NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 01:29

NRK - 22 nov 22 kl. 19:14

Furuset-skytingen: Ble kjørt til Oslo i samme taxi

Politiet tror at mannen som tirsdag ble funnet med skuddskader utenfor Ikea på Furuset i Oslo, ble utsatt for skuddhandlingen i nærheten av Furuset kirke. Deretter mener politiet at den fornærmede ble kjørt til Ikea i taxi. Fornærmede er ikke fra Oslo. Politiet bekrefter nå til NRK at mannen ble kjørt til Oslo med den samme taxien som kjørte ham vekk fra åstedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ikea, Furuset, Oslo, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Furuset-skytingen, Ble, kjørt, til, Osloi , samme, taxi
NRK - 06 sep 22 kl. 17:57

Nekter straffskyld etter knivstikking på Furuset

Den unge mannen som er siktet for drapsforsøk etter en knivstikking på Furuset mandag kveld nekter straffskyld. Det opplyser vedkommendes forsvarer, Sugin Varatharajan, til NRK. Forsvareren sier at hans klient har forklart at han handlet i selvforsvar.

Klartale - 22 nov 22 kl. 12:43

Mann funnet skutt ved Ikea i Oslo

Tirsdag ble en voksen mann funnet skutt ved Ikea i Oslo. Politet er på stedet med flere patruljer. De leter etter en eller flere gjerningsmenn.

NRK - 23 nov 22 kl. 09:55

Ingen pågrepet etter skyting på Furuset

Mannen i 20-årene som ble skutt ved Furuset kirke tirsdag, er ikke avhørt av politiet. Dagen etter skytingen er den eller de som står bak fortsatt på frifot. Politiet ønsker ikke å si om de har noen bestemte i kikkerten etter at en mann i 20-årene ble skutt på Furuset tirsdag ettermiddag.

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:52

Skyting på Furuset: – Dette er en alvorlig sak

En skutt mann fikk hjelp ved Ikea Furuset i Oslo. Han hadde blitt skutt og kom dit i drosje tirsdag.Mann funnet skutt ved Ikea i OsloPolitiet leter etter én eller flere personer.

Klartale - 16 dec 22 kl. 12:55

Ti år etter skoleskytingen sliter familiene

For ti år siden ble 20 skolebarn og seks lærere drept under en skoleskyting. Det skjedde på Sandy Hook-skolen i Connecticut i USA.Barna ville vært 16 år og 17 år nå.

NRK - 23 nov 22 kl. 16:50

Drosjesjåfør kan få ny status

Drosjesjåføren som kjørte den hardt skadede mannen fra Furuset kirke til Ikea tirsdag kan få endret sin status i saken. Han kan få status som fornærmet, melder Aftenposten. En mann ble tirsdag funnet skutt utenfor Ikea ved Furuset.

NRK - 11 jul 22 kl. 12:32

Tre har søkt voldsoffererstatning etter Oslo-skytingen

Kontoret for voldsoffererstatning har mottatt tre søknader om voldsoffererstatning etter skytingen i Oslo 25. juni, opplyser avdelingsdirektør Ivar Andre Holm til NRK. Holm sier de venter flere søknader framover, men vil ikke spesifisere hva de som allerede har søkt har vært utsatt for.

NRK - 07 sep 22 kl. 10:25

Furuset-siktede fremstilles for varetektsfengsling

Den ene personen som var innlagt på sykehus etter knivstikkingen på Furuset mandag ettermiddag, er nå utskrevet. Han ble avhørt av politiet tirsdag. Det skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 07 sep 22 kl. 10:25

En person utskrevet etter Furuset-knivstikking

Den ene personen som var innlagt på sykehus etter knivstikkingen på Furuset mandag ettermiddag, er nå utskrevet. Han ble avhørt av politiet tirsdag. Det skriver politiet i en pressemelding.

VG - 22 nov 22 kl. 12:40

Skutt mann kjørt i taxi til Ikea på Furuset

FURUSET (VG) Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner etter at en mann ble funnet skutt i en taxi utenfor Ikea på Furuset..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Erkjenner skyld etter skyting i matbutikk

3 personer ble skutt og drept på en Walmart-butikk i El Paso i 2019. En 24 år gammel mann erkjenner straffskyld og at det var et rasistisk motivert angrep. Byen El Paso ligger i den amerikanske delstaten Texas og grenser til Mexico.

NRK - 30 minutter siden

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag.

NRK - 1 time siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 1 time siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 2 timer siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 2 timer siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 2 timer siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 3 timer siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com