E24 > Økonomi

Tuesday, 19 March, 07:16

E24 - 25 sep 21 kl. 11:14

Fyrte opp svensk oljekraftverk: – Det blir spennende i vinter

Det er ti år siden svenskene fyrte like godt i oljekraftverket Karlshamn som i forrige uke, selv om det er dyrt. – Viser hvor alvorlig situasjonen er når det gjelder strømforsyningen, sier operatøren Uniper..
Les mer på E24


Les mer om:
Karlshamn, Uniper

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fyrte, oppsvensk , oljekraftverkDet blir , spennendei , vinter
NRK - 16 aug 22 kl. 13:29

Sverige har fyrt opp oljekraftverk

Uniper har fyrt opp sitt oljefyrte kraftverk i Karlshamn i Sverige, der det nå brennes 70.000 liter olje i timen. Unipers pressesjef Torbjörn Larsson sier til Aftonbladet at kraftverket ble startet opp for en uke siden.

Nyhetspressen - 19 jun 23 kl. 11:17

Populære sommerdestinasjoner for nordmenn

Sommeren er høysesong for reiselyst blant nordmenn, og mange ser frem til å utforske nye steder og oppleve spennende eventyr. Med et bredt spekter av fantastiske destinasjoner å velge mellom, er det verdt å utforske noen av de mest populære sommerreisemålene for nordmenn. Her er fire forskjellige emner som kan hjelpe deg med å finne inspirasjon til din neste sommerferie.

NRK - 10 mar 23 kl. 14:29

14 kullkraftverk i full drift i Tyskland

14 kullkraftverk og ett oljekraftverk er i full drift for å produsere energi i Tyskland. Kraftverkene ble enten startet opp igjen eller hadde ikke stengt da gasskrisen startet, og det er foreløpig ingen planer om å stanse dem før i mars neste år, ifølge tyske energimyndigheter. At kraftverkene er i full drift, er et ledd i myndighetenes innsats for å redusere Tysklands avhengighet av naturgass etter Russlands invasjon av Ukraina og den reduserte tilgangen på russisk gass.

NRK - 01 okt 22 kl. 13:26

Danmark utsetter nedstengingen av tre kraftverk

Danmark utsetter nedstengingen av tre kull- og oljekraftverk for å sikre energiforsyningen for vintrene 2023 og 2024. – Vi vil gjøre alt vi kan for å unngå at danskene mangler strøm i stikkontakten og for å gjøre oss uavhengige av Putins gass, sier den danske klima-, energi- og forsyningsministeren Dan Jørgensen i en pressemelding. To av kraftverkene ligger på Jylland, mens det siste er på Sjælland.

NRK - 11 mar 22 kl. 14:30

India fyrte av missil med ein feil

Militæret i India fyrte av ein missil som trefte eit område i Pakistan med eit uhell, melder forsvarsdepartementet. – I samband med rutinemessig vedlikehald førte ein teknisk feil til avfyring av ein rakett onsdag som landa i eit område i Pakistan, står det i utsegna. Ifølgje forsvarsdepartementet skal hendinga etterforskast..

NRK - 03 nov 22 kl. 06:36

Sør-Korea og USA har blitt einige om å forlenga militærøving

Sør-Korea og USA har blitt einige om å forlenga si felles millitærøving «Vigilant Storm», melder den sørkoreanske nettavisa YTN. Nord-Korea ser på øvinga som ei førebuing til ein mogleg invasjon. Sør-Korea meiner Nord-Korea fyrte av eit interkontinentalt missil i natt, og deretter tre kortdistansemissil.

NRK - 05 maj 23 kl. 08:59

Fyrte av to varselskot på Aker Solutions

Politiet fyrte av to varselskot under aksjonen på Aker Solutions i dag. Det seier operasjonsleiar Roger Litletun i Sør-Vest politidistrikt. Tidlegare var det meldt at det berre vart fyrt av èit.

NRK - 28 dec 23 kl. 06:04

Fyrte av nyttårsraketter utenfor politistasjon

En mann er pågrepet og fraktes til arrest etter at han avfyrte nyttårsraketter ved politistasjonen på Vollan i Balsfjord. Det melder politiet. Mannen skal ha ringt politiets operasjonssentral samtidig som han fyrte av rakettene.

NRK - 05 mar 24 kl. 06:49

Den kinesiske kystvakta fyrte av vasskanonar mot filippinsk forsyningsskip

Fire av mannskapet på eit filippinsk forsyningsskip i Sør-Kinahavet blei skadde då kinesiske kystvaktfartøy fyrte av vasskanonar mot dei. Det skriv nyheitsbyrået AFP..

NRK - 08 mar 24 kl. 06:40

Politiet fyrte av varselskudd under pågripelse i Halden

Natt til fredag pågrep politiet en mann i 30-årene i Halden i Østfold. Under pågripelsen fyrte politipatruljen på stedet varselskudd..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Lirking, pruting og humor: Dette er Riksmeklerens verktøykasse

Dersom vennlig press og skisser ikke strekker til, kan riksmegler Mats Wilhelm Ruland komme til å stole på stillheten under forhandlingene om lønnsoppgjøret..

E24 - 1 time siden

Bank of Japan hever renten for første gang på 17 år

Spekulasjonene herjet, men nå er den historiske hevingen et faktum..

E24 - 9 timer siden

SV kritisk til Sps kvotegrep: – Vil sponse industrien i EU

SV er kritisk til Senterpartiets plan om å kjøpe klimakvoter for å nå klimamålene, og mener at dette er å sponse industrien i EU. – Rar kritikk, svarer Sp..

E24 - 9 timer siden

Nvidia lanserer nye AI-brikker

Nvidia-sjefen presenterte mandag «Blackwell», en ny grafikkprosessor designet for å akselerere kunstig intelligens (AI)..

E24 - 16 timer siden

Tesla-hopp på positiv Wall Street

Google-eier Alphabet steg etter at det skal være i AI-samtaler med Apple, ifølge Bloomberg..

E24 - 10 timer siden

– Verden bør gi opp fantasien om å fase ut olje

Oljetopp mener nye energikilder først bør fases inn når de blant annet er «økonomisk konkurransedyktige»..

E24 - 11 timer siden

Trumps advokater sier han ikke klarer å stille pant for boten på 464 millioner dollar

– Samme hvor stor, rik eller mektig man tror man er, så er ingen hevet over loven, sier New Yorks justisminister..

E24 - 12 timer siden

Elbilselskap stanser produksjonen: Advarer om konkurs

Fisker stuper videre på børs etter at elbilaktøren ikke betalte renter sist uke..

E24 - 12 timer siden

490.000 unglaks døde hos Lerøy etter «krevende» hendelse

Sjømatselskapet tror dødeligheten skyldes dårlig vannkvalitet, og samarbeider nå med Mattilsynet for å lære av det som har skjedd..

E24 - 22 timer siden

Oslo Børs steg

Oljepris i pluss bidro til oppgang på Oslo Børs..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com