NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:54

NRK - 29 jan 23 kl. 01:20

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansand, Agder, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fyrverkeri, avfyrti , Kristiansand, sentrum
Klartale - 28 dec 22 kl. 08:50

Oslo dropper fyrverkeri

Oslo lar være å skyte opp offentlig fyrverkeri nyttårsaften. De vil ta hensyn til dyrene. Byen vil også bruke pengene annerledes.

Klartale - 30 dec 22 kl. 16:46

Slik skyter du trygt opp fyrverkeri

Mange vet ikke hvordan de skal bruke fyrverkerier på en trygg måte, skriver Brannvern-foreningen i en pressemelding.Etter nyttårsfeiring i årsskiftet 2021 til 2022 ble over 50 personer skadet. Det er ifølge skadene som ble rapportert til Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

NRK - 29 dec 22 kl. 07:47

NMBU-forskere ønsker fyrverkeriforbud

Flere fagfolk ved Veterinærhøyskolen på NMBU slutter seg til dem som vil gjøre slutt på at privatpersoner skyter opp fyrverkeri på nyttårsaften. – Vi mener fyrverkeri bør begrenses til få steder i korte tidsrom av hensyn til dyrelivet, sier professor Svein Dale ved Fakultet for miljøvitenskap og naturforvaltning ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Han og flere kolleger skriver i en pressemelding at de vil ha slutt på privat oppskyting av fyrverkeri.

NRK - 30 dec 22 kl. 20:22

Oslo-politiet: Flere meldinger om uvettig bruk av fyrverkeri

Oslo-politiet mottar fredag kveld en rekke meldinger om at det blir siktet med fyrverkeri mot personer og biler. Det skriver Oslo-politiet selv på Twitter. Politiet Øst melder samtidig om at en gruppe på flere ungdommer hadde fyrt av fyrverkeri inne på Jessheim storsenters område.

NRK - 30 dec 22 kl. 21:27

Ungdom skjøt mot politiet med fyrverkeri

– Vi fikk melding om uvettig bruk av fyrverkeri på Ellingsrud, så vi reiste opp dit med flere patruljer, forteller Sven Christian Lie, operasjonsleder i Oslo politidistrikt. Da politiet ankom løp flere ungdommer vekk fra området rundt Ellingsrud torg. Der hadde de fyrt av fyrverkeri inn mot torget og mot hverandre.

NRK - 25 dec 22 kl. 09:42

Fyrverkerisalget har eksplodert

Fyrverkeribransjen melder om godt forhåndssalg og venter ny salgsrekord i år. I fjor kjøpte nordmenn fyrverkeri for en halv milliard kroner. – På tross av høy inflasjon og skyhøye strømpriser unner nordmenn seg fyrverkeri også i 2022.

NRK - 19 nov 22 kl. 05:52

Smell på Grünerløkka var trolig fyrverkeri

Politiet rykket ut til Sofienbergparken i Oslo etter meldinger om smell. De undersøkte om det var avfyrt skudd, men sier det trolig dreier seg om fyrverkeri. Meldingen om saken kom klokka 4.

NRK - 01 jan 23 kl. 01:28

Skjøt fyrverkeri mot folk og politiet

Politiet i Oslo melder at de er på Haugerud hvor det skal ha vært uvettig bruk av fyrverkeri. Ifølge politiet skal det ha blitt skutt fyrverkeri mot både folk, bygninger og kjøretøy. – Det er også avfyrt mot politiet og mot kjøretøy, uten at noe eller noen har kommet til skade.

NRK - 20 mar 23 kl. 11:19

Fyrte opp fyrverkeri på skolen

Rett før klokka 10 mandag måtte elevene på Eknes ungdomsskole i Krokstadelva i Drammen kommune ut etter at noen skal ha avfyrt fyrverkeri inne på skolen. Det begynte ikke å brenne og ingen ble skadet ifølge politiet, men det er merker etter fyrverkeri inne i bygningen. Og forholdet blir anmeldt..

NRK - 04 mar 23 kl. 16:56

Vil at «gamle» Kristiansand også skal få si sin mening i eventuell folkeavstemning

Regjeringen vil endre loven for å kunne gjennomføre folkeavstemning i Søgne og Songdalen i strid med Kristiansand kommunes vedtak. Hvis lovforslaget går gjennom og det blir folkeavstemning, mener ordfører i Kristiansand Jan Oddvar Skisland (Ap) at «gamle» Kristiansand også må få si sin mening. – Det er min vurdering at det bør vi selvfølgelig ha, for dette vil jo ha store konsekvenser for Kristiansand også, sier Jan Oddvar Skisland.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 4 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com