VG > Økonomi

Monday, 25 October, 11:59

VG - 17 sep 21 kl. 23:35

Fryktet krig, kupp og kaos

Hva gjør USAs militære ledelse hvis de mener at en president er mentalt svekket? Forsvarssjef Mark Milley ringte Kina for å berolige. To ganger på vel to måneder..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Mark Milley, Kina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fryktet, krig, kuppog , kaos
Dagbladet - 15 jul 21 kl. 03:51

Toppgeneral fryktet Hitler-liknende kupp

Sjefen for Joint Chiefs of Staff, Mark Milley, fryktet at daværende president, Donald Trump, skulle utløse et «Riksdags-øyeblikk» og kupp, etter valgnederlaget..

NRK - 24 aug 21 kl. 02:34

Forlenger stenging i Tunisia

Tunisias president Kais Saied forlenger suspenderingen av landets nasjonalforsamling, melder Reuters. Saied avsatte regjeringen og suspenderte nasjonalforsamlingen for en måned siden. Regjeringen anklaget Saied for kupp, og flere folkevalgte er arrestert for å ha kommet med beskyldninger om kupp.

Dagbladet - 28 sep 21 kl. 15:09

Fryktet krig, trosset Trump: - Forræder

Han fryktet at presidentens verste innfall kunne lede til atomkrig, og trosset Trump. Nå vil Republikanerne ha USAs øverste general Mark Milleys hode på et fat..

Aftenposten - 14 sep 21 kl. 21:50

USAs forsvarssjef fryktet at Trump kunne starte krig etter stormingen av Kongressen

USAs forsvarssjef Mark Milley var så redd for at Donald Trump kunne starte en krig at han tok kontakt med Kina for….

NRK - 19 aug 21 kl. 01:22

Biden: Ville blitt kaos uansett

USAs president Joe Biden sier at det var uunngåelig at det ble kaos i Afghanistan etter at USA og Nato trakk ut sine soldater. – Det ville blitt kaos uansett, sa Biden i et intervju med ABC News, da han ble spurt om tilbaketrekkingen kunne vært håndtert annerledes..

NRK - 22 aug 21 kl. 11:21

Kabul-kaos - Taliban skylder på USA

Taliban sier USA har skylden for at det er kaos med evakueringen fra lufthavnen i Kabul. Det melder AFP. Syv mennesker døde lørdag ved flyplassen, ifølge Reuters.

NRK - 20 sep 21 kl. 08:06

Åtvarar mot ny kald krig

FNs generalsekretær Antonio Guterres åtvarar mot ein ny kald krig om ikkje USA og Kina klarer å betre forholdet sitt. I eit intervju med nyheitsbyrået AP før FNs hovudforsamling ber Guterres USA og Kina om å bli einige før problema fløymer over og rammar planeten. – Vi må unngå ein ny kald krig, som vil vere forskjellig frå den førre, og truleg farlegare og vanskelegare å få kontroll på, seier han..

NRK - 21 sep 21 kl. 16:38

– Vi søker ikke en ny kald krig

USA er tilbake i internasjonale fora, slo president Joe Biden fast i sin første tale til FNs hovedforsamling. Like før hadde FNs generalsekretær bedt USA og Kina sette seg ned og sørge for at verden ikke går inn i en ny kald krig. – Vi søker ikke en ny kald krig, eller en verden delt opp i blokker.

Dagbladet - 16 jul 21 kl. 23:20

- Reell frykt for kupp

USAs øverste militære leder fryktet statskupp da Trump tapte valget, hevder ei ny bok. Det skremmer USA-forsker Hilmar Mjelde..

NRK - 05 jun 21 kl. 08:47

Politiet bekymret over smittevern

Politiet og Trondheim kommune fryktet folkeansamlinger i godværet. Det gikk som de fryktet, hundrevis av ungdommer var samlet i Trondheim natt til i dag. – Vi er bekymret for smittevernet, sier operasjonsleder i politiet, Maja Sagen..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Rettsdokumenter: Alec Baldwin øvde på å sikte mot kamera

Alec Baldwin (63) øvde på en nærbilde-scene da våpenet ved en feiltagelse ble avfyrt og traff filmfotograf Halyna Hutchins (42) i brystet..

VG - 15 minutter siden

Tyskland: Lot slavejente dø av tørst, dømt til ti års fengsel

Den tyske IS-kvinnen Jennifer W. er dømt til ti års fengsel, etter å ha latt en fem år gammel jente som ble holdt som slave, dø av tørst i Mosul i Irak..

VG - 1 time siden

Nådeløs spillerbørs: «Vandrende katastrofe»

Spillerbørsene er heller ikke nådig mot Ole Gunnar Solskjær og hans mannskap etter 0–5 for Liverpool på hjemmebanen Old Trafford – i lykkeligere stunder gjerne omtalt som «Drømmenes teater»..

VG - 1 time siden

Glimt-leiren rammet av skade og sykdom før skjebnekampen mot Molde

DRAMMEN (VG) Flere spillere i Bodø/Glimt-leiren har problemer foran den potensielle seriefinalen mot Molde onsdag kveld..

VG - 2 timer siden

Sudan rammet av militærkupp

De fleste av Sudans regjeringsmedlemmer, deriblant statsminister Abdalla Hamdok, skal være tatt til fange i et militærkupp. Folk oppfordres til protester..

VG - 4 timer siden

Det tyrkiske problemet

Det er alvorlig at Erdogan truer med å kaste ut Norges ambassadør fra Tyrkia..

VG - 7 timer siden

Politiet rykket ut etter nødtelefon – 4-åring ville vise frem kule leker

Kort tid senere kunne politiet bekreftet at 4-åringens leker faktisk er kule..

VG - 7 timer siden

Amanda Knox holdt fødselen skjult fra omverdenen

Amanda Knox, som nylig ble mor for første gang, skal ha holdt fødselen skjult i flere måneder for å beskytte datteren..

VG - 12 timer siden

Ut mot Solskjær: – Fullstendig stryk i kampforberedelser

(Manchester United – Liverpool 0–5) Kritikken hagler mot Manchester United og Ole Gunnar Solskjær etter stortapet mot Liverpool..

VG - 13 timer siden

Sørloth scoret sitt første mål for Real Sociedad: Tabelltopp etter uavgjort i toppkamp

(Atlético Madrid – Real Sociedad 2–2) For første gang på et halvt år scoret Alexander Sørloth et mål på klubbnivå, men nordmannen måtte se at det «kun» holdt til uavgjort borte mot Atlético Madrid..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt