NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 15:49

NRK - 10 juni 21 kl. 22:11

G7-hotell stengt etter utbrudd

Et hotell i Cornwall som angivelig skulle ha huset pressefolk og sikkerhetsvakter under G7-toppmøtet, har måttet stenge etter et koronautbrudd, melder NTB. Pedn Olva-hotellet i St. Ives opplyste torsdag på sin egen nettside at de inntil videre har stengt dørene etter at flere ansatte har fått påvist smitte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Cornwall, G7, NTB, Olva, St

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: G7-hotell, stengt, etter, utbrudd
NRK - 28 mai 21 kl. 02:36

Frykter nytt utbrudd fra vulkan

Innbyggere flykter fra millionbyen Goma i frykt for nye utbrudd i Nyiragongo-vulkanen. Et utbrudd kan føre til at giftig gass kan ta mange liv. Minst 32 døde da vulkanen våknet til live sist lørdag.

NRK - 10 mars 21 kl. 16:20

Flere smittet ved barnehageutbrudd

Antallet personer som blir smittet av koronaviruset ved utbrudd i barnehager har økt, men man ser ikke den samme økningen i skolene. Det viser en ny FHI-rapport. Folkehelseinstituttet har sett på utbruddene i skoler og barnehager fra starten av oktober til slutten av februar.

NRK - 10 mars 21 kl. 23:03

Flere fjelloverganger stengt

E16 Filefjell åpen, tunge kjøretøy må bruke kjetting. Rv. 3 Kvikne åpen.

NRK - 24 mars 21 kl. 04:45

Hotell på Golsfjellet stengjer

Storefjell hotell, Oset høyfjellshotell og Golsfjellet fjellstue stenger dørene på grunn av dei nye smittevernreglane. Alle tilsette blir permitterte. Hotella rår gjestane til å dra til hotell i Valdres som får ha aktivitetar i påska.

NRK - 28 mai 21 kl. 19:21

400.000 på flukt fra vulkan

Mer enn 400.000 mennesker har flyktet fra byen Goma i Kongo, etter meldinger om det mulig nytt utbrudd fra vulkanen Nyiragongo. Det skriver CNN.

VG - 15 april 21 kl. 20:01

Tilbakekaller Orkla-produkter etter salmonella-utbrudd

Torsdag kveld opplyser Orkla om at de tilbakekaller alle Husk-produkter fra markedet etter salmonella-utbrudd og dødsfall i Danmark..

NRK - 29 mai 21 kl. 12:36

Nytt vulkanutbrudd i Kongo

Nyamuragira-vulkanen i Kongo har fått et utbrudd, én uke etter at et kraftig utbrudd i en vulkan tett ved drev 400.000 mennesker på flukt fra byen Goma. Nyamuragira-vulkanen ligger rundt 25 kilometer fra millionbyen Goma, som er nesten folketom etter at en stor lavaelv fra Nyiragongo-vulkanen tidligere i uka veltet inn i byen..

NRK - 29 mai 21 kl. 16:11

61 jordskjelv på 24 timer

Seismologer i Kongo rapporterer om 61 jordskjelv det siste døgnet, melder CNN. Jordskjelvene kommer etter at vulkanen Nyiragongo hadde et utbrudd 22. mai.

NRK - 27 mai 21 kl. 15:40

Fare for nytt utbrudd

Tusenvis av innbyggere i den kongolesiske byen Goma er sendt på flukt etter meldinger om at vulkanen Nyiragongo kan få nye utbrudd. Det skriver CNN. Vulkanen våknet til liv 22.

Aftenposten - 27 mars 21 kl. 07:24

Over 180 fanget på hotell i et tre dager langt angrep i Mosambik

Mer enn 180 personer, inkludert utenlandske arbeidere, er stengt inne på et hotell nord i Mosambik som følge av et….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Roosevelt-statue fjernes

En stor statue av tidligere president Theodore Roosevelt skal fjernes utenfor USAs naturhistoriske museum fordi den anses å symbolisere rasisme. Bronsestatuen har stått ved inngangen til The American Museum of Natural History ved Central Park i New York siden 1940. Den viser den tidligere presidenten på en hest med en mann fra den amerikanske urbefolkningen på den ene siden og en afrikaner på den andre..

NRK - 15 minutter siden

21-åring kjøpte sex av 15-åring

En mann i 21-årene er dømt til fem måneders fengsel for å ha kjøpt sex av en 15-åring på Snapchat. 90 dager er gjort betinget med en prøvetid på to år. Straffen er i samsvar med aktors påstand, skriver Bergensavisen.

NRK - 15 minutter siden

Spania utleverer John McAfee

En spansk domstol vil tillate utleveringen av den britisk-amerikanske forretningsmannen John McAfee til USA. McAfee står bak antivirus-programvaren McAfee, og er ettersøkt for skatteundragelser..

NRK - 30 minutter siden

Vil begrense midlertidige ansatte

Flertallet i det regjeringsoppnevnte Fougner-utvalget ønsker å fjerne regelen om generell tilgang til midlertidige ansettelser på inntil et år. Flertallet, som blant annet består av representanter fra arbeidstakerorganisasjonene, vil også sette krav om verneombud i alle virksomheter..

NRK - 30 minutter siden

Nordmann savnet i Australia

En norsk mann i 20-årene er savnet etter en dykketur utenfor Brisbane i Australia. – Vi kan bekrefte at vi er kjent med at en norsk statsborger er savnet og at pårørende er varslet, sier Ane Haavardsdatter Lunde i Utenriksdepartementet til VG. Mannen er savnet etter å ha dykket ved North Stradbroke Island rundt tre mil sørøst for Brisbane.

NRK - 45 minutter siden

Orban og Merkel strides om LHBT-lov

Tysklands forbundskansler Angela Merkel kritiserte i dag Ungarns lovforslag om å forby undervisning om homofili og kjønnsinkongruens. – Jeg mener loven er gal, og den samsvarer ikke med mine idéer, sa Merkel til Bundestag. – Lovforslaget beskytter rettighetene til barn og foreldre, og påvirker ikke friheten til å ha sin egen seksuelle legning.

NRK - 1 time siden

Oslo-byråd kan være klart i morgen

Dersom alt går etter planen for byrådsleder Raymond Johansen, kan Oslo ha et nytt byråd torsdag. Det er særlig knyttet spenning til hvem som tar over som byråd for miljø- og samferdsel etter at Lan Marie Berg trakk seg på fredag. Hanna Marcussen og Rasmus Reinvang er blant kandidatene, ifølge kilder til NRK..

NRK - 1 time siden

Tror på snarlig atomavtale med Iran

Tysklands utenriksminister Heiko Maas sier det er en god mulighet for at de snart kommer i mål med samtalene om en gjenoppliving av atomavtalen med Iran. Maas kom med uttalelsen på en pressekonferanse med USAs utenriksminister Antony Blinken i Berlin onsdag..

NRK - 1 time siden

Optin Bank under administrasjon

Finansdepartementet har vedtatt at Optin Bank ASA avvikles under offentlig administrasjon. Vedtaket også at Bankenes sikringsfond skal gjøre garanterte innskudd tilgjengelig for utbetaling innen sju arbeidsdager..

NRK - 1 time siden

Frankrike går ut mot regnbue-nekt

– Vi er svært skuffet over UEFAs beslutning om å forby regnbuemarkeringen i München i kveld. Det sier en rådgiver til Frankrikes president Macron i en uttalelse til pressen, ifølge France Info..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt