VG > Nyheter

Wednesday, 22 March, 13:58

VG - 26 nov 22 kl. 11:44

Fødte på McDonalds-do

Alandria Worthy skulle bare en kjapp tur innom McDonalds for å låne toalettet. Det ble et litt annerledes besøk enn hun først planla..
Les mer på VG


Les mer om:
Worthy, McDonalds

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fødte, McDonalds-do
NRK - 30 jul 22 kl. 16:14

McDonalds-restaurant innfører 18-årsgrense

En McDonalds-restaurant i Liverpool i Storbritannia har innført 18-årsgrense etter klokken 17, ifølge Liverpool Echo. – I løpet av de siste ukene har vi sett en økning i antall hendelser med dårlig oppførsel i området, hvor våre ansatte blir utsatt for verbale og fysiske overgrep, skriver en talsperson i McDonalds. Aldersgrensen er midlertidig og innebærer at de under 18 år må ha med seg en verge etter at klokken har blitt 17 på ettermiddagen..

NRK - 11 aug 22 kl. 19:33

McDonalds vil opna opp igjen i Ukraina

McDonalds planlegg å opna sine restaurantar i Kyiv og vestlege Ukraina igjen innan eit par månader, melder Reuters. Selskapet har haldt alle sine serveringsstader i landet stengd sidan mars, som følge av den russiske invasjonen av Ukraina. Matkjeda har sagt at dei håper gjenopninga kan gjenoppretta ei lita, men viktig, kjensle av normalitet, skriv BBC.

NRK - 25 dec 22 kl. 15:39

McDonalds er tilbake i Butsja

McDonalds har åpnet opp igjen i den krigsherjede byen Butsja i Ukraina. En generator gjør at de kan holde åpent fra 9 til 21. – For vårt team var det ekstremt viktig å åpne opp restauranten så fort som mulig for å støtte lokalsamfunnet, sier Julija Badritdinova, sjef for McDonalds i Ukraina.

Klartale - 01 feb 23 kl. 09:20

Disse navnene var mest populære i Norge i 2022

359 jenter fikk navnet Nora i fjor 414 gutter fikk navnet Jakob. Like mange gutter fikk navnet Noah. Det viser statistikk for navn fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

E24 - 25 dec 22 kl. 15:50

McDonalds er tilbake i Butsja

McDonalds har åpnet opp igjen i den krigsherjede byen Butsja i Ukraina..

Aftenposten - 25 dec 22 kl. 15:50

McDonalds er tilbake i Butsja

McDonalds har åpnet opp igjen i den krigsherjede byen Butsja i Ukraina..

NRK - 19 jan 23 kl. 14:21

Knivstikking ved McDonalds i Karmøy

Politiet rykket ut til McDonalds Oasen kjøpesenter i Karmøy i forbindelse med knivstikking. En person er skadet og tatt med av ambulanse, melder TV Haugaland. – Tilstand på vedkommende er ukjent, og den skadde blir tatt med av ambulanse, forteller operasjonsleder Jostein Reiestad i Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 19 jan 23 kl. 14:21

Person pågrepet etter knivstikking ved McDonalds i Karmøy

Politiet rykket ut til McDonalds Oasen kjøpesenter i Karmøy i forbindelse med knivstikking. En person er skadet og tatt med av ambulanse, melder TV Haugaland. – Tilstand på vedkommende er ukjent, og den skadde blir tatt med av ambulanse, forteller operasjonsleder Jostein Reiestad i Sør-Vest politidistrikt.

NRK - 24 sep 22 kl. 13:19

KrFU aksepterer dagens abortlov

Kristelig folkepartis ungdomsorganisasjon støttet leder Hadle Rasmus Bjulands forslag og vedtok lørdag å frede dagens abortlov. Landsmøtet i KrFU vedtok forslaget med 60 stemmer mot 19, skriver Dagen. Dagens abortlov gir selvbestemt abort inntil uke 12, og vedtaket innebærer at KrFU ikke ser et bedre alternativ til loven.

NRK - 31 okt 22 kl. 14:56

Topper lista med antall fødte barn per kvinne

Møre og Romsdal fylke og Rogaland topper lista over antall fødte barn per kvinne. I 2021 var snittet for hvor mange barn hver kvinne i Møre og Romsdal føder gjennom livet på 1,73. Dermed ligger Møre og Romsdal på topp nasjonalt i fruktbarhet, ifølge tall fra fylkesstatistikken 2022.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Skip veltet i tørrdokk: Flere personer skadet

Flere personer skal være skadet etter at et skip tippet i en tørrdokk i Leith i nærheten av Edinburgh i Skottland, skriver nyhetsbyrået Reuters..

VG - 6 timer siden

Liselotte-saken rystet Sverige: Nå er 46-årig mann tiltalt

Svenske Liselotte (25) ble funnet død 80 kilometer fra hjemstedet. Nå er en 46-årig mann tiltalt for mishandling og drukning..

VG - 8 timer siden

Onsdag 22. mars: Dette skjedde i natt

En person er skadet etter å ha blitt angrepet med et stikkvåpen i Trondheim..

VG - 21 timer siden

Xi og Putins formelle samtaler er over

Russlands president Vladimir Putin og Kinas president Xi Jinping diskuterte den kinesiske fredsplanen i Moskva..

VG - 21 timer siden

Ingen vet hvem det var som kjørte på Mina (16)

Sjåføren som kjørte på Mina (16) i et fotgjengerfelt i Oslo søndag kveld, stakk fra stedet. Familien og politiet oppfordrer føreren til å melde seg..

VG - 21 timer siden

Stortinget griller regjeringen om Flytoget

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité stiller tirsdag ettermiddag en rekke spørsmål til samferdselsminister Jon-Ivar Nygård i striden som rammer Flytoget. Og nå støtter LOs togforbund et Flytog-forslag..

VG - 23 timer siden

Nato: Norge faller bak i andel av forsvarsutgiftene

Norge falt ytterligere bak Natos felles to-prosentmål i 2022, til 1,57 prosent av BNP, viser Natos årsberetning som Jens Stoltenberg presenterer i Brussel tirsdag..

VG - Igår: 12:56

Skal granske Trondheims håndtering av Silje-saken: – Alt må på bordet

Trondheim kommune skal granske egen håndtering av Sile-saken. – Alt må opp og frem i lyset så man kan forhindre at det skjer igjen, sier mannen kjent som «seksåringen» i den gamle drapssaken..

VG - Igår: 12:22

Støre: Håper Kina kan få Russland til å stoppe krigen

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) håper at den kinesiske presidenten kan påvirke sin russiske kollega til å avslutte krigen i Ukraina. Samtalene mellom Xi Jinping og Vladimir Putin fortsetter i Moskva tirsdag..

VG - Igår: 11:44

Xi har invitert Putin til Kina – Japans statsminister i Kyiv

Lovordene sitter løst under Xi Jinpings besøk i Moskva. Vladimir Putin er invitert til Beijing, og Xi lover at Kina vil prioritere forholdet til Russland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com