Dagbladet > Utenriks

Monday, 25 October, 13:09

Dagbladet - 17 sep 21 kl. 01:51

Frykter voldelig demo: - Redd

Det ventes at hundrevis skal strømme til Washington D.C. lørdag for å støtte de som angrep Kongressen for snart seks måneder siden..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Washington, Kongressen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, voldelig, demo, Redd
NRK - 21 okt 21 kl. 20:33

Voldelig mot politiet

En person er pågrepet av politiet etter en voldshendelse ved Alleen i Lyngdal. Agder politidistrikt melder om at personen skal ha vært voldelig mot politiet..

NRK - 04 aug 21 kl. 17:25

Redd Barna: 18 drept i flyangrep

18 sivile har blitt drept i flytangrep i Kandahar i Afghanistan, ifølge Redd Barna, som viser til lokale medier. Redd Barnas landdirektør i Afghanistan, Christopher Nyamandi, sier han er forferdet over meldinger i lokale medier om at 18 sivile, blant dem barn og kvinner, er drept. Den afghanske regjeringen har ikke bekreftet meldingene om at 18 sivile har blitt drept..

NRK - 26 aug 21 kl. 15:01

Advarer mot økt menneskehandel

Redd Barna advarer om at det er en høy risiko for at barn kan bli ofre for menneskehandel etter jordskjelvet i Haiti. 30 prosent av barnehjemmene sør i landet har fått skader som har ført til at barn lever på gata, skriver Redd Barna i en pressemelding. – Vi er bekymret for den økte risikoen for at sårbare barn fra Haiti vil bli ulovlig adoptert.

NRK - 31 aug 21 kl. 20:09

Redd Barna raser mot EU-avgjørelse

Redd Barna anklager EU for å bry seg mer om å hindre at folk kommer til Europa enn å ta seg av sårbare afghanske flyktninger. EU-landene vedtok på et ekstraordinært ministermøte tirsdag at de vil gi støtte til Afghanistans naboland, mot løfter om at de tar seg av afghanske flyktninger der. Det ble understreker at EU må beskytte sine grenser mot en ny flyktningstrøm.

NRK - 21 aug 21 kl. 15:24

Flere pågrepet på SIAN-demo

Flere personer er lørdag ettermiddag pågrepet i sammenheng med en SIAN -markering på Kontraskjæret i Oslo. Politiets innsatsleder Steinar Bjerke bekrefter til NRK at flere av motdemonstrantene til SIAN er pågrepet. Han har ikke oversikt over hvor mange..

NRK - 02 sep 21 kl. 15:12

Frykter for barna i Afghanistan

Uten rask hjelp kan titusener av barn miste livet av underernæring og sykdom når vinteren kommer til Afghanistan, melder Redd Barna. Det er økende bekymring for humanitær katastrofe i landet hvis befolkningen ikke mottar hjelp raskt, og organisasjonen står klar til å gjenoppta flere av sine helse- og ernæringsprogrammer. – Det er livsviktig å gjenoppstarte noen av programmene for å unngå at en katastrofe unnfolder seg, sier Hassan Noor, Redd Barnas regionsjef for Asia..

VG - 09 jun 21 kl. 01:56

Redd Barna slår alarm: 51 barn kidnappet i Mosambik

Barna har både blitt tatt i grupper og blitt kidnappet en og en, og de fleste er jenter. Redd Barna er bekymret for utviklingen..

NRK - 18 jun 21 kl. 01:48

11.000 underskrifter for Hassan

Over 11.000 har undertegnet et opprop til støtte for at Mustafa Hasan (18) må få bli i Norge etter 12 år i Norge. Hasan har fått pålegg fra UDI om å forlate landet innen 1.

VG - 03 jul 21 kl. 12:02

Landslagtreneren før OL: – Livredde for å si noe feil

SANDEFJORD (VG) Landslagstrener Ole Morten Iversen er redd før OL i Beijing. Redd for at alt han og langrennsdamene sier, og ikke sier, om Kina vil bli tolket feil..

NRK - 13 jul 21 kl. 01:13

Drastisk økning i barnearbeid

Redd Barna melder om drastisk økning i antall barn som blir tvunget ut på gaten i hovedstaden Beirut for å jobbe. Sammenlignet med 346 saker i hele 2020, ble det registrert 306 tilfeller av barnearbeid første halvår i år. Organisasjonen melder om barn ned i femårsalderen som blir slått av andre barn og utsatt for hundeangrep når de må ut på gatene for å selge bensin på svartebørsen.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - I førrgår: 03:38

Høststorm i Europa - farlig vær i vente

Fire personer har så langt mistet livet i stormens herjinger. Uværet har roet seg noe, men det er fortsatt farlig vær i vente..

Dagbladet - I førrgår: 17:38

Turister skutt og drept på restaurant

To kvinner fra Tyskland og India har blitt skutt og drept i et oppgjør mellom kriminelle gjenger i den populære turistbyen Tulum..

Dagbladet - 22 okt 21 kl. 02:47

Stukket med sprøyter på nattklubb: - Redd

Flere kvinner hevder at de har fått blackouts på byen, for så å finne merker etter et nålestikk..

Dagbladet - 20 okt 21 kl. 16:10

Fikk aldri holde babyen sin

Amerikansk familie i sorg etter at den nybakte mora døde..

Dagbladet - 19 okt 21 kl. 21:11

Politivideoen sjokkerer

I nylig offentliggjorte avhørsvideoer både spøker og ler «dommedagsmamma» Lori Vallow..

Dagbladet - 19 okt 21 kl. 14:30

Fant mystisk lapp: «Ikke lyv»

Foreldrene til Gracie Spinks (23) mener politiet kunne avverget drapet på datteren. - Skikkelig frustrerende, sier moren..

Dagbladet - 19 okt 21 kl. 08:10

Funn av 900 år gammelt sverd

Et meterlangt sverd har blitt funnet på havets bunn, utenfor Israels kyst. Det antas å ha tilhørt korsfarere som seilte til «Det hellige hav»..

Dagbladet - 17 okt 21 kl. 04:57

Britisk etterretning kjente drapsmannen

Mannen som drepte den britiske politikeren David Amess, var kjent for politiet og var blitt sendt på et program for avradikalisering..

Dagbladet - 17 okt 21 kl. 03:51

Sliter mot republikanske fiender

Pengestøtten har begynt å fosse inn til amerikanske politikere før mellomvalget neste år. Noen av Donald Trumps verste fiender i det republikanske partiet, som Liz Cheney, samler inn langt mer enn kandidatene Trump ønsker i stedet..

Dagbladet - 13 okt 21 kl. 12:13

Ble mor. Så kom skrekkbeskjeden

- Jeg vil ikke la søstera mi dø mens babyen venter på henne..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt