NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 00:28

NRK - 22 jan 16 kl. 17:30

Frps kommunikasjonssjef slutter

André Melchior Larssen slutter som kommunikasjonssjef i Fremskrittspartiet og blir kollega med tidligere Ap-statsråd Anne-Grete Strøm-Erichsen i PR-byrået Rud Pedersen. Larsen ga beskjed om at han slutter tirsdag denne uken, melder Dagens Næringsliv..
Les mer på NRK


Les mer om:
Melchior Larssen, Fremskrittspartiet, Ap, Anne-Grete Strøm-Erichsen, PR, Rud Pedersen, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frps, kommunikasjonssjef, slutter
NRK - 03 feb 23 kl. 12:04

Aps kommunikasjonssjef slutter

Etter bare knapt tre måneder i jobben slutter Ole Martin Buene som kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet. – Det ble dessverre ikke rett for meg, uten at det er noen dramatikk i det. Jeg heier videre på Arbeiderpartiet fra utsiden, sier han til NRK.

Klartale - 02 jun 22 kl. 15:13

Sjøvold slutter som sjef for PST

Hans Sverre Sjøvold slutter som sjef for Politiets sikkerhetstjeneste (PST). Det melder nyhetsbyrået NTB.Det har vært mye kritikk mot Sjøvold den siste tida.

Hegnar.no - 04 mar 18 kl. 07:56

Frps kommunikasjonssjef var klubbmester i ulovlig pokerklubb

I 2014 ble Frps daværende kommunikasjonssjef André Melchior Larssen (44), kåret til klubbmester i den illegale pokerklubben Norwegian Poker Team (NPT)..

NRK - 03 dec 19 kl. 16:29

Mona Høvset slutter i KrF

Kommunikasjonssjef Mona Høvset har i en intern epost varslet KrF om at hun slutter i jobben. Partiets generalsekretær Geir Morten Nilsen bekrefter opplysningen overfor Medier24. Ifølge Nilsen slutter Høvset frivillig i jobben..

NRK - 05 jul 19 kl. 10:56

Solberg får ny kommunikasjonssjef

Anne Kristin Hjukse er ansatt som ny kommunikasjonssjef ved Statsministerens kontor, ifølge DN. Hjukse kommer fra stillingen som ekspedisjonssjef i Kunnskapsdepartementet og har også vært kommunikasjonssjef i departementet..

VG - 01 okt 19 kl. 04:01

Warholm nekter å ha andre trenere enn Alnes: - Hvis han slutter, slutter jeg

DOHA (VG) Karsten Warholm (23) garanterer at han aldri skal ha noen andre trenere enn Leif Olav Alnes. Etter gulløpet sier Warholm at han slutter dersom treneren slutter..

NRK - 26 okt 21 kl. 08:45

Pandemien: Færre sluttet på VGS

Andelen elever som slutter i videregående opplæring, har aldri vært lavere enn de to siste årene, ifølge Utdanningsdirektoratet. Andelen elever som slutter i videregående opplæring, har aldri vært lavere enn de to siste årene, ifølge Utdanningsdirektoratet. Størst er frafallet på yrkesfag, der 5,1 prosent av elevene sluttet i løpet av skoleåret.

NRK - 30 maj 17 kl. 13:31

– Trumps kommunikasjonssjef slutter

Den amerikanske presidentens kommunikasjonssjef, Mike Dubke, har sluttet i jobben, ifølge Politico. Han skal ha levert inn sin oppsigelse 18. mai, og Donald Trump skal ha godtatt den..

Aftenposten - 21 jun 18 kl. 11:59

Støres kommunikasjonssjef bytter jobb

Camilla Ryste, en av Jonas Gahr Støres (Ap) nærmeste rådgivere, slutter i jobben etter fire år. Hun blir ny kommunikasjonssjef i NAF..

Aftenposten - 16 mar 18 kl. 14:54

Frps stortingsgruppe innkaller til krisemøte mandag

Frp har innkalt Sylvi Listhug og Frps statsråder til et ekstraordinært krisemøte mandag morgen med Frps stortingsgruppe..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 1 time siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 1 time siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 1 time siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 2 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 2 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 2 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 2 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com