NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 11:51

NRK - 04 jun 24 kl. 14:26

Full stans i all passasjertrafikk med helikopter fra midnatt

Som følge av streiken i Meteorologisk institutt, hvor 51 nye medarbeidere blir tatt ut i streik fra onsdag av, blir det full stans i passasjerertrafikken med helikopter fra Sola, Flesland og Florø fra midnatt av. Fra Kristiansund er det stans allerede fra 15.00 tirsdag ettermiddag. Det opplyser Offshore Norge. Helikopteroperatørene er avhengige av værvarslingstjenester fra norsk metorologisk institutt (NMI) for å fly sikkert på norsk sokkel.
Les mer på NRK


Les mer om:
Meteorologisk, Sola, Florø, Kristiansund, Offshore Norge, NMI, Sør-Norge, SAR, DaWinci

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Full, stansi , all, passasjertrafikkmed , helikopterfra , midnatt
NRK - 17 apr 24 kl. 13:23

Bufdir ber på nytt om full adopsjonsstans

I januar anbefalte Bufdir – Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet, som har ansvaret for adopsjoner til Norge, full stans i utenlandsadopsjoner. Den gangen var ikke barne- og familieminister Kjersti Toppe (Sp) overbevist, men ba om mer informasjon før hun skulle bestemme seg, skriver VG. Onsdag sendte Bufdir denne informasjonen til Toppe, og anbefalingen er den samme som i januar: Direktoratet vil ha en stans fram til en omfattende gransking av adopsjoner er gjennomført.

NRK - 11 jun 24 kl. 09:26

Flyplassmeklingen er i gang

Meklingen i lønnsoppgjøret for Avinor-ansatte er i gang hos Riksmekleren. Fører ikke meklingen fram, tas 140 Avinor-ansatte ut i streik onsdag. Partene møttes hos Riksmekleren klokken 10.

NRK - 26 feb 24 kl. 07:30

Full stans på Bybanen mellom Bergen lufthavn og Byparken

En havarert bybanevogn sperrer for all annen utkjøring på Bybanen i Bergen mandag morgen. Bybanevognen har fått tekniske problemer mellom Kokstadflaten og Birkelandsskiftet, skriver BA , noe som fører til full stans på linje 1 mellom Bergen lufthavn og Byparken. Det jobbes med å sette inn alternativ transport.

NRK - 10 jun 24 kl. 11:16

Avinor: Dette er konsekvensene dersom det blir streik

140 ansatte fra Avinor vil bli tatt ut i streik fra onsdag, dersom det ikke blir enighet mellom LO Stat og Spekter. 53 av disse vil være fra Bergen lufthavn, skriver Avinor i en pressemelding. Videre vil flyplassene i Brønnøysund, Førde, Kirkenes, Kristiansand, Oslo og Ålesund rammes.

VG - 11 jun 24 kl. 18:46

Kan bli Avinor-streik: – Har ikke en løsning akkurat nå

Hvis det blir streik stopper all passasjertrafikk opp ved flere av lufthavnene, og ved noen vil det ikke være trafikk i det hele tatt..

Aftenposten - 11 jun 24 kl. 21:35

Kan bli Avinor-streik: – Er kommet til den vanskelige fasen

Hvis det blir streik stopper all passasjertrafikk opp ved flere av lufthavnene, og ved noen vil det ikke være trafikk i….

E24 - 11 jun 24 kl. 21:35

Kan bli Avinor-streik: – Er kommet til den vanskelige fasen

Hvis det blir streik stopper all passasjertrafikk opp ved flere av lufthavnene, og ved noen vil det ikke være trafikk i det hele tatt..

NRK - 16 jan 24 kl. 12:02

Bufdir anbefaler full stans i utanlandsadopsjonar i to år

Bufdir anbefaler Barne- og familiedepartementet om å stansa all utanlandsadopsjon i to år. Ein slik stans bør vara til ei gransking av heile adopsjonssystemet er gjort, skriv Bufdir i ei tilråding til regjeringa, som endeleg skal avgjera kva som skal skje. Dette er likevel berre eit av fleire alternativ som Bufdir la fram for Barne- og familiedepartementet.

NRK - 13 jun 24 kl. 21:14

FNs sikkerhetsråd krever stans i beleiringen av millionby i Sudan

FNs sikkerhetsråd krever en stans i den sudanske RSF-militsens beleiring av al-Fashir, en by med 1,8 millioner innbyggere i Darfur. Rådets 15 medlemmer vedtok torsdag resolusjonsforslaget som er ført i pennen av Storbritannia. Resolusjonen ber om en umiddelbar stans i kamphandlingene i området og en tilbaketrekning av alle stridende som truer sikkerheten til sivile i al-Fashir.

NRK - 04 jul 24 kl. 18:38

Nok en bil fikk stans i Tromsøysundtunnelen

Et kjøretøy har fått stans i Tromsøysundtunnelen. Det er tunnel fra fastlandet og til øya som er berørt. Det er redusert framkommelighet på stedet, melder Troms politidistrikt på X klokka 18.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Minst 13 drept i angrep på Gaza

Tirsdag er minst 13 personer drept i israelske angrep på Gazastripen, ifølge palestinske helsemyndigheter. IDF skriver selv på Telegram at de fortsetter kampene i Rafah og sentrum av Gaza. Luftforsvaret har angrepet over 40 mål det siste døgnet, sier de..

NRK - 45 minutter siden

Russland krev svar om Zelenskyjs fredstoppmøte

Russland må forstå kva president Zelenskyj meiner med omgrepet «fredstoppmøte» før det blir aktuelt å seie ja til ein invitasjon, seier Kremls pressetalsmann Dmitrij Peskov tysdag. President Volodymyr Zelenskyj sa måndag at Russland burde vere til stades under eit neste toppmøte om krigen i Ukraina. Det første vart halde i Sveits i juni, og der deltok ikkje representantar frå Russland eller Kina.

NRK - 45 minutter siden

Fire ministre går av i Wales

Fire ministre har trukket seg fra den walisiske regjeringen, melder Sky News. Det gjelder Mick Antoniw, Julie James, Lesley Griffiths og Jeremy Miles. På X begrunner de dette med mistillit til sin leder.

NRK - 1 time siden

Tybring-Gjedde har krav på nær en halv million

Den eksluderte Frp-politikeren Christian Tybring-Gjedde har krav på et årlig tilskudd på 472.000 kroner som uavhengig representant, i tillegg til stortingslønna på 1.171.

NRK - 1 time siden

Fare for tordenvær og lyn på Helgeland

Det er fare for tordenvær og mye lyn for store deler av Helgeland i dag. Tordenværet er ventet å starte sent på formiddagen, og øker utover ettermiddagen. Det vil også komme noe kraftige regnbyger.

NRK - 1 time siden

Tre personer pågrepet i grov narkotikasak i Trondheim

Søndag kveld ble tre personer pågrepet og siktet i en grov narkotikasak, melder Adresseavisen. De tre er alle siktet for grov narkotikaovertredelse for oppbevaring av stoffer. Politiet har gjort beslag i saken.

NRK - 3 timer siden

WSJ. Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.

NRK - 1 time siden

Ny kartlegging av havet rundt Svalbard

Nå skal store områder av havet rundt Svalbard som ikke er kartlagt, bli dokumentert. De allerede dokumenterte områdene er fra 80-tallet, og nå skal Kartverket bruke sommersesongen til å ta nye målinger. Avdelingsdirektør i Kartverket, Gudmund Jønsson sier i en pressemelding at bedre data og sjøkart vil ivareta navigasjonssikkerheten i disse områdene.

NRK - 2 timer siden

Flere drept av militante grupper i Pakistan og India

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militante opprørere. Samtidig er fire indiske soldater drept i et angrep i delstaten Jammu og Kashmir, ifølge den indiske hæren.

NRK - 2 timer siden

Afghanistan: Minst 17 omkommet i bussulykke

17 personer er døde og 34 såret etter en bussulykke i Afghanistan. Det melder lokale myndigheter, ifølge AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com