NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 04:48

NRK - 27 apr 22 kl. 18:30

Full stans i togtrafikken i Oslo

Det er full stans i togtrafikken inn og ut av Oslo, det opplyser Bane Nor på sine hjemmesider. Stansen skyldes en feil på kommunikasjonsanlegget mellom togene og toglederne, og togene må stå stille til situasjonen er avklart..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Bane Nor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Full, stansi , togtrafikkeni , Oslo
NRK - 16 dec 22 kl. 00:33

Brannmann lettere skadd i Oslo - togtrafikk stanset etter boligbrann

– En brannmann er lettere skadd i forbindelse med slukkingsarbeidet av boligbrann på Høybråten i Oslo natt til fredag. Brannmannen har blitt sett til av ambulansen på stedet, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo politidistrikt til NRK. Det brenner kraftig i eneboligen.

NRK - 01 maj 22 kl. 20:35

Togtrafikken på Kongsvingerbanen i gang igjen etter brann

Etter stans i togtrafikken på grunn av brann langs skinnene, går nå togene igjen mellom Kongsvinger og Årnes. Det var meldt om brann tre forskjellige steder på Kongsvingerbanen. Togtrafikken er nå i gang etter stans på grunn av brannene, melder Bane Nor.

NRK - 25 sep 22 kl. 05:21

Togtrafikken i gang igjen etter full stans

Ved 5-tiden var togtrafikken i gang igjen etter at en feil på Bane Nors kommunikasjonssystem hadde ført til full stans natt til søndag..

NRK - 17 sep 22 kl. 07:51

Full stans i togtrafikken på Skøyen

Det er stans i togtrafikken på Skøyen stasjon i Oslo på grunn av problemer med strømtilførselen. Feilen oppsto før klokka 7 lørdag morgen. Bane Nor opplyser at de jobber med å løse feilen, men ikke vet hvor lang tid dette tar.

NRK - 19 jul 22 kl. 16:37

Togtrafikken mellom Hamar og Brumunddal går igjen

Det var tidligere en stans i togtrafikken mellom Hamar og Brumunddal tirsdag ettermiddag. Det meldte Vy på sine sider. Togtrafikken skal gå som normalt igjen..

NRK - 27 jan 23 kl. 13:26

Full stans i togtrafikken mellom Asker og Drammen

Det er full stans i trafikken mellom Asker og Drammen på grunn av feilretting, melder Bane Nor. Asker stasjon er stengt for trafikk, skriver de på nettsidene sine..

NRK - 20 okt 22 kl. 15:38

Full stans i togtrafikken i Oslo

Det er stans mellom Nationaltheateret og Oslo Sentralstasjon, noe som påvirker trafikken og fører til flere innstilte avganger og forsinkelser..

NRK - 23 okt 21 kl. 09:15

Full mann stanset togtrafikken

Da en mann fra Asker tok toget feil vei sent fredag kveld, valgte han å gå langs togsporet ved Gardermoen tilbake. Det førte til stans i togtrafikken i en time. Politiet fikk til slutt fikk kontroll på mannen, som hadde vært på oktoberfest i Oslo, skriver Romerikes Blad.

NRK - 05 dec 22 kl. 17:29

Store problemer i togtrafikken i Osloområdet

Det er full stans i togtrafikken mellom Oslo S og Lysaker på grunn av strømproblemer, melder Bane Nor. – Dette vil ta tid. Bruk annen transport visst du kan, skriver de på sine hjemmesider.

NRK - 20 sep 22 kl. 23:23

Flere feil skaper problemer i togtrafikken

Signalfeil på Gardermobanen og Sørlandsbanen, samt strømproblemer i Oslo fører til forsinkelser i togtrafikken tirsdag kveld. Tirsdag kveld fører flere feil til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken. Det er blant annet strømproblemer i Oslo som fører til forsinkelser mellom Oslo S og Nyland.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Nord-Korea viste fram atomvåpen

Nord-Korea viste fram interkontinentale ballistiske missiler under en militærparade i hovedstaden Pyongyang. Det ble også vist fram taktiske atomvåpen. Det bekrefter statskontrollerte nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

NRK - 1 time siden

14 lik funnet i nedsunket lastebil i Mexico

Likene etter 14 mennesker ble funnet i en lastebil som var nedsunket i en kanal i den nordlige grensestaten Nuevo Leon, opplyser mexicanske myndigheter. Det ble funnet fem guatemalanske pass på likene. Ifølge det regionale sivilforsvaret var det ti menn, tre kvinner og ett barn som ble funnet døde.

NRK - 2 timer siden

Over 15.000 bekreftet døde etter jordskjelvet

Minst 15.000 mennesker har så langt mistet livet i jordskjelvet som rammet Tyrkia og Syria, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Rekordomsetning for matbutikkene på svenskegrensa

Både Nordby Supermarket og Maximat hadde historisk høy omsetning den siste uka etter at de norske matvarebutikkene satte opp prisene. – Vi omsatte for 20–30 prosent mer enn samme uke i 2019. Det er snakk om mange, mange millioner kroner i økt omsetning, sier butikkansvarlig Patrik Zäll på Nordby Supermarket til Sarpsborg Arbeiderblad.

NRK - 3 timer siden

Erkjenner skyld etter skyting i matbutikk

3 personer ble skutt og drept på en Walmart-butikk i El Paso i 2019. En 24 år gammel mann erkjenner straffskyld og at det var et rasistisk motivert angrep. Byen El Paso ligger i den amerikanske delstaten Texas og grenser til Mexico.

NRK - 3 timer siden

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag.

NRK - 4 timer siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 4 timer siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 4 timer siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 5 timer siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com