NRK > Nyheter

Monday, 18 October, 00:59

NRK - 19 sep 21 kl. 23:06

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram. 1. september kom Gabby Petitos forlovede Brian Laundrie kjørende hjem i hennes van uten henne.
Les mer på NRK


Les mer om:
Gabby Petito, Brian Laundrie, Grand Teton, USA, FoxNews, YouTube, Instagram, Gabby Petitos, Laundries

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Funnav , dødperson , ved, Grand, Teton
NRK - 11 jul 21 kl. 18:50

Djokovic vant Wimbledon-finalen

Novak Djokovic vendte og vant mot Matteo Berrettini i Wimbledon-finalen. Med sin 20. Grand Slam-tittel tangerte han rekorden til Roger Federer og Rafael Nadal.

NRK - 27 jun 21 kl. 07:50

Kirker nedbrent i urfolksområde

Fire katolske kirker har brent ned i urfolksområder i Canada etter funn av nesten 1000 umerkede gravplasser ved internatskoler i landet. Lørdag morgen ble to kirker stukket i brann med mindre enn en times mellomrom i to separate urfolksområder i provinsen British Columbia. Kirkebrannene skjer i en vanskelig tid for mange av Canadas urfolk, som fortsatt er rystet av to funn, først av levninger etter 215 skolebarn ved en tidligere internatskole i Kamloops, og så senere av 751 umerkede gravplasser ved en annen skole i Marieval..

NRK - 04 jun 21 kl. 18:40

Formel 1-runden i Singapore avlyst

Formel 1 får ingen VM-løp i Singapore tidlig i oktober. Arrangøren kaster kortene på grunn av koronapandemien. Det er annet år på rad at Singapore ser seg nødt til å avlyse landets Grand Prix-løp.

VG - 11 jul 21 kl. 18:34

Djokovic med ny Wimbledon-seier – tangerte Nadal og Federer

(Novak Djokovic – Matteo Berrettini, 6–7, 6–4, 6–4, 6–3) Verdensener Novak Djokovic (34) tok sin 20. Grand Slam-triumf i sin 30. Grand Slam-finale.

Aftenposten - 01 aug 21 kl. 15:15

Ungarns Grand Prix avbrutt etter Verstappen-krasj

Mercedes-sjåfør Valtteri Bottas krasjet rett ut av første sving i Ungarns Grand Prix, og tok ut VM-leder Max Verstappen….

VG - 01 aug 21 kl. 15:15

Ungarns Grand Prix avbrutt etter Verstappen-krasj

Mercedes-sjåfør Valtteri Bottas krasjet rett ut av første sving i Ungarns Grand Prix, og tok ut VM-leder Max Verstappen på veien..

VG - 01 aug 21 kl. 15:15

Ungarns Grand Prix ble avbrutt etter Verstappen-krasj

Mercedes-sjåfør Valtteri Bottas krasjet rett ut av første sving i Ungarns Grand Prix, og tok ut VM-leder Max Verstappen på veien..

VG - 13 sep 21 kl. 00:34

Smadret verdensener Djokovic: Tok sin første Grand Slam-tittel

(Djokovic - Medvedev 0–3, 4–6, 4–6, 4–6) Foran et kjendistett publikum spilte Daniil Medvedev sin motstander til vanvidd, da russeren tok sin aller første Grand Slam-tittel..

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 10:00

Da tennisstjernen ble slått i sin siste Grand Slam-kamp

Sportshistorien: Björn Borg var en av verdens beste med tennisracket. I hans siste Grand Slam-kamp tapte han mot….

Aftenposten - 08 jun 21 kl. 13:10

Politiet har startet drapsetterforskning etter funn av en død kvinne øst i Oslo

Politiet startet tidlig i morges drapsetterforskning etter funn av en død kvinne på en adresse øst i Oslo, skrifver….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Facebook vil ansette 10.000 i EU

Nettgiganten Facebook vil opprette 10.000 arbeidsplasser i Europa for å skape en virtuell versjon av internett. Selskapet ser på det som blir kalt et metavers som framtiden for nettbruk.

NRK - 45 minutter siden

209 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 209 koronasmittede personer i Norge. Det er 78 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 398 koronasmittede per dag her i landet.

NRK - 1 time siden

Leteaksjonen i Byfjorden avsluttet

Det ble sent søndag kveld satt i gang en leteaksjon etter en fritidsbåt på 28 fot med en passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Like etter klokka 23.30 søndag kveld opplyser politiet at både båten og mannen er funnet.

NRK - 2 timer siden

Leiteaksjon i Byfjorden

Det føregår ein leiteaksjon etter ein fritidsbåt på 28 fot med ein passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Ein mann skal for ca. ein time sidan meldt frå til redningssentralen om motortrøbbel.

NRK - 2 timer siden

Ny lavastrøm nærmer seg havet

Vulkanutbruddet på kanariøya La Palma viser ingen tegn til å ta slutt. Nå nærmer en ny lavastrøm seg havet med høy hastighet. Lavastrømmen var søndag kveld 200 meter unna kysten og kan føre til at det blir dannet en ny odde, opplyser regionens vulkaninstitutt..

NRK - 2 timer siden

Minst fire omkom da båt kantret

Fire tunisiske flyktninger og migranter omkom etter at båten de var i, kantret utenfor Tunisia. 19 personer er savnet i forliset. Totalt 30 tunisiere, de fleste av dem unge menn, var i båten da den kantret, opplyser en talsperson for myndighetene..

NRK - 3 timer siden

Norge på topp i bruk av forsøksdyr

Omfattende forskning på laks og annen fisk tar Norge til Europa-toppen i bruk av forsøksdyr. 1,7 millioner laks ble brukt til forsøk i Norge i fjor. Statistikk fra Mattilsynet viser at laks er det desidert mest brukte dyret i dyreforsøk i Norge, skriver Magasinet Forskningsetikk.

NRK - 3 timer siden

Ambassadør reist fra Hviterussland

Frankrikes ambassadør i Hviterussland har forlatt landet etter at myndighetene i Minsk krevde at han skulle reise innen mandag. En talsperson for ambassadøren har ikke sagt noe hva som er grunnen til at hviterussiske myndigheter krevde at Nicolas de Lacoste måtte forlate landet. Ifølge hviterussiske medier handler hjemreisen om at ambassadør Lacoste aldri møtte president Aleksandr Lukasjenko for å overlevere sine akkreditiver.

NRK - 3 timer siden

Dømt for overgrep mot to sønner

En far er dømt til seks års fengsel for gjentatte overgrep mot sine to sønner fra de var 3 og 5 år gamle. I tillegg må han ut med et stort millionbeløp. Overgrepene skjedde ifølge dommen fra Borgarting lagmannsrett, fra slutten av 1990-tallet til begynnelsen av 2000-tallet, da guttene var i barnehage- og barneskolealder.

NRK - 4 timer siden

Ungarn: Utfordrer Orban

Den konservative økonomen Peter Marki-Zay blir opposisjonens statsministerkandidat, og skal utfordre Viktor Orbán i valget i Ungarn neste år. Det ble klart søndag kveld etter at motkandidaten, Klara Dobrev, erkjente nederlag i opposisjonens nominasjonsvalg. Neste år er det valg på ny nasjonalforsamling i Ungarn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt