NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 10:53

NRK - 04 jun 24 kl. 11:56

Fyrste TV-duell i valkampen i Storbritannia

Tysdag kveld er det duka for den fyrste TV-duellen i valkampen i Storbritannia. Britanes konservative statsminister Rishi Sunak skal møte Keir Starmer frå Labour-partiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
TV, Storbritannia, Rishi Sunak, Keir Starmer, Labour

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fyrste, TV-duelli , valkampeni , Storbritannia
NRK - 16 maj 24 kl. 12:22

Ber om stans i valkampen i Slovakia

Slovakias president Zuzana Caputova ber om at EU-valkampen i landet blir innstilt, etter at statsminister Robert Fico blei skoten onsdag, melder fleire nyheitsbyrå. Caputova skal også ha eit felles møte med partileiarane for å dempe dei politiske spenningane. Fico blei hardt skadd i skytinga, og tilstanden hans skal vere stabil, men alvorleg, ifølge sjukehuset der han er innlagd..

NRK - 30 apr 24 kl. 05:06

Kong Charles tilbake på jobb tysdag

Kong Charles av Storbritannia er tilbake på jobb tysdag for fyrste gong sidan han fortalde at han har kreft. Det skriv Sky News. I februar annonserte kongen at han har kreft, og har i ettertid fått mykje skryt for openheita si.

NRK - 23 jun 24 kl. 17:14

Kenya: Presidenten kommenterer demonstrasjonene for fyrste gong

Presidenten i Kenya, William Ruto uttalte søndag at han er klar for å snakke med dei unge demonstrantane som har demonstrert i heile landet den siste veka, melder nyheitsbyrået AFP. – Eg er veldig stolt av våre unge. Dei har gått fredeleg fram og eg vil fortelje dei at vi kjem til å engasjere dei.

NRK - 23 jun 24 kl. 17:14

Kenya: Kommenterer demonstrasjonene for fyrste gong

Presidenten i Kenya, William Ruto uttala sundag at han er klar for å snakke med dei unge demonstrantane som har demonstrert i heile landet den siste veka, melder nyheitsbyrået AFP. – Eg er veldig stolt av våre unge. Dei har gått fredeleg fram og eg vil fortelje dei at vi kjem til å engasjere dei.

NRK - 26 jan 24 kl. 11:48

USAs ambassadør i Noreg forlèt posten

Den amerikanske ambassadøren March Nathanson skriv i eit innlegg på X at han forlèt stillinga si som ambassadør i Noreg i slutten av februar. Han skal hjelpe til president Joe Biden i valkampen, skriv han. Det var TV 2 som meldte dette først..

NRK - 27 feb 24 kl. 07:14

TV 2: Nye lokale politikontor har under to besøkjande i veka

I fjor opna regjeringa åtte nye politikontor, og i år skal elleve nye opnes. TV 2s kartlegging viser at kontora som opna i fjor, i snitt har hatt eitt besøk i veka. Gjenopning av politikontor var eit sentralt valløfte for Senterpartiet i valkampen i 2021.

NRK - 05 mar 24 kl. 09:53

Kina inngår forsvarsavtale med Maldivane

Maldivane får militær støtte frå Kina. Det er inngått ein ny forsvarsavtale mellom landa, opplyser Maldivane sitt forsvarsdepartement, ifølge NTB. Dei 98 indiske soldatane som er utstasjonerte i øystaten må reise heim.

NRK - 15 jan 24 kl. 10:38

Storbritannia vil vente før nye åtak mot Jemen

Storbritannia vil vente og sjå, før det blir avgjort om det skal bli gjennomført nye åtak mot Houthi-militsen i Jemen, seier forsvarsminister Grant Shapps, ifølgje Reuters. Før helga gjekk Storbritannia og USA til kraftige åtak mot fleire byar. Målet var å stanse åtaka frå Houthi-militsen mot skip i Raudehavet.

NRK - 21 jan 24 kl. 04:45

Storbritannia oppgraderer krigsskip i Rødehavet

Storbritannia skal bruke store summer på å oppgradere våpnene på krigsskipene som seiler i Rødehavet. Luftvernsystemet Sea Viper skal oppgraderes med stridshoder og programvare som gjør skipene i stand til å skyte ned ballistiske raketter, ifølge landets forsvarsdepartement. Det koster 405 millioner pund, over fem milliarder norske kroner.

NRK - 23 jan 24 kl. 09:30

Storbritannia: Vil fortsette forsøket på å svekke houthiene i Jemen

Storbritannia sier de vil fortsette å jobbe for å svekke houthi-militsen i Jemen, sier utenriksminister David Cameron ifølge nyhetsbyrået AFP. – Vi har sendt en tydelig melding om at vi vil fortsette å svekke kapasiteten deres til å utføre disse angrepene, samtidig som vi sender en tydelig melding om at vi vil følge opp ordene våre med handling, sier Cameron. Houthi-militsen har ved flere anledninger angrepet skip i Rødehavet, som de mener er på vei til Israel.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fare for tordenvær og lyn på Helgeland

Det er fare for tordenvær og mye lyn for store deler av Helgeland i dag. Tordenværet er ventet å starte sent på formiddagen, og øker utover ettermiddagen. Det vil også komme noe kraftige regnbyger.

NRK - 15 minutter siden

Tre personer pågrepet i grov narkotikasak i Trondheim

Søndag kveld ble tre personer pågrepet og siktet i en grov narkotikasak, melder Adresseavisen. De tre er alle siktet for grov narkotikaovertredelse for oppbevaring av stoffer. Politiet har gjort beslag i saken.

NRK - 2 timer siden

WSJ. Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.

NRK - 30 minutter siden

Ny kartlegging av havet rundt Svalbard

Nå skal store områder av havet rundt Svalbard som ikke er kartlagt, bli dokumentert. De allerede dokumenterte områdene er fra 80-tallet, og nå skal Kartverket bruke sommersesongen til å ta nye målinger. Avdelingsdirektør i Kartverket, Gudmund Jønsson sier i en pressemelding at bedre data og sjøkart vil ivareta navigasjonssikkerheten i disse områdene.

NRK - 1 time siden

Flere drept av militante grupper i Pakistan og India

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militante opprørere. Samtidig er fire indiske soldater drept i et angrep i delstaten Jammu og Kashmir, ifølge den indiske hæren.

NRK - 1 time siden

Afghanistan: Minst 17 omkommet i bussulykke

17 personer er døde og 34 såret etter en bussulykke i Afghanistan. Det melder lokale myndigheter, ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

USA til Israel: Uakseptabelt høye sivile tap i Gaza

USAs utenriksminister Antony Blinken har gjort det klart overfor Israel at de sivile tapene på Gazastripen er «uakseptabelt høye», melder AFP. Det israelske forsvaret har de siste dagene gjennomført flere massive angrep, blant annet mot en flyktningleir og flere FN-drevne skoler i jakten på medlemmer av toppledelsen i Hamas. Tapstallene har vært omfattende.

NRK - 1 time siden

HRW: Barn fengslet og mishandlet i El Salvador

Mer enn 1000 mindreårige er blitt fengslet under El Salvadors unntakstilstand. Mange blir pågrepet nærmest tilfeldig, ifølge Human Rights Watch (HRW). Barn er blitt dømt til flere års års fengsel, som oftest for svært uspesifikke lovbrudd og på bakgrunn av vitnemål fra politifolk som ikke kan bekreftes fra annet hold, ifølge organisasjonen.

NRK - 1 time siden

Åtte personer drept etter angrep på pakistansk militærbase

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militanter..

NRK - 2 timer siden

Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com