NRK > Nyheter

Friday, 12 August, 05:33

NRK - 29 maj 22 kl. 04:56

Full mann klatrefast på Lillehammer

En beruset mann i 30-årene valgte natt til søndag å klatre opp en vegg på et parkeringshus i Kirkegata på Lillehammer. Klatrestuntet ble utført kort tid etter klokken 3, og mannen ble stående fast sju til åtte meter oppe i veggen. – Med hjelp fra brannvesen og politi er nå mannen nede på bakken igjen, opplyser politiet i Innlandet. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Kirkegata, Lillehammer, Innlandet, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Full, mann, klatrefast, Lillehammer
Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

NRK - 03 apr 22 kl. 11:04

Person skadet etter voldshendelse i Lillehammer

En kvinne ble fraktet til sykehus etter en voldshendelse i Lillehammer natt til lørdag, skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding søndag. En mann i 30-årene ble pågrepet og er siktet for drapsforsøk. Han ble fremstilt for lege og deretter ivaretatt av helsevesenet.

NRK - 03 apr 22 kl. 11:04

Siktet etter voldshendelse i Lillehammer

En kvinne ble fraktet til sykehus etter en voldshendelse i Lillehammer natt til lørdag, skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding søndag. En mann i 30-årene ble pågrepet og er siktet for drapsforsøk. Han ble fremstilt for lege og deretter ivaretatt av helsevesenet.

NRK - 26 apr 22 kl. 21:17

Politiet stanset mann med gasspistol på Lillehammer

Tirsdag fikk politiet i Lillehammer melding om en person som angivelig skulle ha en pistol som ble lagt ned i en bag. Ved en kontroll av en person i gågata i sentrum tok politiet beslag av en gasspistol, tvitrer politiet i Innlandet..

VG - 13 jan 22 kl. 08:23

Birgit Skarstein tror ikke på medalje: – Det er litt tullete å gå VM på ski nå

LILLEHAMMER (VG) Tokyo-helten Birgit Skarstein (32) regner ikke med å ta medaljer når vannet er byttet ut med snø i para-VM, som starter på Lillehammer torsdag..

Aftenposten - 12 feb 22 kl. 10:21

Beijing-OL fikk sitt Lillehammer-øyeblikk

NOTERT: Beijing-OL fikk sitt Lillehammer-øyeblikk noen minutter lørdag morgen..

NRK - 24 feb 22 kl. 10:03

Savnet kvinne funnet i god behold etter stor leteaksjon ved Lillehammer

Redningshelikopter og store mannskaper lette etter en savnet kvinne ved Lillehammer fra natt til torsdag. Kvinnen ble funnet i god behold. Kvinnen i 60-årene hadde dratt på skitur og ikke returnert til hytta si onsdag kveld.

VG - 25 mar 22 kl. 21:39

Avgjorde kvartfinalethriller med hat trick

(Stjernen-Lillehammer 7–5) Syv minutter før slutt ble tidligere Lillehammer-spiller Håkon Imset Stormli kreditert hat trick og sendte med det Fredrikstad-laget Stjernen til NM-sluttspillets semifinale - for første gang på 13 år..

Aftenposten - 25 mar 22 kl. 21:40

Avgjorde kvartfinalethriller med hat trick

(Stjernen-Lillehammer 7–5) Syv minutter før slutt ble tidligere Lillehammer-spiller Håkon Imset Stormli kreditert hat….

NRK - 03 jun 22 kl. 14:31

Vogntog har veltet på E6 ved Lillehammer

Et vogntog har kjørt av vegen og veltet på E6 mellom Sannom og Storhove i Lillehammer i retning mot Otta. Vegtrafikksentralen melder om store trafikale utfordringer. Politiet er på stedet, men det kan bli lange køer på strekningen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vedum lover lavere oljepengebruk

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) gjør det klart at han må trekke i bremsene for å kjøle ned økonomien. Neste år skal oljepengebruken ned. – Vi må bruke mindre oljepenger i sum enn i år, sier Vedum til Aftenposten om neste års budsjett.

