NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 15:54

NRK - 18 juni 21 kl. 17:25

Fullvaksinerte slipper test

Er du fullvaksinert, skal du ikke lenger måtte registrere deg når du reiser inn i Norge. I stedet kan du fylle ut et skjema før du kommer til landet. I tillegg slipper personene dette gjelder, å teste seg når de reiser inn i Norge, skriver regjeringen i en pressemelding. Kunnskapsminister Guri Melby (V) kunngjorde den nye regelen på regjeringens gjenåpningspressekonferanse fredag. Regelen gjelder fra 24.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Guri Melby

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fullvaksinerte, slipper, test
Aftenposten - 03 mai 21 kl. 14:54

Fullvaksinerte får ha nærkontakt med hverandre og slipper smittekarantene

Regjeringen gjør lettelser for folk som er fullvaksinerte. De får ha nærkontakt med andre fullvaksinerte og slipper….

NRK - 28 juni 21 kl. 14:44

Uvaksinerte slipper ikke inn

Moskva-innbyggere som vil kjøpe seg en kaffe må nå vise fram en QR-kode som beviser at de er fullvaksinerte for å slippe inn på kafeene i byen. Kafeene kan kun slippe inn fullvaksinerte, eller dem som har en negativ test, ifølge nye regler, skriver Reuters..

NRK - 28 mai 21 kl. 10:26

Fullvaksinerte smittes nesten ikke

Kun 1 av 2000 (0,05 %) av dem som er fullvaksinerte i Norge har fått koronavirus, melder FHI i en pressemelding. Av totalt 782 393 personer som hadde fått to doser koronavaksine med anbefalt intervall, fikk kun 382 personer påvist viruset. Bare noen få av disse utviklet symptomer på covid-19-sykdom.

VG - 02 juni 21 kl. 17:05

Er fullvaksinerte - slipper ikke karantenehotell: - Idiotisk

GARDERMOEN (VG) De er fullvaksinerte, men slipper ikke ut av karantenehotellet: - Jeg synes det er idiotisk at vi som er vaksinert i utlandet, ikke får dra, sier Anne Vadder (21)..

VG - 09 juni 21 kl. 14:26

Fullvaksinerte slipper innreisekarantene

Fra fredag 11. juni slipper alle som er fullvaksinerte innreisekarantene når de ankommer Norge..

Aftenposten - 11 juni 21 kl. 14:47

Fullvaksinerte slipper å vise negativ koronatest før ankomst til Norge. Disse reglene gjelder fra i dag.

Er du en av dem som planlegger å reise til Sverige fredag? Fra fredag slipper fullvaksinerte karantene..

VG - 03 mai 21 kl. 14:33

Gladnyhet: Fullvaksinerte slipper smittekarantene

Fullvaksinerte trenger ikke lenger gå i smittekarantene. Personer som har fått en dose kan også unntas..

VG - 02 juni 21 kl. 13:38

Fullvaksinerte slipper karantenehotell

Men de må kunne fremvise digital dokumentasjon på at de er fullvaksinerte..

NRK - 03 juni 21 kl. 10:24

Barn slipper karantenehotell

Justisminister Monica Mæland bekrefter overfor NRK at uvaksinerte barn som reiser sammen med fullvaksinerte foreldre slipper karantenehotell. Dette gjelder fra 12.00 i dag.

NRK - 11 juni 21 kl. 09:39

Vaksinerte trenger ikke vise test

Fullvaksinerte og personer som har vært koronasyke de siste seks månedene trenger ikke å vise negativ test på grensen til Norge, skriver FHI..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Fremdeles ingen meldt savnet

Hittil er ingen meldt savnet etter meldinga om en drukningsulykke på Bystranda i Steinkjer. Nødetatene foretar nå en rundspørring blant badegjestene..

NRK - 3 minutter siden

Rekordhøyt smittetall i Irak

Myndighetene i Irak har registrert 12.180 koronatilfeller i løpet av et døgn, det høyeste tallet så langt i pandemien. Smittetallet ble presentert av det irakiske helsedepartementet mandag.

NRK - 10 minutter siden

Brann i bil i Operatunnelen

Det brenner i en bil rett ved lysåpningen i Operatunnelen i området ved Langkaia. Nødetatene er på vei til Operatunnelen østgående retning. Det er mye røyk på stedet.

NRK - 15 minutter siden

Mulig drukningsulykke

Dykkere er sendt til Bystanda i Steinkjer, til det som er en mulig drukningsulykke. En mann var sett ute i vannet, men er nå ute av syne. Ingen er derimot savnet på det nåværende tidspunkt..

NRK - 15 minutter siden

Ny rekord for Pantelotteriet

Så langt i år har Pantelotteriet omsatt for 171 millioner kroner, mot 131 millioner kroner på samme tid i fjor. – Vi setter rekord på rekord og er stolte over at lotteriet i år vil tilføre Norges Røde Kors mer enn 100 millioner kroner, sier daglig leder Gaute Langdal i Norsk Pantelotteri. Han forklarer økningen blant annet med delvis stengte grenser, varmt vær, høyt salg av drikkevarer med norsk pantemerke og en økt interesse for lotteriet.

NRK - 30 minutter siden

Avslutter leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avsluttes da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 30 minutter siden

Mista tusen liter maling på E16

Gudvangatunnelen og Fretheimstunnelen på E16 er stengde på grunn av malingssøl. Ein tankbil skal ha mista over tusen liter med måling..

NRK - 30 minutter siden

Avblåser leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avblåses da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 45 minutter siden

Tror bryllup-utbruddet er over

51 personer har fått påvist koronasmitte etter et bryllup på Strømmen i starten av juli. Lillestrøm kommune regner ikke med at det kommer flere..

NRK - 1 time siden

Bergensbanen er i trafikk att

Toget går att på Bergensbanen etter å ha vore stengd eit par timar grunna brann i eit overbygg ved ein tunnel på Ustaoset. Truleg har gneistregn frå togskinnene sett fyr på gras og spreidd seg til overbygget, opplyser Sørøst politidistrikt til NRK..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt