NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:33

NRK - 18 mar 23 kl. 18:42

Full overtenning i garasje på Sotra

Politiet melder om brann i ein garasje i Øyavegen på Sotra. Det skal vera full overtenning. Ein bil står inne i garasjen og ein trebåt står rett utanfor. Næraste hus står 30 meter unna. Det er ikkje meldt om skadde personar.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sotra

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Full, overtenningi , garasje, Sotra
NRK - 18 mar 23 kl. 18:42

Kontroll på brann i garasje på Sotra

Politiet melder om brann i ein garasje i Øyavegen på Sotra. Klokka 19.05 melder brannvesenet at dei har fått slått ned flammar og har kontroll på brannen.

NRK - 23 mar 23 kl. 03:44

Full overtenning i hus på Kvinnherad

Dett brenner i en enebolig på Kvinnherad, melder politiet på Twitter. I følge politiet er brannvesenet fremme på stedet, hvor det skal være full overtenning. Beboerne er ute av huset..

NRK - 23 dec 22 kl. 19:42

Brann i garasje på Strand - fare for spredning

En garasje står i brann i Fiolstien på Strand i Rogaland, melder politiet på Twitter. Garasjen skal være i full fyr, og det skal være spredningsfare til nærliggende hus. Alle personer skal være ute av huset..

NRK - 23 dec 22 kl. 19:42

Brann i garasje på Jørpeland – nærliggende hus evakuert

En garasje står i brann i Fiolstien på Strand i Rogaland, melder politiet på Twitter. Garasjen skal være i full fyr, og det skal være spredningsfare. Nærliggende hus er evakuert grunnet fare for røykeksponering.

NRK - 15 mar 23 kl. 05:18

Full fyr i traktor: Godt synlig fra E18

Nødetater har rykket ut til brann i en traktor på Undrumveien i Tønsberg. Det er full overtenning i traktoren. Fører hadde merket noe svidd lukt og stanset traktoren og gikk ut.

NRK - 10 dec 22 kl. 01:46

Bil kjørte inn i garasje i Ulefoss

En person sjekkes av ambulansepersonell etter at en bil krasjet inn i en garasje i Ulefoss natt til lørdag. – En person, som holdt på å reparerte en bil inne i garasjen fremstår skadet, og blir sett til av ambulansepersonell nå, skriver politiet i Sør-Øst. Politiet opplyser videre at bilen som forårsaket hendelsen har stukket fra stedet..

NRK - 10 dec 22 kl. 03:05

Person skadet etter at bil kjørte inn i garasje

Politiet har kontroll på føreren av en bil som kjørte inn i en garasje i Ulefoss natt til lørdag. – Bilen kom inn gjennom garasjeporten, og der inne holdt noen på å skru på bil. Påkjørselen førte til at bilen tippa av jekken og han som reparerte bil fikk denne delvis over seg, forteller operasjonsleder Trond Egil Groth til avisen.

VG - 10 dec 22 kl. 06:29

En skadet etter at bil kjørte inn i garasje

Et kjøretøy har kjørt inn i en garasje på Ulefoss i Vestfold og Telemark, der det oppholdt seg folk, melder politiet..

NRK - 10 dec 22 kl. 13:48

Brann i garasje på Jessheim

Det brenner i en garasje i Vestlia på Jessheim og brannen har spredt seg til et bolighus, ifølge Øst politidistrikt. Alle nødetater er på vei til stedet..

NRK - 19 dec 22 kl. 16:59

Overtent garasje etter brann i elbil

Nødetatane har rykka ut til brann i ein elbil på Korshavn i Lyngdal kommune. Bilen står i ein garasje nære eit hus, opplyser politioverbetjent Knut Odde i Agder politidistrikt. Garasjen er nå overtent.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 45 minutter siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 3 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com