NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 12:34

NRK - 29 jul 21 kl. 09:04

Fylkesvei 775 stengt etter ulykke

En trafikkulykke mellom en trailer og en bil har ført til at fylkesvei 775 er stengt. To er sendt til sykehus som følge av ulykken, som involverte fire personer. Skadeomfanget og hendelsesforløpet er foreløpig ukjent. Ulykken skjedde i Trøndelag mellom Gartland og Høylandet. – Ulykkesstedet skal ifølge vår patrulje være uoversiktlig.
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøndelag, Gartland, Høylandet, Volden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fylkesvei, 775, stengt, etter, ulykke
NRK - 22 apr 21 kl. 17:13

Fylkesvei i Alta forblir stengt

Et stort steinras gikk onsdag over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes ved Alta. Veien er fortsatt stengt, og en ny vurdering gjøres fredag i 12-tiden, melder Statens vegvesen..

NRK - 13 maj 21 kl. 08:25

Steinsprang stenger fylkesvei

Fylkesvei 37 er stengt ved Maristigen på grunn av steinsprang. Veien blir stengt inntil videre for å ivareta trafikksikkerheten. Det kan få store konsekvenser for utfarten til hytteområdene på Rauland og Hardangervidda.

NRK - 14 maj 21 kl. 07:34

Sørlandsbanen må holde stengt

Sørlandsbanen må holde stengt til kl. 18 grunnet eksplosjonsfare knyttet til en brann i en bygning ved Molandsveien i Vegårshei. Bygningen er nå brent helt ned og kjøles ned av vannkanoner.

Aftenposten - 26 aug 21 kl. 15:11

Taliban banker på døren. De forsvinner én etter én. Hva som skjer med dem, er det ingen som vet sikkert.

Soldatene har forsvunnet én etter én. Nå er det ingen vei ut..

NRK - 09 jul 21 kl. 14:59

Landene med høyest smittetrykk nå

Med 911 smittede opplever Mongolia for tiden det største smittetrykket i verden, sortert etter registrerte koronasmittede per 100.000 innbyggere de siste 14 dagene, ifølge NTB. Namibia med 893 smittede, Kypros (846), Colombia (775) og Tunisia (666) ligger på plassene bak Mongolia på den dystre listen, som er basert på tall hentet fra Johns Hopkins-universitetets daglige oversikt.

NRK - 01 maj 21 kl. 10:39

Fjernet parkeringsplasser i Oslo

Oslo kommune fjernet 4.775 parkeringsplasser fra 2016 til 2020. Miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie Berg er strålende fornøyd.

E24 - 25 maj 21 kl. 12:18

Pandemirammet hotellfamilie satser stort på Norwegian

Nedstengte hoteller under pandemien har gitt Christian og Helene Sundt over 3,5 milliarder kroner i papirtap. Likevel økes satsingen på reiseliv med en investering på 775 millioner i Norwegian..

NRK - 16 jul 21 kl. 08:07

Yara foreslår tilleggsutbytte

Driftsresultatet (EBITDA) til Yara økte fra 588 millioner dollar til 775 millioner kroner i andre kvartal, viser en børsmelding fra selskapet. – Som et resultat av dette foreslår vi et tilleggsutbytte på 20 kroner per aksje for utbetaling i tredje kvartal, i tråd med Yaras politikk for kapitalallokering, sier konsernsjef Svein Tore Holsether i Yara i meldingen..

NRK - 19 aug 21 kl. 00:16

612 nye koronatilfeller

Det siste døgnet er det registrert 612 nye koronasmittede i Norge. Det er 23 flere enn forrige onsdag. De siste sju dagene er det i snitt registrert 540 koronasmittede per dag.

Aftenposten - 10 sep 21 kl. 14:32

Solskjær om Ronaldo: – Kommer definitivt på banen

Ole Gunnar Solskjær (48) røper ikke om Cristiano Ronaldo (36) får starte mot Newcastle, men lover at superstjernen….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Demonstrasjoner i Melbourne

Seks politifolk ble brakt til sykehus med skader, etter sammenstøt med demonstranter i Melbourne i Australia lørdag. 235 demonstranter ble arrestert. Rundt 700 personer deltok i demonstrasjonen mot nedstengingen av i byen.

NRK - 45 minutter siden

Misfornøyd med utsettelse

Bondelaget er misfornøyd med at tilleggsforhandlingene er utsatt. I jordbruksoppgjøret ble partene enig om å ha ekstraforhandlinger ved økte kostnader til bl.a.

NRK - 30 minutter siden

Blir ikke løslatt fra varetekt.

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikking ved t-banestasjonen på Grønland natt til 3.september blir ikke løslatt fra varetekt. Det har lagmannsretten bestemt, skriver Avisa Oslo.

NRK - 30 minutter siden

18 nye smittetilfeller i Bodø

Det er registrert 18 nye tilfeller av covid-19 i Bodø siste døgn, det opplyser kommunen i en pressemelding. Ti av de smittede har foreløpig ukjent smittevei, og smittesporing pågår. Ifølge kommunen er det av de ti først og fremst snakk om barn og unge.

NRK - 30 minutter siden

25 nye smitta i Bergen

25 personar har fått påvist korona i Bergen sidan i går. 14 er nærkontaktar, åtte har ukjent og tre har uavklart smitteveg. 1028 personar testa seg i går.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 1 time siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 2 timer siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 2 timer siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 2 timer siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt