NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 06:32

NRK - 21 maj 24 kl. 07:52

Full togstans mellom Oslo S og Kolbotn

Det er full stans på strekningen etter en hendelse ved sporet, skriver Bane Nor på sine hjemmesider. Toglinjene L2, R21 og RE20 er påvirket..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bane Nor, L2, RE20, Oslo, Kolbotn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Full, togstans, mellom, OsloS og , Kolbotn
NRK - 26 apr 24 kl. 07:44

Signalfeil ved Sandvika fører til forsinkelser

Bane Nor skriver på sine nettsider at feilen gjør at det er forsinkelser på Drammensbanen og Askerbanen fredag morgen. Feilretter er på plass. Toglinjer som kan påvirkes er: – L1 mellom Spikkestad og Lillestrøm – R12 mellom Kongsberg og Eidsvoll – R13 mellom Drammen og Dal – R14 mellom Asker og Kongsvinger – L2 mellom Stabekk og Ski, – R21 mellom Stabekk og Moss – R22 mellom Oslo S og Rakkestad – F4 mellom Oslo S og Bergen – F5 mellom Oslo S og Stavanger S – RE10 mellom Drammen og Lillehammer – RE11 mellom Skien og Eidsvoll – FLY1 mellom Drammen og Oslo lufthavn.

Klartale - 10 jan 22 kl. 06:00

Kan Russland gå til krig mot Ukraina?

Russiske soldater står klare ved grensa til Ukraina. Rundt 100.000 soldater og mye utstyr, sier Jakub M.

NRK - 06 jun 24 kl. 05:38

Østfoldbanen stengt mellom Oslo S og Ski

Østfoldbanen er torsdag morgen stengt mellom Oslo S og Ski grunnet signalfeil. Det er stengt i Blixtunnelen, skriver Bane Nor i en trafikkmelding klokka 5.14.

NRK - 06 jun 24 kl. 05:38

Blixtunnelen på Follobanen stengt mellom Oslo S og Ski

Blixtunnelen på Follobanen er torsdag morgen stengt mellom Oslo S og Ski grunnet signalfeil. – Det er stengt mellom Oslo S og Ski på grunn av signalfeil. Det kan ta tid, skriver Bane Nor i en trafikkmelding klokka 5.

VG - 03 apr 24 kl. 19:29

Gjøvikbanen mellom Oslo S og Grefsen stengt på grunn av signalfeil

Det er togstans på Gjøvikbanen mellom Oslo S og Grefsen onsdag kveld som følge av signalfeil..

NRK - 06 maj 24 kl. 07:06

Signalfeil mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn

Feilen fører til forsinkelser og innstillinger, skriver Bane Nor på sine nettsider. Toglinjer som kan påvirkes: – FLY1 mellom Drammen og Oslo lufthavn – RE10 mellom Drammen og Lillehammer – RE11 mellom Skien og Eidsvoll – RE12 mellom Kongsberg og Eidsvoll – F6 mellom Oslo S og Trondheim S – FLY2 mellom Stabekk og Oslo lufthavn.

NRK - 06 maj 24 kl. 07:06

Signalfeil mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn er rettet

Feilen førte til forsinkelser og innstillinger, skriver Bane Nor på sine nettsider. Den er nå rettet opp, ifølge pressevakt Olav Nordli i Bane Nor. – Litt følgeforsinkelser kan det bli, men det vil nok rette seg opp ganske raskt.

NRK - 28 maj 24 kl. 08:44

Togtrafikken på Oslo S går igjen

Oslo S er åpen for trafikk igjen etter at det ble meldt om jordfeil tirsdag morgen. Bane Nor opplyser at de fortsatt venter forsinkelser utover formiddagen. – Reisende må sjekke med togselskapet sitt for mer informasjon, sier Bane Nors pressekontakt.

NRK - 25 mar 24 kl. 06:06

Alle tog mellom Oslo S og Oslo lufthavn er innstilt

En signalfeil fører til forsinkelser og innstillinger for togtrafikken på Hovedbanen, Dovrebanen og Gardermobanen. Både Hovedbanen og Gardermobanen er nå stengt, og det kjører ingen tog mellom Oslo S og Oslo lufthavn. – Vi kjører busser mellom Oslo S og Gardermoen.

NRK - 30 apr 24 kl. 23:42

Brudd mellom YS, Unio og Oslo kommune – kan bli streik

Det er brudd i tariffoppgjøret mellom YS Kommune Oslo og Oslo kommune. Det samme gjelder for Unio Oslo kommune og Oslo kommune. Begge lønnsoppgjørene går nå til mekling.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 1 time siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 2 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 2 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 3 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.

NRK - 3 timer siden

Innbruddstrend i Stockholm – bruker syre til å smelte låser

Svensk politi undersøker om en bølge av innbrudd der tyvene bruker syre for å smelte låser, henger sammen med lignende saker andre steder i Europa. Siden 20. mai har politiet registrert 49 saker i den svenske hovedstaden, primært i sentrum, der salpetersyre er brukt til å ødelegge låser, sier talsperson Ola Österling.

NRK - 3 timer siden

Secret Service sjef sier ja til å forklare seg

Direktøren for Secret Service går med på å forklare seg for en komité i Representantenes hus om attentatet mot ekspresident Donald Trump i helgen. Kimberly Cheatle har takket ja til å komme til høringen, som skal holdes 22. juli, opplyser komiteen.

NRK - 4 timer siden

Nasa dropper månerobot

Etter forsinkelser og budsjettsprekk kutter Nasa en robot som skulle lete etter vann ved månens sørpol. Den har allerede kostet 450 milliarder dollar å utvikle. – Slike beslutninger er aldri lette å ta.

NRK - 5 timer siden

Korrupsjonsdømt senator sier han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez sier han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon, sier kilder til NBC. Presset mot senatoren fra New Jersey har økt etter at han tirsdag ble funnet skyldig i 16 tiltalepunkter, inkludert bestikkelser. Både senatsleder Chuck Schumer og den andre New Jersey-senatoren Cory Booker har bedt Menendez trekke seg.

NRK - 5 timer siden

Schumer skal ha bedt Biden trekke seg

Toppdemokraten Chuck Schumer skal ha bedt president Joe Biden om å trekke seg i et møte lørdag, melder ABC News. Schumer skal ha sagt til Biden at det er bedre for landet og det demokratiske partiet om han trekker sitt kandidatur, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com