NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 05:21

NRK - 11 april 21 kl. 01:29

Går til valg for å stoppe tiltak

Det tyske ytre høyrepartiet Alternativ for Tyskland vil forsøke å utnytte mange tyskeres motvilje mot koronatiltak og går til valg for å oppheve dem. På sitt landsmøte i helgen har de ennå ikke blitt enig om en statsministerkandidat, men de har bestemt seg for slagord, nemlig «Tyskland, men normalt»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alternativ, Tyskland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Går, til, valg, forå , stoppe, tiltak
NRK - 28 april 21 kl. 00:42

Somalias president vil ha valg

Somalias president Mohamed Abdullahi Mohamed tar til orde for valg og dialog for å dempe spenningsnivået i landet. I en TV-tale natt til onsdag, sa han at han lørdag skal tale i nasjonalforsamlingen for å be de folkevalgte om tilslutning til å holde valg..

NRK - 09 mai 21 kl. 13:50

Frykter for tilliten til valg i USA

Republikanske forslag om strengere stemmeregler undergraver amerikaneres tillit til valg, sier en valgforsker i USA til AP. Donald Trumps falske anklager om valgfusk har drevet fram forslag i flere delstater, og partiet straffer de som sier ham imot..

Aftenposten - 05 mars 21 kl. 13:03

Valglov kan hindre kritiske kandidater å stille til valg i Hongkong - EU advarer

EU advarer Kina mot å endre valgloven slik at bare Beijing-vennlige kandidater får stille til valg i Hongkong..

Dagbladet - 21 april 21 kl. 09:06

Trump: - Vurderer seriøst å stille til valg igjen

I sitt første intervju med et stort nyhetsnettverk siden han forlot Det hvite hus, sier USAs tidligere president Donald Trump at han seriøst vurderer å stille til valg igjen i 2024..

NRK - Igår: 10:10

Stiller til valg igjen i Iran

Lederen for det iranske rettsvesenet, Ebrahim Raisi, som tilhører den religiøse eliten, har nå registrert seg for å delta i Irans presidentvalg i juni. Han stilte også til valg i 2017 og fikk nesten 16 millioner stemmer, men tapte mot president Hassan Rouhani..

E24 - 10 feb. 21 kl. 06:00

Nå har du mange valg, hvis du er småaksjonær i Fredriksens inkassokjempe

Omorganiseringen av det John Fredriksen-kontrollerte inkassoselskapet Axactor gir småaksjonærene flere valg å ta stilling til. Ett råd er ufravikelig..

VG - 14 feb. 21 kl. 03:41

Region-valg i Katalonia: – Regjeringen fengsler politiske motstandere

Lederen for separatistene befinner seg i politisk asyl i Belgia, ni andre politikere sitter fengslet i Spania. Det er bakteppet når den spanske regionen Katalonia søndag går til valg på nytt parlament..

VG - 14 feb. 21 kl. 03:41

Region-valg i Catalonia: – Regjeringen fengsler politiske motstandere

Lederen for separatistene befinner seg i politisk asyl i Belgia, ni andre politikere sitter fengslet i Spania. Det er bakteppet når den spanske regionen Catalonia søndag går til valg på nytt parlament..

NRK - 15 jan. 21 kl. 19:46

Første valgene i Palestina på 15 år

For første gang på 15 år holdes det valg i Palestina, ifølge den palestinske president Mahmoud Abbas. Parlamentsvalg holdes 22.mai og presidentvalg i slutten av juli.

Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 20:21

Klart for palestinske valg i mai og juli – for første gang på 15 år

Det skal avholdes valg i de palestinske områdene i mai og juli, for første gang på 15 år, opplyser den palestinske….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 18 under snittet de sju foregående dagene. 63 tilfeller er ti flere enn på lørdag, og like mange som ved samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

172 migranter reddet i Middelhavet

Redningsskipet Sea-Eye 4 har plukket opp 172 migranter fra sjøudyktige trebåter i Middelhavet, ifølge organisasjonen Sea-Eye. Skipet klargjør også redningen av en båt med 50 personer om bord, opplyste organisasjonen søndag kveld. Blant personene som var brakt om bord søndag var barn, et spedbarn og en gravid kvinne.

NRK - 1 time siden

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 1 time siden

Russetelt tok fyr i Kirkenes

I Kirkenes hadde sort-russen stort bål i et telt som førte til at det tok fyr i teltet. Brannvesenet fikk slukket brannen. Hendelsen fant sted ved alpinbakken på Sandes, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

Bilbranner i Oslo

Natt til mandag rykket politiet ut til en bilbrann av tre biler på Sinsen i Oslo. Brannvesenet jobber med å slukke brannene og skal ha kontroll. Politiet avhører vitner på stedet.

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken.

NRK - 2 timer siden

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..

NRK - 3 timer siden

Beslagla gasspistol i Otta

Ved Otta fikk politiet melding om en passasjer i en bil som holdt i et skytevåpen synlig. Ble stanset politiet, og en mann i 20-årene blir anmeldt for forholdet. En gasspistol ble beslaglagt, rapporterer Innlandet politidistrikt..

NRK - 3 timer siden

100 personer var samlet i Ålesund

Ved Geileberget i Ålesund avsluttet politiet en fest med nærmere 100 personer som var samlet natt til 17. mai. Det skal ha vært mye støy, melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt