NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 01:17

NRK - 11 sep 22 kl. 15:31

Funn av død person i Lørenskog

Det er funnet en død person på Skårer i Lørenskog, opplyser Øst politidistrikt til NRK. Operasjonsleder Svein Walle sier de foreløpig ikke vet om det kan ha skjedd noe kriminelt med den døde personen. – Det vet vi ikke ennå, det er det vi ønsker å klarlegge. Politiet jobber med å varsle pårørende om dødsfallet, og vil ikke gi noe mer informasjon om saken før det er gjort. Det var VG som omtalte saken først..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skårer, Lørenskog, NRK, Svein Walle, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Funnav , dødperson i , Lørenskog
NRK - 07 jun 22 kl. 19:58

Stjålet identitet i Lørenskog-saken dukket opp i finsk straffesak

Passinformasjonen som er blitt brukt i Lørenskog-saken, er også involvert i en større finsk straffesak. Politiet ber finsk politi om opplysninger. Identiteten til Ole Henrik Golf ble benyttet til å opprette en bitcoin-konto knyttet til Lørenskog-saken, der Anne-Elisabeth Hagen forsvant i 2018.

NRK - 27 okt 22 kl. 18:43

En fjerde mann ble siktet i Lørenskog-saken, før saken ble kjent

Kort tid etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant, siktet politiet en mann i 20-årene. På PC-en hans skal politiet ha funnet den samme stjålne ID-en som ble brukt til å opprette krypto-rigget i Lørenskog-saken. Det er snakk om et stjålet pass, som skal ha vært tigjengelig på nettet.

NRK - 06 apr 23 kl. 17:51

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Lørenskog

Politiet har startet etterforskning etter funn av en død kvinne i Lørenskog. Det bekrefter operasjonssentralen i Øst politidistrikt til NRK. Politiet er svært sparsommelige med opplysninger, men bekrefter at de har gjort funn av en død kvinne.

NRK - 29 apr 23 kl. 14:11

Flere hypoteser etter funn av død mann i Lørenskog

Politiet har iverksatt drapsetterforskning etter at en mann ble funnet i Lørenskog i Romerike fredag kveld. De jobber med flere hypoteser. Da ambulansen ankom stedet ble mannen konstatert død.

NRK - 30 apr 23 kl. 14:04

En person siktet for drap eller medvirkning etter funn av død person på Lørenskog

Én person er siktet for drap eller medvirkning til dette etter at en død person ble funnet på Lørenskog fredag. Det opplyser siktedes forsvarer John Arild Aasen til NRK. Det var VG som først omtalte nyheten.

NRK - 11 sep 22 kl. 15:31

VG: Funn av død person i Lørenskog

Det har blitt gjort et funn av en død person i Lørenskog, opplyser Øst politidistrikt til VG. – Vi har et dødsfall som vi ønsker å gjøre undersøkelser rundt, sier operasjonsleder Svein Walle til VG. Pårørende er ikke varslet, ifølge avisen..

VG - 11 sep 22 kl. 18:23

Person funnet død i Lørenskog

LØRENSKOG (VG) En person er funnet død i Lørenskog. I ettermiddag fraktet politet et lik ut av blokka..

VG - 11 sep 22 kl. 18:23

Person funnet død i Lørenskog: Mistanke om straffbart forhold svekket

LØRENSKOG (VG) En person er funnet død i Lørenskog. I ettermiddag fraktet politet et lik ut av blokka. Sent søndag kveld opplyser politiet at mistanken om straffbart forhold er svekket..

Klartale - 12 okt 22 kl. 11:54

Ny mann siktet i Lørenskog-saken

En mann i 30-årene er siktet i saken om den savnede Anne-Elisabeth Hagen. Øst politidistrikt mener mannen har medvirket i saken som politiet nå mener er et drap. Hagen ble borte fra hjemmet sitt på Lørenskog for fire år siden.

NRK - 02 nov 22 kl. 16:53

Lørenskog-saken: Siktet dømt i helerisak

En mann som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Anne-Elisabeth Hagen, er dømt til tre år og tre måneders fengsel i en helerisak. Mannen er siktet i Lørenskog-saken etter at bilder av det stjålne passet til Ole Henrik Golf ble funnet på PC-en hans i en Økokrim-etterforskning. Passet knyttes til planleggingsskritt før bortføringen av Hagen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 1 time siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 2 timer siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 2 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 2 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 3 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 3 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 3 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com