NRK - 45 minutter siden

Demonstrasjoner i Brasil

Flere tusen brasilianere demonstrerte i São Paulo og Brasilia torsdag med krav om at demokratiet skal beskyttes. Det skjer etter at president Jair Bolsonaro den siste tiden har tatt flere grep som ses på som angrep på de demokratiske institusjonene. Demonstrantene frykter at Bolsonaro ikke vil godta valgresultatet i oktober..

NRK - 1 time siden

Bensinprisen i USA faller

Bensinprisen i USA fortsetter å falle før mellomvalget i høst og er igjen under fire dollar for en amerikansk gallon. Det tilsvarer en bensinpris på like over ti kroner literen. Men bensinprisen per gallon (3,8 liter) er fortsatt 80 cent høyere enn den var for ett år siden.

NRK - 2 timer siden

Elektrifisering av sokkelen kan frigjøre ny gass til EU

Elektrifisering av den norske sokkelen kan øke gasseksporten til EU med 2,5 prosent årlig, viser tall fra bransjeorganisasjonen Offshore Norge – Det har stor betydning for Europa som skriker etter gass, sier Benedicte Solaas i Offshore Norge til Klassekmapen. Hun er direktør for klima og miljø i organisasjonen og mener Norge har et ansvar for å hjelpe Europa med å sikre stabil energiforsyning. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Minst 21 demonstranter drept i Sierra Leone

Minst 21 sivile er drept i demonstrasjonene mot myndighetene i Sierra Leone de siste dagene, opplyser sykehuskilder til Reuters. I tillegg er åtte politibetjenter drept, skriver CNN. Det har vært omfattende demonstrasjoner både i hovedstaden Freetown og i en rekke byer rundt om i landet de siste dagene.

NRK - 3 timer siden

Avis: FBI lette etter dokumenter om atomvåpen

FBI-agentene som ransaket hjemmet til Donald Trump, så etter dokumenter om atomvåpen, skriver The Washington Post. Ifølge avisas kilder er det dyp bekymring blant amerikanske tjenestemenn for hvilke dokumenter som kunne være i Trumps besittelse på eiendommen i Mar-a-Lago. Avisa skriver at det ikke er klart om dokumentene FBI så etter dreide seg om amerikanske atomvåpen, eller om andre staters våpenarsenal.

NRK - 3 timer siden

Mann i 60-årene funnet død etter leteaksjon

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon langs Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake etter en fisketur. Mannen ble meldt savnet av pårørende. Både redningshelikopter og frivillige mannskaper bisto politiet i søket.

NRK - 3 timer siden

Mann i 60-årene druknet i Femundselva

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon ved Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake fra en fisketur. Mannen ble funnet i elva av politiet like før midnatt. – Det ble forsøkt HRL, men savnede er bekreftet omkommet.

NRK - 4 timer siden

Estland stenger grensen for russiske turister

Estland vil ikke lenger la russiske turister slippe inn i landet. Det er en konsekvens av krigen i Ukraina. Dermed blir en populær rute inn i Europa og resten av schengenområdet stengt for russiske turister.

NRK - 4 timer siden

Egenæs: Amnestys troverdighet har fått seg et skudd for baugen

Amnesty International Norges generalsekretær varsler intern granskning og sier at den omstridte Ukraina-rapporten hjelper russisk propaganda. John Peder Egenæs sier til Morgenbladet at han personlig skulle ønske at Amnesty hadde valgt en litt annerledes strategi i forbindelse med rapporten der de skriver at de kan dokumentere at Ukraina har brutt folkeretten i utplasseringen av militære styrker i boligstrøk og ved skoler og sykehus. Han sier blant annet at svarfristen Ukrainas forsvarsdepartement fikk var for kort og at det kan hende det ville ha vært best å dele funnene med Ukraina først, uten å gå ut offentlig med dem.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com