NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 14:00

NRK - 04 apr 22 kl. 05:57

Full fyr i enebolig i Fredrikstad

Russiske tropper har begynt å trekke seg tilbake fra den østlige regionen Sumy i Ukraina, ifølge lokale myndigheter. Det er imidlertid fortsatt for tidlig å si at regionen har blitt frigjort, sier guvernør Dmytro Zjyvytskyj i Sumy til det ukrainske nyhetsbyrået UNIAN. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Sumy, Ukraina, Dmytro Zjyvytskyj, UNIAN, NTB, Fredrikstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Full, fyri , eneboligi , Fredrikstad
NRK - 04 sep 21 kl. 05:17

Full fyr i enebolig i Larvik

Det brenner tidlig lørdag morgen i en enebolig på Kvelde i Larvik. Det skal være full fyr i huset. Nødeatene er på vei til stedet, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..

NRK - 20 maj 22 kl. 09:52

Enebolig i full fyr

En enebolig er i full fyr i Sjøvegan, det melder Troms politidistrikt på Twitter. Operasjonsleder Morten Augensen sier til NRK at det var huseier selv som meldte om brannen, og at han og konen er ute av huset. – Det er ikke fare for spredning, huset ligger ikke nært andre boliger, sier Augensen..

NRK - 21 feb 22 kl. 15:21

Minst ti personer evakuert etter brann i enebolig

Politiet fikk ved halv to-tiden i ettermiddag melding om en bygningsbrann på Fjellhaug i Tysvær. Da nødetatene ankom stedet stod en enebolig i full fyr. Ti personer var registrert som beboere på adressen.

NRK - 01 jun 22 kl. 05:18

Brann i enebolig Nannestad

Det er full fyr i en enebolig i Nannestad på Romerike. Det skal ifølge politiet være snakk om at brann i taket. Klokka 05.

NRK - 16 jun 22 kl. 06:06

Brann i enebolig i Kragerø

Nødetatene melder om full fyr i en enebolig ved Stabbestad i Kragerø torsdag morgen. De som bor i huset har kommet seg ut og skal ikke ha blitt utsatt for røyk, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 16 jun 22 kl. 06:06

Brann i enebolig i Kragerø - halve huset nedbrent

Nødetatene melder om full fyr i en enebolig ved Stabbestad i Kragerø torsdag morgen. De som bor i huset har kommet seg ut og skal ikke ha blitt utsatt for røyk, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. – De fire som bor i huset er gjort rede for.

NRK - 18 apr 22 kl. 21:32

Fem personer pågrepet etter innbrudd i Fredrikstad

I ettermiddag ble det meldt om innbrudd og tyveri i flere boder i et borettslag i Fredrikstad. Blant annet ble et våpenskap med våpen stjålet. Politiet i kveld pågrepet i alt 5 personer fra Fredrikstad siktet for forholdene, skriver politiet på Twitter.

NRK - 25 apr 22 kl. 17:29

Klimaaktivist død etter å ha sett fyr på seg sjølv utanfor USAs høgsterett

Klimaaktivist Wynn Alan Bruce (50) døyde etter han satt fyr på seg sjølv utanfor USAs høgsteredd på Jordas dag fredag 22. april, melder Sky News og The Independant. Han blei frakta til sjukehus med kritiske skadar og døyde 24 timar etter hendinga, skriv The Independant.

NRK - 08 nov 21 kl. 09:03

Brann i bolig på Lisleby

Det brenner i en eldre enebolig på Lisleby i Fredrikstad. Det er kraftig røykutvikling, og politiet ber folk som bor i nærheten om å lukke vinduer og dører. Nødetatene er på stedet.

NRK - 04 apr 22 kl. 03:42

Hus overtent i Fredrikstad

En enebolig er natt til mandag overtent i Slevik i Fredrikstad, melder Øst politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Frankrike vil ha olje fra Iran og Venezuela

USA diskuterte alt i mars muligheten for å lette på sanksjonene mot Venezuela og gjenoppta oljeimporten derfra, men dette har ennå ikke skjedd. Sanksjonene mot Iran og Venezuela må oppheves, og olje fra de to landene må tilbake på markedet, mener Frankrike, ifølge kontoret til Frankrikes president Emmanuel Macron..

NRK - 10 minutter siden

Nato gjør opptrapp i reaksjonsevnen

Nato skal gjøre sitt største opptrapp av organisasjonens forsvarsevne siden den kalde krigen, sier generalsekretær Jens Stoltenberg. Forsvarsalliansen vil bygge opp antallet soldater i reaksjonsstyrken til godt over 300.000, sa Stoltenberg under et pressemøte mandag..

NRK - 15 minutter siden

Bærum kommune hedrer de døde etter Oslo-skytingen

For å hedre Kåre Hesvik (60) og Jon Erik Isachsen (54), som mistet livet i Oslo, lar Bærum kommune regnbueflaggene henge i en uke ekstra. Det skriver Budstikka. Flaggene skulle egentlig ha blitt tatt ned i dag.

NRK - 15 minutter siden

21 tenåringer døde etter fest

Politiet i Sør-Afrika etterforsker hendelsen etter at 21 tenåringer døde på «mystisk vis», melder AFP. Dette skal ha skjedd i et bygg som har vært overfylt under noe som antakelig var en eksamensfeiring blant elever ved videregående skole. Overlevende beskriver det som en kamp for å komme seg ut.

NRK - 30 minutter siden

Søker etter kvinne i Ulstein

Redningsetater søker etter en kvinne i 30-årene i Haddal-området i Ulstein kommune. Redningsskøyte, Røde Kors og Norske redningshunder er med i søket, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Ni personer til sykehus etter syre-uhell

Ni personer fraktes til St. Olav hospital etter uhellet i Vanvikan i Trøndelang mandag. Tre av disse fraktes i luftambulanse.

NRK - 45 minutter siden

Jobber med Finland og Sveriges Nato-søknader

Nato jobber aktivt med Finland og Sveriges Nato-søknader, opplyser generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg under et pressemøte i Brussels, ifølge Al Jazeera. – Jeg vil ikke gi noen løfter, men forsikrer om at vi jobber aktivt for å sikre fremskritt, sa Stoltenberg på sin pressekonferanse mandag. Senere i dag skal han møte Sveriges statsminister Magdalena Andersson i Brussel i Beligia..

NRK - 1 time siden

Fotgjenger påkjørt i Åsane

En kvinne i 70-årene skal være påkjørt på en parkeringsplass ved Liamyrane i Åsane. Hun er våken og bevisst, men skadeomfanget er ukjent, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Politi og ambulanse har rykket ut, og det er ikke meldt om trafikale problemer på stedet.

NRK - 45 minutter siden

Advarer mot vann på E6 og E18

Vegtrafikksentralen advarer om stedvis mye vann i vegen på blant annet E18 og E6 i og rundt Oslo. – avpass farten og kjør etter forholdene, skriver vegtrafikksentralen på Twitter..

NRK - 1 time siden

Avviser at de har henrettet sudanske soldater

Det sudanske militæret anklager Etiopia for å ha henrettet sju soldater og en sivil sudansk statsborger som var i deres varetekt. Etiopia avviser anklagene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com