VG > Utenriks

Tirsdag, 15 Juni, 21:23

VG - 07 mai 21 kl. 05:23

Frykter Nepal vil bli «det neste India»: – Situasjonen blir verre dag for dag

Antallet smittetilfeller har skutt i taket. Nå jobber Nepal for å prøve å unngå nabolandet Indias skjebne..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nepal, Indias, India

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, Nepal, vilbli det , neste, India, Situasjonenblir , verre dag for dag
NRK - 04 mai 21 kl. 09:30

Nepal trenger 1,6 millioner doser

Nepal trenger minst 1,6 millioner vaksinedoser for å få fullført vaksineprogrammet i republikken. Etter at nabolandet India ble truffet av en ny smittebølge har Nepal mottatt langt færre vaksiner. Nå ber statsministeren i Nepal om hjelp til å skaffe vaksiner..

NRK - 27 mai 21 kl. 19:09

Nepal ber om vaksiner

Statsministeren i Nepal gikk torsdag ut og ba om flere vaksiner til landet. Det bor nær 30 millioner mennesker i Nepal, men landet har kun mottatt litt over tre millioner vaksinedoser til nå. Det skriver nyhetsbyrået AFP.

E24 - 28 april 21 kl. 10:37

Norge skjerper innreisetiltak for reisende fra India, Bangladesh, Irak, Nepal og Pakistan

Saken oppdateres. Regjeringen innfører pålegg om karantenehotell for alle reisende fra Bangladesh, India, Irak, Nepal og Pakistan, på grunn av smittesituasjonen i landene..

VG - 09 mai 21 kl. 22:42

Krisen i Nepal: Hæren bistår i kremering av coronaofre

Nepal har innkalt hæren for å bistå i kremeringen av personer som har mistet livet i pandemien etter at smittetallene har nådd rekordhøye nivåer..

NRK - 16 mai 21 kl. 13:34

Frykter elsparkesykkelkaos i sommer

– Vi frykter at det kan bli 20.000 til 25.000 elsparkesykler i år.

NRK - 24 mars 21 kl. 08:39

Frykter den neste måneden i Paris

Sjefen for intensivbehandlingen av pasienter i Paris frykter at den neste måneden vil bli som «et helvete». Det melder Reuters. Sykehusene i den franske hovedstaden er nå så fulle med koronapasienter, at hele regionen denne helgen ble stengt ned.

VG - 20 mai 21 kl. 02:15

Nepaleser til VG: – Får jeg covid, får jeg ikke hjelp

I Nepal er nå halvparten av coronatestene positive. Nepaleser Shiba Chaulagain frykter utviklingen..

NRK - 05 juni 21 kl. 08:19

Frykter Finland stenger grensen

Ordfører I Storfjord i Nord-Troms, Geir Varvik, er bekymra for at Finland igjen kan komme til å stenge grensa på grunn av de nye koronautbruddene i Troms og Finnmark. Det vil få store konsekvenser for turistnæringa i nord, frykter han han. Han sier Finland vurderer å åpne grensene 15, juni, men nå frykter han at de vil utsette det til midten av juli..

NRK - 23 mars 21 kl. 07:40

Frykter påskesmitte i Oslo

Helsebyråd Robert Steen i Oslo frykter en oppblomstring av smitte i og etter påskeferien. – Vi har sett en økning i smitten i Oslo etter ferietid både i fjor og i år. Jeg frykter også påskeferien skal bringe med seg en økning i smittetallet i byen.

NRK - 06 juni 21 kl. 03:37

Johnson vil vaksinere hele verden

Storbritannias statsminister Boris Johnson vil be G7 sørge for at hele verden er vaksinert mot koronaviruset innen slutten av neste år. Johnson er vert når G7-landene samles til toppmøte i Cornwall i det sørvestlige England neste uke. Johnson planlegger å bruke møtet til å be sine kolleger «møte den største utfordringen siden krigen» og stanse pandemien ved å sikre at alle mennesker på kloden får vaksine innen de neste 18 månedene.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Hundrevis av jødiske høyrenasjonalister marsjerte gjennom Jerusalem

Jødiske høyrenasjonalister, blant dem noen som ropte «død over arabere», marsjerte gjennom Jerusalems okkuperte gamleby, til protester fra palestinske ledere..

VG - 11 timer siden

Russland-ekspert før toppmøtet: - Har nådd en bunn

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov sa nylig at landets forhold til USA er dårligere nå enn under den kalde krigen. Få tror på bedring etter morgendagens møte mellom Vladimir Putin og Joe Biden..

VG - Igår: 03:07

Rekordlave smittetall i New York: Mange fortsetter med munnbind

MANHATTAN (VG) Fullvaksinerte i New York kan nå leve tilnærmet normalt, men flere velger likevel å beholde munnbindet på og tror det har kommet for å bli..

VG - 12 juni 21 kl. 17:40

Delta-smitten øker: Utsetter trolig nye lettelser

Boris Johnson tok seg en frisk svømmetur under G7-toppmøtet lørdag. Den britiske statsministeren er urolig for delta-bølgen som skyller over øyriket..

VG - 11 juni 21 kl. 21:21

NATO-sjefen foran toppmøtet: Vil ruste ned cybervåpen

NATO-sjef Jens Stoltenberg ser for seg at fremtidens nedrustningsavtaler også må begrense cybervåpen og våpen som styres av kunstig intelligens. Men NATO sliter med å få både Kina og Russland til forhandlingsbordet..

VG - 11 juni 21 kl. 22:02

Refser Norges syn på IS-kvinner

Norge vil overbevise Den europeiske menneskerettsdomstolen om at IS-kvinner og deres barn ikke har rett til retur til Europa. Det får Redd Barna til å rase..

VG - 12 juni 21 kl. 01:02

Krisen i India er blitt en krise for Afrika

Forsinkede vaksineleveranser gjør at millioner av mennesker risikerer å ikke få andre dose innen den anbefalte fristen..

VG - 11 juni 21 kl. 15:49

Jødiske høyrenasjonalister får marsjere i Øst-Jerusalem

Høyrenasjonalistiske jøder har fått politiets tillatelse til å holde en omstridt marsj som også vil gå innom det muslimske kvarteret i Jerusalems gamleby..

VG - 11 juni 21 kl. 09:02

Norsk lege jobbet i Taliban-område: – Diktatorisk

Den lokale mullaen fungerte som direktør ved sykehuset, sårede soldater ble prioritert, og de fleste kvinnelige pasienter fikk ikke treffe den mannlige kirurgen. Her forteller en norsk lege om samarbeidet med Taliban..

VG - 09 juni 21 kl. 01:56

Redd Barna slår alarm: 51 barn kidnappet i Mosambik

Barna har både blitt tatt i grupper og blitt kidnappet en og en, og de fleste er jenter. Redd Barna er bekymret for utviklingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt