VG > Sport

Sunday, 29 January, 07:31

VG - 02 dec 22 kl. 02:36

Full forvirring om student-drapene i Idaho

Var de fire studentene som ble brutalt drept i studentboligen tilfeldige ofre eller ikke? Det hersker det forvirring om i Moscow etter tragedien som rammet studentmiljøet i byen..
Les mer på VG


Les mer om:
Moscow, Idaho

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Full, forvirringom , student-drapenei , Idaho
VG - 01 jan 23 kl. 02:48

Studentdrapene i Idaho: Mistenkte studerte strafferett

Amerikansk politi har gått ut med navnet på mannen som er arrestert i forbindelse med drapene på fire studenter i Idaho i november..

VG - 19 nov 22 kl. 23:40

Student-drapene ryster USA: Angrepet mens de sov

Politiet vet ikke hvem som drepte fire studenter i Moscow i Idaho med kniv – trolig mens de sov. Ordføreren i byen beskriver drapene som en «lidenskapsforbrytelse»..

NRK - 02 aug 22 kl. 20:18

USAs justisminister saksøker Idaho for abortlov

Justisdepartementet i Washington stevner Idaho for retten og hevder delstatens abortlov er i strid med føderal lov. Da justisminister Merrick Garland kunngjorde søksmålet tirsdag, framholdt han at Idahos abortlov ikke tillater at leger gir medisinsk nødvendig behandling. – Forbudet mot å tilby aborter til kvinner som lider av medisinske nødtilfeller, er kriminelt, sier Garland, som altså går rettens vei for å få kjent delstatens abortlov ugyldig.

NRK - 09 nov 22 kl. 05:19

Mike Crapo gjenvalgt i Idaho

Republikaneren Mike Crapo er gjenvalgt som senator fra Idaho. Han beseiret demokraten David Roth i mellomvalget. Crapo har sittet i Senatet siden 1999 og det var ventet at han skulle vinne gjenvalg.

Dagbladet - 24 nov 22 kl. 03:15

Frykten sprer seg etter drapene

Ti dager har gått siden drapene som rystet småbyen Moscow i Idaho, og politiet står fortsatt uten en mistenkt..

NRK - 29 aug 22 kl. 11:27

Påstand om livstid for lærerdrap i Sverige

Aktor ber om at 18-åringen som drepte to lærere på Malmö Latinskola, skal dømmes til livstid i fengsel. Lærerne var tilfeldige ofre. 18-åringen har erkjent å ha drept de to lærerne på skolen 21.

Klartale - 15 dec 22 kl. 12:23

Frikjent for Baneheia-drapene

Viggo Kristiansen ble dømt i Baneheia-saken for 22 år siden. Denne uka har Borgarting lagmannsrett behandlet saken på nytt.Han blir frikjent i saken.

Dagbladet - 19 jan 23 kl. 22:33

Full forvirring rundt Baskins eksmann

En uttalelse fra politiet skaper forvirring rundt «Tiger King»-profilerte Carole Baskins oppsiktsvekkende utspill..

VG - 25 jan 23 kl. 22:18

Innrømmer forvirring i kaos-avslutningen – fikk ikke med seg advarselen

GDANSK/OSLO (VG) Norge rotet bort seieren i de siste sekundene av ordinær tid i VM-kvartfinalen mot Spania. Den avgjørende situasjonen skaper full forvirring blant de norske gutta..

Dagbladet - 23 sep 22 kl. 18:52

- Desperasjon, kaos og forvirring

Russland-ekspert Flemming Splidsboel Hansen opplever folkeavstemningene i russiskokkuperte områder i Ukraina som et desperat forsøk på å avslutte krigen. Nå meldes det om kaos og forvirring i forbindelse med avstemningene, ifølge Hansen..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Kritiserer forsvarssjefen: – Uklok anbefaling

Frps forsvarstalsmann Christian Tybring-Gjedde mener forsvarssjefens forslag om å droppe en ny maritim innsatsstyrke er uklokt. Høyres Ine Eriksen Søreide sier at opprettelsen av styrken var godt begrunnet..

VG - 10 minutter siden

Mafiaens selvbilde

I mafiabossens hemmelige bunker hang det kjøleskapsmagneter med «Gudfaren»-motiv og filmplakater av Marlon Brando og Al Pacino som far og sønn Corleone..

VG - 1 time siden

Varsler erstatningskrav etter at Kari-Anne (19) døde

Advokat Gorm Grammeltvedt mener sykehuset ikke gjorde nok for å finne årsaken til Kari-Anne Vanebo Paulsens smerter. På vegne av de etterlatte vurderer han å kreve erstatning fra sykehuset..

VG - 1 time siden

Marcus Kleveland tok X Games-gull

Nordmannen seiret under nattens Big Air-finale, og gjorde et triks som aldri før er gjort i konkurranse..

VG - 4 timer siden

«Alice» tiltalt: Svindlet holocaustoverlevende for over 27 mill.

Mens den 87 år gamle mannen som overlevde holocaust nå står uten leilighet og sparepenger, mener påtalemyndigheten at «Alice» gjennom fire år har kjøpt hus, fete biler og dyre klokker for pengene hun svindlet ham for..

VG - 7 timer siden

Zara Larsson stilte i kjole med Burzum-trykk på P3 Guld

Det svenske popikonet var iført kjole med et nikk til den norske black metal-scenens verdenskjente artist: Drapsdømte Varg Vikernes. – Oopsie, melder hun om klesvalget..

VG - 8 timer siden

Sondre Guttormsen satte norsk rekord i USA

Sondre Guttormsen satte årets første norgesrekord i friidrett da han svingte seg over 5,84 i stav under et universitetsstevne i Boston lørdag..

VG - 8 timer siden

Tom Verlaine er død

Television-frontfiguren ble 73..

VG - 9 timer siden

Havnaa med brutal knockoutseier

CHATEAU NEUF (VG) Kai Robin Havnaa (34) var avventende i to runder, men så smalt det voldsomt i tredje runde mot Hany Atiyo (39). Han tok sin 15. knockoutseier på 18.

VG - 9 timer siden

Torres imponerte med knockoutseier

CHATEAU NEUF (VG) Bernard Angelo Torres (26) imponerte i en meget fartsfylt kamp, og halvveis ut i den åttende og siste runden stoppet dommeren kampen for å spare Christian Avila (25) for mer juling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com