Klartale > Nyheter

Wednesday, 06 December, 09:12

Klartale - 02 maj 23 kl. 13:46

Frykter video med vold kan svekke tilliten til politiet

En video sjokkerer. Den viser politiet slå en mann i Kongsberg flere ganger. Hendelsen skjedde ved en bensinstasjon. Politimannen skal også ha slått en annen mann med batong på låret.– Skakende, sier Benedicte Bjørnland til kanalen NRK.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Kongsberg, Benedicte Bjørnland, NRK, NTB, Enger Mehl, Dagbladet, Christian Elden, Terje Nybøe, VG, Spesialenheten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, videomed , voldkan , svekke, tilliten, til, politiet
Klartale - 30 nov 23 kl. 13:29

Skeive opplever mer vold og hat enn heterofile

Skeive opplever mer vold og seksuell vold enn heterofile. De opplever også mer hat-kriminalitet og hatefulle ytringer.Det viser Nasjonal trygghets-undersøkelse.

Klartale - 07 jul 23 kl. 08:26

Dommen mot politimannen som er tiltat for vold kommer i dag

En video sjokkerte mange. Den viser politiet slå en mann i Kongsberg flere ganger. Hendelsen skjedde ved en bensinstasjon.

Klartale - 12 maj 23 kl. 13:47

Voldstiltalt politimann tatt ut av tjeneste

En politimann brukte vold under en pågripelse i Kongsberg. Det skjedde 30. oktober i fjor.

Klartale - 28 feb 23 kl. 10:56

Én av fem norske kvinner har blitt voldtatt

22 prosent av norske kvinner har blitt voldtatt minst én gang. Fire prosent av norske menn har blitt voldtatt i løpet av livet. Det viser en ny undersøkelse fra Nasjonalt kunnskaps-senter for vold og traumatisk stress (NKVTS).

Klartale - 04 jul 23 kl. 14:02

Derfor snakker så mange om Bjørnar Moxnes

Bjørnar Moxnes leder partiet Rødt. Han har blitt tatt for tyveri av et par solbriller. Nå er navnet hans overalt i norske medier.

Klartale - 12 okt 23 kl. 13:30

En mann ble dømt for koranbrenning i Sverige

Mannen delte en video der en koran ble brent på en grill. Koranen ble brent sammen med bacon. Lydsporet i filmen var sangen «Remove kebab».

Klartale - 11 jan 23 kl. 11:15

Drap og vold i Sverige

Aldri før har så mange personer blitt skutt og drept i Sverige på ett år. I 2022 ble 64 personer drept på den måten i nabolandet vårt, ifølge nyhetsbyrået NTB. 11 av drapene skjedde i Stockholm.

NRK - 01 mar 23 kl. 10:06

Familievold kostet samfunnet nesten 93 milliarder i 2021

Vold i nære relasjoner kostet samfunnet nesten 93 milliarder kroner i 2021, viser en beregning som forskere har utført for Justisdepartementet. Forskere fra Menon Economics har analysert de samfunnsmessige kostnadene ved vold i nære relasjoner. Onsdag formiddag fikk justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) overlevert rapporten der det går fram at denne typen vold kostet samfunnet 92,7 milliarder kroner i 2021.

NRK - 25 apr 23 kl. 19:17

Stortinget vil ha årlige voldstall fra skolene

Frps forslag om å få årlig statistikk på hvor mange ansatte i skolene som blir utsatt for vold og trusler, fikk tirsdag bred støtte på Stortinget. Utdanningspolitisk talsperson Himanshu Gulati i Fremskrittspartiet fremmet tirsdag en rekke forslag i Stortinget som skal hindre vold i den norske skolen. Forslaget om å få årlig statistikk på hvor mange ansatte i skolene som blir utsatt for vold og trusler, fikk bred støtte på Stortinget, skriver Utdanningsnytt.

Klartale - 27 nov 23 kl. 06:00

– Heldigvis var bussen fylt med kvinner

– Mange kvinner sier at hvis de jogger og ser en mann bak dem, vil de bevege seg raskere. Det sier Poloko Ntshwarang i Botswana til avisa Sunday Standard. Hun har doktorgrad og kan mye om likestilling og filosofi.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 15 minutter siden

Dette er Norges rikeste mann

Witzøe sin formue vokste i fjor. I 2021 var formuen på 19,8 milliarder kroner. Witzøe tjente 2,4 millioner kroner i fjor.

Klartale - 45 minutter siden

To personer funnet døde i natt

De to døde er ikke identifisert. Men politiet har en anelse om hvem de er. Det skriver Politiet i Vest i en pressemelding.

Klartale - 2 timer siden

Ukens oppgave nr 48 - kt nr 48

Ukens oppgave er utviklet av spesial-pedagog Lisen Engh for Klar Tale. Med oppgaven kan du lære hva vanskelige ord betyr. Du kan svare på spørsmål fra ukens artikkel og informasjonen du finner i oppgaven.

Klartale - 3 timer siden

Sanksjoner

---SanksjonerAUF er ungdoms-partiet til Arbeiderpartiet. AUF og nestleder Gaute Børstad Skjervø vil ha sanksjoner mot Israel. Det skriver avisa Klassekampen.

Klartale - 3 timer siden

Slik påvirker syklusen kvinner

Mathilde Pilskog og Siri Moseng Reiersen er begge opptatt av kvinners helse. De har lært seg mer om kvinners syklus. Begge forteller at de lærte for lite da de var unge.

Klartale - 3 timer siden

De 28 viktige dagene

Mensen har vært tabu å snakke om. Også i moderne tider. Nå skjer det heldigvis en endring.

Klartale - 3 timer siden

Podcast nr 48

PODCAST NR 48
.

Klartale - 17 timer siden

Nye utgravninger skal gi flere svar om Norges eldste by

Tønsberg blir ofte kalt for Norges eldste by. En gang lå Norges største borg fra middelalderen der. Det ligger på Slottsfjellet.

Klartale - 18 timer siden

Norske elever har blitt dårligere i matte, naturfag og lesing

Norske 15-åringer har blitt dårligere i flere fag siden 2018. Det gjelder matte, naturfag og lesing. Det viser den nye PISA-undersøkelsen.

Klartale - 19 timer siden

Johny Vassbakk frifunnet for drapet på Birgitte Tengs

Birgitte Tengs ble voldtatt og drept på Karmøy i Rogaland. Dette skjedde i 1995. Tengs ble bare 17 år gammel.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com