Dagbladet - 04 mar 24 kl. 15:08

Funn av savnet person

Politiet bekrefter at det er gjort funn av en savnet person. Vedkommende er fraktet til sykehuset med ukjent skadeomfang..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Funnav , savnetperson
NRK - 14 apr 24 kl. 09:30

Funn av død person

Søndag formiddag har nødetatene og frivillige satt i gang med søk etter en savnet person i Alta. Det er en mann i 20-årene, bosatt i Alta, som er savnet. Søket vil foregå i området småbåthavna etter funn av gjenstander tilhørende savnede, melder politiet.

NRK - 06 apr 24 kl. 10:24

Fullskala redningsaksjon etter funn av klede ved sjøen

Det er sett i gang ein redningsaksjon ved Kyrkjetangen i Bergen klokka 10, melder politiet. Det er gjort funn av klede nær sjøkanten. Det er ikkje meld om nokon som er sakna til politiet, og det er ikkje gjort funn av identifikasjon blant kleda som var funne.

NRK - 06 apr 24 kl. 10:24

Redningsaksjon etter sakna kvinne i 20-åra

Det vart laurdag føremiddag sett i gang ein fullskala redningsaksjon ved Kyrkjetangen i Bergen. Bakgrunnen til søket er at det blei gjort funn av klede og nokre eigedelar nær eit stupebrett ved sjøkanten. Klokka 14.

NRK - 25 jan 24 kl. 18:49

Forsvarer til den siktede Løten-kvinnen: – Hun nekter straffskyld

Løten-kvinnen som er siktet for frihetsberøvelse eller medvirkning til dette etter at en mann har vært savnet siden 12. januar, nekter straffskyld. Det er kvinnens forsvarer Jens-Henrik Lien som opplyser dette til NTB.

NRK - 04 feb 24 kl. 14:20

Kan ha funnet Rogalands første markedsplass fra Vikingtiden

Arkeologene ved Arkeologisk museum ved universitetet i Stavanger kan ha funnet Rogalands første markedsplass fra vikingtiden på Utstein Gard på Klosterøy. Klosterøy er kjent for å være svært rik på kulturminner, med blant annet Norges best bevarte middelalderkloster. Arkeologene var derfor ikke overrasket da nye georadarundersøkelser som ble gjennomført i september 2023 gav gode resultater, skriver Arkeologisk museum i en pressemelding.

NRK - 16 mar 24 kl. 11:37

Tulip salami tilbakekalles etter funn av metallbiter

Danish Crown Norway tilbakekaller Tulip salami 125 gram og 200 gram etter funn av metallbiter i salamien. For Tulip Salami 200 gram tilbakekalles produktene med best før datoer: 14.06.

NRK - 26 mar 24 kl. 20:27

Funn av livlaus person i Kinn

Det er gjort funn av ein livlaus person i sjøen i Kinn kommune, opplyser Vest politidistrikt. Kl. 18.

NRK - 03 apr 24 kl. 19:28

Tilbakekaller lakseprodukter fra Frøya etter funn av listeria

Fiskeprodusenten Frøya Salmon tilbakekaller to produkter etter funn av bakterien listeria. Det er gjort funn av listeria i produktene «Frøya mid loin» og «Frøya back loin» fra Frøya Salmon, bekrefter administrerende direktør Henrik Andersen til VG. Det gjelder kun produkter med batchnummer 123569, og produktet er kun solgt via matvarekjeden Oda.

NRK - 21 nov 23 kl. 07:24

Ingen funn i Meierigården

Politiet har ikke gjort funn av levninger i ruinene etter den nedbrente Meirigården i Porsgrunn. Leder for etterforskning og etterretning i Telemark, Annie Sandersen, sier at leitinga nå er satt på pause. Politiet jobber ut fra en hypotese om at en 41 år gammel mann fra Grenland som ble meldt savnet samme kveld som bygården brant, kan ligge i ruinene.

NRK - 20 dec 23 kl. 10:39

Funn av død person i Bjørnafjorden

Det er gjort funn av en død person i sjøen etter redningsaksjonen som har pågått i Holmefjord i Bjørnafjorden. Det opplyser politiet i en pressemelding. En mann i 80-årene har vært savnet siden tirsdag kveld, og redningsaksjonen har pågått hele natten.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

- Israel får hjelp, hva med oss?

Forskjellen i støtte fra USA og andre vestlige land - til henholdsvis Israel og Ukraina - «ser ekstremt rar ut», ifølge Volodomyr Zelenskyj og hans rådgiver Mykhajlo Podoljak..

Dagbladet - 4 timer siden

Avbrutt: «Du er kriminell»

Europakommisjonens president Ursula von der Leyen ble avbrutt og anklaget for å bistå i folkemord under en tale onsdag..

Dagbladet - 4 timer siden

Reagerer på NRK

Kringkastingsrådet skal torsdag diskutere NRKs dekning av kong Haralds syketransport. Kanalen har fått flere klager..

Dagbladet - 7 timer siden

Gigantisk narkosak: Bakmann går fri

Onsdag ble sju personer dømt til over 100 års fengsel i Oslo tingrett. Bakmannen Zakariya Rahali (29) skal være løslatt i Marokko..

Dagbladet - 7 timer siden

Skal rive «Trappen til Himmelen»

Den har vært stengt av for publikum siden 1987, uten hell. Nå går byrådet drastisk til verks..

Dagbladet - 7 timer siden

Mann i 40-åra tiltalt

Seks år gamle Chrisander Johansen døde etter å ha blitt påkjørt av bil på Finnsnes i Troms i fjor sommer..

Dagbladet - 8 timer siden

Overdosedødsfall etterforskes som drap

En mann i 20-åra som tidligere var siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand, er nå siktet for drap..

Dagbladet - 9 timer siden

«En skam»

Lenge skal Melania Trump ha ment at rettssaken mot ektemannen var «hans problem». Nå skal også hun være kritisk til hysjpengesaken..

Dagbladet - 9 timer siden

Drapssiktet tilbake i Norge

Drapssiktede Visar Avdyli har vært på rømmen siden 2021. Onsdag skal han lande i Norge, ifølge Dagbladets opplysninger..

Dagbladet - 11 timer siden

Etterlyser «Hitler-plan»

Mange land støtter Ukraina i kampen mot kriger-president Vladimir Putin og Russland. Eksperter etterlyser en plan for hva som skal til for å få slutt på krigen..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com