NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 15:17

NRK - 01 mai 21 kl. 09:16

Frykter voldelige demonstrasjoner

Tysk politi frykter voldelige demonstrasjoner under 1. mai-markeringen. Beredskapen er høy. Både ytterliggående høyre- og venstreaktivister har planlagt demonstrasjoner, og bare i Berlin er 5.000 politifolk satt i beredskap.
Les mer på NRK


Les mer om:
Berlin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, voldelige, demonstrasjoner
NRK - 15 juni 21 kl. 13:05

Økning høyreekstreme i Tyskland

Det blir stadig flere voldelige høyreekstremister i Tyskland, advarer den tyske sikkerhetstjenesten i ny rapport. Antallet potensielt voldelige høyreekstremister i fjor økte med 3,8 prosent til 33.300.

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 20:05

Flere voldelige korona-demonstrasjoner i Europa. PST frykter flere trusler mot politikere før stortingsvalget.

Vaksinesentre er vandalisert, og journalister har fått dødstrusler. Demonstrasjoner mot myndigheters koronahåndtering er….

NRK - 28 mars 21 kl. 18:27

To døde i voldelige sammenstøt

I Bangladesh har to mennesker søndag mistet livet i voldelige demonstrasjoner og sammenstøt med politiet. Dermed er totalt 13 personer døde i islamist-protester mot statsbesøket fra Indias nasjonalistiske statsminister Narendra Modi..

Aftenposten - 05 mars 21 kl. 23:31

Voldelige demonstrasjoner krever flere liv i Senegal

Senegal herjes av voldsomme demonstrasjoner på tredje dagen. Minst fire mennesker har mistet livet..

NRK - 03 mai 21 kl. 05:42

Varsler nye demonstrasjoner

Opposisjonen i Hviterussland tar til orde for nye demonstrasjoner mot landets omstridte leder, Aleksandr Lukasjenko. Presidenten, som er blitt kalt Europas siste diktator. hevdet han vant en massiv valgseier i august i fjor, noe som utløste voldsomme demonstrasjoner..

NRK - 10 mai 21 kl. 05:40

Voldelige protester i Irak

Etter drapet på en regjeringskritisk aktivist var det søndag voldelige protester ved Irans konsulat i den irakiske byen Karbala. Demonstranter stormet området rundt konsulatet og satte fyr på deler av bygget, skriver nyhetsbyrået DPA. Opptøyene skjer dagen etter at den irakiske aktivisten Ihab Jawad ble skutt og drept av ukjente gjerningspersoner utenfor sitt hjem i byen, ifølge politiet.

NRK - 14 mai 21 kl. 13:50

Shin Bet: Tolerer ikke vold i byen

Lederen for den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet, Nadav Aframan, sa fredag at han ikke tolererer «etnisk vold» fra noen av partene i konflikten. Det har vært voldelige sammenstøt på nettene i flere israelske byer den siste uken. – Jeg tillater ikke at voldelige lovbrytere får begå terrorisme i Israels gater, sa Aframan fredag, melder AP..

NRK - 16 juni 21 kl. 04:46

Tyske politifolk i ekstremist-chat

I Tyskland er det avslørt at 49 politifolk i Frankfurt var med i høyreekstreme chattegrupper og utvekslet nazisymboler på internett. De fleste politifolkene tilhørte spesialenheten SEK. Andre jobber i påtalemyndigheten og andre politiavdelinger, og alle er i aktiv tjeneste, ifølge Peter Beuth, som er innenriksminister i delstatsregjeringen i Hessen.

NRK - 23 feb. 21 kl. 07:23

Georgias opposisjonsleder arrestert

Politiet i den tidligere sovjetrepublikken Georgia har arrestert opposisjonsleder Nika Melia, og ransaket kontorene til partiet hans, melder Reuters. Melia er siktet for å ha oppfordret til voldelige demonstrasjoner, men sier anklagen er politisk..

NRK - 19 april 21 kl. 08:22

Politifolk satt fri i Pakistan

Islamistgruppen Tehreek-Labbaik Pakistan (TLP) satt mandag fri elleve politibetjenter de hadde tatt som gisler under voldelige demonstrasjoner i Pakistan. Politifolkene ble frigitt etter forhandlinger gjennom natten med regjeringen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tror bryllup-utbruddet er over

51 personer har fått påvist koronasmitte etter et bryllup på Strømmen i starten av juli. Lillestrøm kommune regner ikke med at det kommer flere..

NRK - 30 minutter siden

Bergensbanen er i trafikk att

Toget går att på Bergensbanen etter å ha vore stengd eit par timar grunna brann i eit overbygg ved ein tunnel på Ustaoset. Truleg har gneistregn frå togskinnene sett fyr på gras og spreidd seg til overbygget, opplyser Sørøst politidistrikt til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Person slått med jernstang

En person som var involvert i en slåsskamp ved Borkedalen i Lillesand ble blant annet slått med jernstang og kjøres til legevakt av politiet. Flere personer var involvert i slåsskampen, men gikk hver til sitt da politiet ankom stedet..

NRK - 30 minutter siden

Nye søk i Vennesla

Det søkes nå sørover Otra etter mannen som mandag formiddag ble observert kavende i vannet i Venneslafjorden. Politiet arbeider ut ifra nye observasjoner..

NRK - 15 minutter siden

Sherman hardt ut mot Kina

USAs viseutenriksminister Wendy Sherman gikk hardt ut mot Kina og tok opp deres påståtte hacking på et møte i Tianjin. Kina ber USA slutte å demonisere landet. En rekke saker som cybersikkerhet og menneskerettigheter har bidratt til å forverre forholdet mellom USA og Kina..

NRK - 45 minutter siden

SAS-passasjerer rammes av flystreik

SAS-flygninger fra Oslo, København og Stockholm er kansellert som følge av streik blant flygeledere i Italia. Forbrukerrådet minner folk om rettighetene de har. – Vi jobber med å booke om passasjerene til andre flyselskaper, men det jobber alle flyselskapene med, så det er kamp om plassene, sier pressesjef John Eckhoff i SAS til NTB.

NRK - 30 minutter siden

Taxiløyver i Oslo har økt

Siden taxireformen i november har det blitt registrert 2890 nye løyver i Norge. I hovedstaden har antallet løyver økt med 51 prosent. Reformen har gjort det mulig for flere internasjonale aktører å slå seg opp i det norske markedet..

NRK - 45 minutter siden

Brann i Femundsmarka

Det brenner på to steder i Femundsmarka ved Revsjøen på grensen mellom Trøndelag og Innlandet. Brannen er på Trøndelag-siden av grensen, men det er mye røyk som kan synes fra Innlandssiden.

NRK - 45 minutter siden

Palestinsk 17-åring død

En 17 år gammel palestisnk gutt har dødd på sykehuset etter at han for to måneder siden ble skutt i halsen av israelske soldater nær Ramallah på den okkuperte Vestbredden. Skytingen skjedde etter flere voldelige sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske soldater under den elleve dager lange krigen mellom Israel og Hamas i mai. Det var den fjerde krigen siden den militante gruppen tok kontroll over Gazastripen i 2007.

NRK - 45 minutter siden

12-åring påkjørt av båt

Søndag ettermiddag ble en gutt (12) fløyet til Haukeland sykehus etter at han fikk foten i en båtpropell. Ulykken skjedde i Skotøysundet i Bjørnafjorden. Politiet oppretter sak.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt