NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 21:24

NRK - 23 okt 21 kl. 09:15

Full mann stanset togtrafikken

Da en mann fra Asker tok toget feil vei sent fredag kveld, valgte han å gå langs togsporet ved Gardermoen tilbake. Det førte til stans i togtrafikken i en time. Politiet fikk til slutt fikk kontroll på mannen, som hadde vært på oktoberfest i Oslo, skriver Romerikes Blad. Mannen i 30-årene anmeldes for brudd på jernbaneloven..
Les mer på NRK


Les mer om:
Asker, Gardermoen, Oslo, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Full, mann, stanset, togtrafikken
NRK - 23 sep 21 kl. 11:23

ATV-ulykke stanser togtrafikken

En mann er hentet med luftambulanse etter en ATV-ulykke ved Tyri i Lunde. Togtrafikken på Sørlandsbanen er stanset på grunn av ulykken..

NRK - 24 aug 21 kl. 12:35

Full stans i togtrafikken igjen

Bane Nor melder at det igjen er full stans i togtrafikken i østlandsområdet. Det skyldes en jordfeil på Oslo Sentralstasjon. Alle tilgjengelige ressurser jobber med å rette opp feilen.

NRK - 06 nov 21 kl. 15:19

Full britisk pilot stanset

En britisk pilot ble stanset synlig beruset i full uniform på Gardermoen lørdag. Han motsatte seg politiets arrest og blir anmeldt. Politiet vet foreløpig ikke om piloten nettopp hadde vært i lufta beruset, men de mener han skulle fly som passasjer til Storbritannia da han ble oppdaget.

NRK - 24 aug 21 kl. 12:34

Stans i togtrafikken på Oslo S

Bane Nor opplyser at det er Ful stans i togtrafikken i østlandsområdet på grunn av jordfeil på Oslo S..

VG - 24 aug 21 kl. 12:53

Jordfeil ved Oslo S påvirker mye av togtrafikken på Østlandet

En jordfeil ved Oslo S påvirker tirsdag ettermiddag store deler av togtrafikken i østlandsområdet..

NRK - 17 sep 21 kl. 06:06

Forsinkelser i togtrafikken i Oslo

Det er forsinkelser i togtrafikken i Oslo fredag morgen. Grunnen skal være en signalfeil mellom Oslo S og Skøyen. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, melder Bane Nor rett etter klokka 5.

NRK - 19 sep 21 kl. 08:08

Forsinkelser i togtrafikken

Togtrafikken i Oslo-området rammes av forsinkelser og innstillinger søndag morgen, på grunn av en signalfeil ved Asker stasjon. Feilen berører togene som går over Drammenbanen og Askerbanen. – Vi jobber med å rette feilen men vet ikke hvor lang tid det vil ta, melder Bane Nor.

NRK - 21 sep 21 kl. 08:24

Forseinkingar i togtrafikken

Bane Nor har problem med ein sporveksel mellom Oslo S og Lillestrøm. Det fører til store forseinkingar i togtrafikken. – Vi jobbar på spreng med å utbetre problemet, seier pressevakt Stine Strachan i Bane Nor til NTB.

NRK - 06 okt 21 kl. 06:59

Forsinkelser i togtrafikken

Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken på Østlandet onsdag morgen etter at et godstog kjørte ned en kabel ved Nationaltheatret stasjon i Oslo. Bane Nor skriver på sine nettsider at kun to spor er i bruk på stasjonen som følge av hendelsen. Drammenbanen og Askerbanen er rammet av feilen.

NRK - 27 okt 21 kl. 22:42

Flytoget vil ta over Østlandet

Flytoget vil overta togtrafikken på store deler av Østlandet, og vil ha seg frabedt at regjeringen dropper anbudet for å gi rutene til Vy. – Vi føler at vi er glemt, så det var viktig for oss å gå ut nå og si fra, sier administrerende direktør Philipp Engedal i Flytoget til VG. Overfor avisen bekrefter Flytoget at de har levert anbud i konkurransen om togtrafikken på store deler av Østlandet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt