NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 09:41

NRK - 10 mai 21 kl. 05:23

Frp vil ha nye avgiftskutt

Fremskrittspartiet krever nye kutt i avgiftene på varer som er utsatt for grensehandel, mer penger til vei og forlengede krisetiltak i pandemien når partiet skal gå i forhandlinger med regjeringen om revidert nasjonalbudsjett..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp, vilha , nye, avgiftskutt
NRK - 06 juni 21 kl. 15:13

Frp: Gjennomslag i avgiftskutt

– Vi har sikret en avtale som gir Fremskrittspartiet gode gjennomslag på det som var våre viktigste krav, sier Frps Hans Andreas Limi på pressekonferansen om revidert budsjett søndag klokken 15. Dette innebærer å få kuttet avgifter ved grensehandelsprodukter, og avvikling i avgifter på alkoholfri drikke. Frp opplyser at de i tillegg til avgiftskutt får doblet summen som går til medisiner for psykisk helsevern.

NRK - 28 mai 21 kl. 07:56

Frp vil øke NTP med 400 milliarder

Frp vil øke Nasjonal transportplan (NTP) fra 1200 milliarder til 1600 milliarder, sier stortingsrepresentant for Frp Bård Hoksrud til NRK. Økningen Frp foreslår vil blant annet gå til å vedlikeholde og bygge nye veier over en tolvårsperiode, og vil bli finansiert med oljepenger. Forslaget vil føre til at prisene vil øke, mener Transportøkonomisk institutt..

VG - 03 juni 21 kl. 16:48

Frps budsjett-krav i siste time: Gi oss billigere brus!

Regjeringspartiene har bare fire timer til å skaffe enighet om revidert budsjett. Frp sier at de er langt unna enighet og ber regjeringen komme tilbake med kraftige avgiftskutt..

VG - 16 mars 21 kl. 14:26

Slik vil de rødgrønne skjerme bensinprisen fra avgiftssjokk

Arbeiderpartiet vil unnta bensin og diesel fra de store økningene i klimaavgiftene fram til 2025, og lover andre avgiftskutt for å skjerme bilistene i distriktene. Det gjør også SV og De Grønne..

E24 - 16 mars 21 kl. 14:59

Slik vil de rødgrønne skjerme bensinprisen fra avgiftssjokk

Arbeiderpartiet vil unnta bensin og diesel fra de store økningene i klimaavgiftene fram til 2025, og lover andre avgiftskutt for å skjerme bilistene i distriktene. Det gjør også SV og De Grønne..

E24 - 10 mai 21 kl. 06:38

Dette er Frps budsjettkrav: Mer penger til helse og avgiftskutt

Et løft på helse og reduserte skatter og avgifter. Det er Frps hovedkrav til regjeringens reviderte nasjonalbudsjett..

NRK - 19 juni 21 kl. 17:05

Frp vil ikkje svara på LO-spørsmål

Frp er det einaste partiet som ikkje vil svara på LO sine spørsmål før valet i haust. LO har som tidlegare år stilt partia spørsmål om kva dei meiner om sakene som er trekte fram av LO-medlemmane som dei viktigaste i valet. Frp ville ikkje svara på spørsmåla i år, skriv Aftenposten.

NRK - 11 mars 21 kl. 12:40

Foreslås til listeplass i Oslo

Frp-veteranen Carl I. Hagen blir av Gamle Oslo Frp foreslått til tredjeplassen på stortingslista til Oslo Frp. Han utfordrer dermed igjen Aina Stenersen.

Dagbladet - 08 mai 21 kl. 15:53

Kvinneopprør i Frp

Sylvi Listhaug var foreslått som eneste kvinne i Frp's sentralstyre. Da reiste Frp-folket seg. Nå blir det kampvoteringer og ytterligere tre kvinner kjemper en plass i Frp-ledelsen..

NRK - 06 juni 21 kl. 16:12

Tajik: Regjeringen og Frp svikter

Ap-nestleder Hadia Tajik mener regjeringen og Frp ikke forstår omfanget av koronapandemien, og at de arbeidsledige blir sviktet i budsjettenigheten, ifølge NTB Tajik sier enigheten om revidert budsjett er et skudd i blinde for alle arbeidsledige og bedrifter som sliter i koronapandemien. – Frp svikter de arbeidsledige. Midt i den største langtidsledigheten på lenge, klarer ikke Frp å plusse på en eneste krone til tiltak som hjelper ledige tilbake i jobb, sier Tajik..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 2 minutter siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.

NRK - 15 minutter siden

Apple Daily gir opp

Den prodemokratiske Hongkong-avisen Apple Daily gir seg, melder AFP. Forrige uke gikk myndighetene til aksjon mot avisen. Kontoer ble sperret og flere ledere pågrepet med hjemmel i den omstridte sikkerhetsloven.

NRK - 15 minutter siden

Krisemøte i Grimstad

26 ungdommer i aldersgruppen 15 til 20 år har testet positivt på koronaviruset i Grimstad. I dag møtes kriseledelsen for å vurdere tiltak..

NRK - 15 minutter siden

Kommunaltopp i Vestfold dømt

En tidligere kommunaltopp i Vestfold er dømt til ni års fengsel for voldtekt av en 13-åring og seksuelle overgrep mot samme gutt og en 15-åring. Agder lagmannsrett dømte han også for oppbevaring av overgrepsmateriale, skriver Sandefjords Blad..

NRK - 15 minutter siden

Katastrofemåling for Abbas

Palestinere flest har vendt ryggen til president Mahmoud Abbas og hans Fatah-parti og mener Hamas bør overta ledelsen, viser en ny meningsmåling. 53 prosent av de spurte mener Hamas bør styre og representere det palestinske folket, mens bare 14 prosent svarer Fatah, viser målingen som er foretatt på Vestbredden og i Gaza av Palestinian Center for Policy and Survey Research, som NTB omtaler. Professor Khalil Shikaki, som i over to tiår har ledet arbeidet med slike målinger, kaller det «et dramatisk skifte», om enn ikke uventet etter den siste krigen mellom Israel og Hamas.

NRK - 15 minutter siden

Moskva vil samarbeide om cyberkrim

Russland vil samarbeide med USA for å finne cyberkriminelle, skriver Reuters. Nyhetsbyrået siterer et annet nyhetsbyrå som heter RIA, som siterer sjefen for det russiske sikkerhetspolititiet, Alexander Bortnikov. Bortnikov sier at sikkerhetsbyrået vil følge avtalene mellom USAs president Joe Biden, og Russlands president Vladimir Putin- De diskuterte cybersikkerhet tidligere denne måneden i Sveits..

NRK - 30 minutter siden

Vei stengt på grunn av bilbrann

Fylkesvei 255 ved Fåberg kirke på Lillehammer er stengt på grunn av en bilbrann. Det opplyser vegtrafikksentralen øst på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Vil forby overvåkningsreklame

I en ny rapport tar Forbrukerrådet oppgjør med det de kaller «overvåkningsbasert reklame», noe de ønsker å forby, skriver NRKBeta. 55 organisasjoner i Norge og utlandet, skal sende brev til beslutningstakere om å vurdere et forbud mot overvåkningsbasert reklame. – Dette er et tydelig signal om at mennesker ikke skal bli utsatt for overvåkning for at produsenter av varer og tjenester skal drive med markedsføring, sier direktør Inger Lise Blyverket til NRK.

NRK - 45 minutter siden

Trafikkulykke sør for Brumunddal

Politiet i Innlandet skriver på Twitter at det er meldt om en trafikkulykke på E6 like sør for Brumunddal i sørgående felt. Nødetatene er på stedet og skadeomfanget er uavklart..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt