NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 15:57

NRK - 16 feb. 21 kl. 09:38

Frykter tredje svensk smittebølge

Västerbotten nord i Sverige har påvist nær en dobling av koronasmitten på en uke, blant annet 100 tilfeller av den engelske virusvarianten. Smitten knyttes til et stort byggeprosjekt, og det skaper frykt for en tredje smittebølge, melder Expressen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sverige, Expressen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fryktertredje svensk , smittebølge
NRK - 07 mai 21 kl. 09:31

Frykter ny koronabølge i Afrika

Verdens helseorganisasjon (WHO) advarer om en ny koronabølge i Afrika som følge av forsinket vaksinelevering, treg igangsettelse og nye virusvarianter, mekder NTB. – Forsinkelsene i leveringen av vaksinedoser fra Serum Institute i India, øremerket for Afrika, forsinkelsen i igangsettelse av vaksinering og fremvekst av nye varianter betyr at risikoen er svært høy for en ny smittebølge i Afrika, sier WHOs Afrika-leder Matshidiso Moeti. Nye varianter, blant annet fra India og Sør-Afrika, kan utløse en tredje smittebølge på kontinentet, advarer han..

Dagbladet - 31 mai 21 kl. 07:53

Mistenker ny smittebølge

Britiske The Guardian har snakket med flere helseeksperter som frykter at en ny smittebølge er på vei mot Storbritannia som følge av lettelser i smitteverntiltak og spredning av den indiske virusvarianten..

Aftenposten - 24 jan. 21 kl. 07:00

Nokon ventar på tredje smittebølge. Eg ventar på første hundeomplasseringsbølge.

Nokon ventar på tredje smittebølge. Eg ventar på første hundeomplasseringsbølge..

Aftenposten - 13 jan. 21 kl. 18:13

Høie: Faren for en ny smittebølge er stor

Regjeringens «sosiale nyttårspause» kan ha hatt effekt på smitten. Faren for en ny smittebølge er likevel stor, sier….

NRK - 06 april 21 kl. 17:02

Fjerde smittebølge rammer Iran

Iran har aldri registrert flere nye tilfeller av koronasmitte på ett døgn enn i dag. Landet ble tidlig hardt rammet av pandemien, og de 17.430 nye tilfellene siste døgn signaliserer en fjerde smittebølge.

Aftenposten - 25 mai 21 kl. 21:18

FHI avviser kritikk mot gjenåpning. Mener risikoen for en fjerde smittebølge er veldig liten

FHI tror risikoen for en fjerde smittebølge er liten. De har et klart budskap: – Ta i bruk friheten dere får, men følg….

NRK - 13 juni 21 kl. 09:40

Frykt for smittebølge i Afrika

Det er nå frykt for en tredje smittebølge over det afrikanske kontinentet. Vaksineleveranser til Afrika har nylig nær stoppet opp, og kontinentet lider av det som Verdens helseorganisasjon (WHO) omtaler som alvorlig vaksinemangel. Afrika har kun distribuert 31 millioner vaksiner til befolkningen på totalt 1,3 milliarder.

E24 - 14 jan. 21 kl. 10:17

Bankene melder om uendret boliglånsetterspørsel, lavere marginer

Til tross for innstramminger i bankenes fleksibilitet til å gi boliglån, er det lite endring i både etterspørsel og utlånspraksis i fjerde kvartal. Så langt i smittebølge nummer to er det færre som har bedt om avdragsfrihet sammenlignet med den første smittebølgen..

NRK - 08 feb. 21 kl. 01:04

Tysk politiker frykter tredje bølge

Delstatsleder i Bayern og CSU-leder, Markus Söder, frykter at Tyskland blir rammet av en tredje smittebølge hvis de åpner opp samfunnet igjen nå. Nedstengningen av landet diskuteres nå blant toppene i Tysklands 16 delstater..

VG - 31 mai 21 kl. 03:49

Frykter ny smittebølge i Sør-Afrika: – Kan være et spørsmål om tid

Sørafrikanske myndigheter frykter landet står overfor en tredje corona-bølge. Fra og med mandag gjøres det flere innstramminger i coronareglene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Lange køer etter kjedekollisjon

En kjedekollisjon på E6 rett før Lambertseter i Oslo har ført til svært lange køer i ettermiddag. Veien er ryddet, men det er vanskelig å si når trafikken vil flyte som normalt igjen, opplyser trafikkoperatør Tone Sork ved Vegtrafikksentralen..

NRK - 5 minutter siden

Over 130 dyr funne døde

Miljøkatastrofen etter konteinarskip-brannen i Sri Lanka aukar i omfang. Til no er 130 dyr funne døde på strender etter ulykka 20. mai.

NRK - 30 minutter siden

Fem døde etter tornado i Tsjekkia

Dødstalet stig etter at ein tornado jamna mange hus med jorda i det søraustlege Tsjekkia torsdag. Minst fem menneske er døde, og rundt 200 er skada. Det er uklart kor mange som er døde, seier talspersonen for dei lokale naudtenestene..

NRK - 30 minutter siden

Vet ikke hvem som er pågrepet

Politiet vet ikke lenger hvem en av mennene som ble pågrepet i den internasjonale politiaksjonen Trojan Shields, er. Da mannen ble varetektsfengslet i Tønsberg tidligere i måneden, mente politiet han var en 36 år gammel mann fra Litauen. Politiet mener nå at han hadde falskt pass.

NRK - 45 minutter siden

Færre fikk antibiotika i fjor

16 prosent av befolkningen i Norge fikk antibiotika i fjor, viser tall fra Helsedirektoratet. Det er en nedgang fra 19 prosent året før. Ifølge direktoratet skyldes trolig noe av nedgangen tiltak mot koronasmitte, som også har påvirket annen smitte..

NRK - 1 time siden

Innfører ikke strengere tiltak

Grimstad kommune har bestemt seg for å ikke innføre strengere smitteverntiltak, til tross for den pågående smittesituasjonen. Kommunen har i ettermiddag hatt møte med FHI og Statsforvalteren. – Vi vil fortsatt følge situasjonen tett fra time til time gjennom helgen, og vi er parate til å gripe inn om utviklingen skulle snu, opplyser kommunen..

NRK - 1 time siden

2000 fekk falsk koronavaksine

Over 2000 blei vaksinert med falske koronavaksinar i Mumbai i India, ifølge politiet. Dei skal ha fått ei saltløysing i staden for koronavaksine. Det falske vaksinasjonssenteret var tilknytt eit sjukehus.

NRK - 1 time siden

Uvisst når nordmenn kan slippe inn

USA kan ikke si når de kan åpne grensen for reisende fra Norge og de øvrige Schengen-landene. Alle EU og Schengen-landene står på listen over land hvis borgere ikke slipper inn i USA på grunn av pandemien. På et pressetreff i Paris fredag sier utenriksminister Antony Blinken at USA ikke kan sette en dato for når de åpner for innreise fra disse landene..

NRK - 1 time siden

Evakuerte kan vende heim

Fareområdet på 100 meter frå Middelfart rådhus er no oppheva, melder politiet på Twitter. Dei evakuerte kan reise heim igjen, men rådhuset er framleis avsperra..

NRK - 2 timer siden

159 personar ikkje gjort greie for

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går. Vêret har vore dårleg under leitinga, med mellom anna lyn, melder WPLG Lokal 10. I tillegg har det starta å brenne fleire stadar i rasmassane.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt