NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 09:11

NRK - 24 feb 24 kl. 13:52

Full brann i Haugesund

Det full overtenning i et leilighetskompleks i Haugesund, opplyser sør-vest politidistrikt. Det er ikke fare for spredning til boliger rundt. Det er uvisst om personer er inne i leiligheten og nødetatene er på vei til stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haugesund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Full, branni , Haugesund
NRK - 30 mar 24 kl. 09:41

Full overtenning i leilighetsbygg i Haugesund: Brann slukket

Nødetatene rykket klokka 09.39 ut på melding om en bygningsbrann i Olav Aukrusts gate i Haugesund. Det var kraftig røykutvikling og full overtenning i et leilighetsbygg med åtte leiligheter, meldte politiet klokka 09.

Klartale - 03 apr 24 kl. 13:55

Kan det lille Oslo-laget overleve Eliteserien?

– Vi har det minste budsjettet. Men det finnes ingen begrensninger for det vi holder på med.– Vi har en åpen himmel og ser bare muligheter.

VG - 11 nov 23 kl. 19:54

Brann vant vestlandsderbyet over Haugesund

(Haugesund – Brann 0–2) Brann holder fast på annenplassen i Eliteserien etter seier over vestlandsnabo Haugesund og har en fire poengs luke til Tromsø på tredjeplass med én kamp mer spilt..

Aftenposten - 11 nov 23 kl. 19:54

Brann vant vestlandsderbyet over Haugesund

(Haugesund – Brann 0–2) Brann holder fast på annenplassen i Eliteserien etter seier over vestlandsnabo Haugesund og har….

NRK - 24 dec 23 kl. 12:05

Full overtenning i hus i Haugesund – søker etter mulig person

Brannvesenet har rykket ut på brann i Skifervegen i Haugesund i Rogaland, klokken 12.00 søndag. Politiet i Sør-Vest skriver på X at det står flammer ut vinduet i andre etasje og at det er full overtenning.

NRK - 22 okt 23 kl. 17:47

Mann pågrepet etter mistenkelig dødsfall i Haugesund

Natt til søndag, klokken 03.48, fikk politiet melding via AMK om at det var funnet en hardt skadd mann i Haugesund sentrum. Mannen ble fraktet til Haugesund sykehus, og senere erklært død på sykehuset.

NRK - 25 mar 24 kl. 12:18

Drapsforsøk Haugesund: Ingen relasjon

Det fremstår ikke som det er en relasjon mellom offeret og personene som er sikta for drapsforsøk i Haugesund, ifølge politiadvokat Fredrik Martin Soma i Sør-Vest politidistrikt. To personer i starten av 20-årene er siktet for drapsforsøk i Haugesund. Det var natt til søndag en person i 30-årene ble knivstukket i Haugesund sentrum.

NRK - 30 mar 24 kl. 09:41

Bygningsbrann i Haugesund: Full overtenning

Brannvesenet rykker ut på melding om en bygningsbrann i Olav Aukrusts gate i Haugesund. Ifølge vaktleder i 110 Sør-Vest er det snakk om en enebolig. Det er kraftig røykutvikling og full overtenning.

NRK - 24 nov 23 kl. 05:25

Låve brann ned i Haugesund. Politiet mistenker at brannen var påsett

– Det var ikkje påkopla straum til låven, og den var heller ikkje i bruk. Derfor mistenker politiet at brannen kan vera påsett. Det seier operasjonsleiar i Politiet Sørvest, Dag Steinkopf.

Aftenposten - 11 nov 23 kl. 19:54

Brann vant vestlandsderbyet – elleve strake kamper ubeseiret

(Haugesund – Brann 0–2) Brann holder fast på annenplassen i Eliteserien etter seier over vestlandsnabo Haugesund og har….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 30 minutter siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 30 minutter siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 30 minutter siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 1 time siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..

NRK - 1 time siden

Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine

Både Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine etter den iranske angrepsbølgen. I Israel har farevarselet for angrep blitt opphevet. Israels luftrom har vært åpent igjen siden klokken 6.

NRK - 1 time siden

EU-topp fordømmer angrepet

Ursula Von der Leyen, president for EU-kommisjonen, sier hun fordømmer Irans angrep på Israel, skriver Reuters. Den israelske hæren sier Iran sendte ut over 300 droner og raketter mot mål i Israel. 99 prosent av dem skal ha blitt avskåret, ifølge Israel..

NRK - 1 time siden

VG: Mann funnet omkommet etter brann i båt

Én person var savnet etter båtbrann utenfor Hvaler. Nå er en mann funnet omkommet, skriver VG. De pårørende er varslet.

NRK - 2 timer siden

Forsvarsministeren skal besøke USA

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) besøker USA fra 15.-18. april.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – Sammen skal vi vinne

Søndag morgen skriver Israels statsminister Benjamin Netanyahu på X at de avverget de fleste av Irans drone og rakettangrep. – Sammen skal vi vinne, skriver Netanyahu ved 06-tiden søndag morgen. Det melder nyhetsbyrået Reuters Den israelske hæren melder at 99 prosent av Irans droner og raketter ble avverget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com