NRK > Nyheter

Wednesday, 27 September, 17:37

NRK - 29 mar 23 kl. 00:32

Frp sier IS-kvinnen kan være en sikkerhetsrisiko

Erlend Wiborg, stortingsrepresentant for Frp, mener at de to terrorsiktede søstrene som nå hentes hjem fra Syria, kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. – Frp er veldig kritiske til dette, og vi er motstandere av at vi skal hente voksne terrorister til Norge. Dessverre er Frp veldig alene i å være mot dette, sier han. Wiborg mener kvinnene bør stilles overfor en internasjonal domstol, heller enn å straffeforfølges i Norge. – Selv om de muligens blir tiltalt, ser vi at straffenivå er skremmende lavt her.
Les mer på NRK


Les mer om:
Wiborg, Frp, Syria, Norge, NRK, IS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp, sier, IS-kvinnenkan , væreen , sikkerhetsrisiko
Klartale - 15 maj 23 kl. 08:34

Frps listetopp i Oslo blir tvangsutmeldt av Frp

Politiker Lars Petter Solås var nummer 1 for Fremskrittspartiets (Frp) i Oslo. Han sto på toppen av partiets valgliste. Men nå får han ikke lenger være medlem av Frp.

Klartale - 12 jul 23 kl. 09:09

Kvinne anmeldte mann før hun ble drept

En ukrainsk kvinne ble funnet på et hotell for flyktninger. Hun var hardt skadd. Kvinnen døde senere på sykehus.

NRK - 24 dec 22 kl. 18:55

Kvinne siktet etter at samboeren ble funnet død – varetektsfengslet i fire uker

Kvinnen som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at hennes samboer ble funnet død i Namsos torsdag, er varetektsfengslet i fire uker. Den siktede kvinnen i 30-årene ble fremstilt for fengsling i Trøndelag tingrett lørdag formiddag. Der ba politiet om, og fikk medhold i, at kvinnen skal varetektsfengsles i fire uker med restriksjoner, opplyser politiet i en pressemelding.

NRK - 18 jul 23 kl. 14:32

Kvinne pågrepet for brannstiftelse – blir holdt i varetekt i mangel på plass hos helsevesenet

En kvinner er pågrepet og siktet for brannstiftelse på Nordstrand i fjor. Politiet holder henne nå i varetekt fordi det ikke er plass til henne i helsevesenet. – Det er eneste mulighet vi har, dessverre da vi ikke kan se at det finnes noe annet tilbud til henne, sier politiadvokat Eric Lindset til Nordstrands Blad.

NRK - 22 dec 22 kl. 11:50

Kvinne i 50-årene dømt for å ha drept gullfisker med klorin

En kvinne i 50-årene er i Østre Innlandet tingrett dømt for å ha drept tre gullfisker med klorin. Retten mener kvinnen helte klor i akvariet til en bekjent i fjor sommer fordi vedkommende hadde tatt en sekk som tilhørte kvinnen. Politiet mente at det var 40 fisker i akvariet, men kvinnen har sagt at det var feil, og at det ikke kunne vært mer enn tre.

Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

Klartale - 27 jun 23 kl. 16:00

Isen du bør smake i sommer

– Jeg skjønner ingenting. Denne var jo god! sier Anders Stensland Olsen.

NRK - 19 dec 22 kl. 14:46

Skjerper straffen for dansk IS-kvinne

Husmorlivet i terrorgruppa IS fører til fire år i fengsel for en dansk kvinne (35), etter at straffen mandag ble skjerpet. Kvinnen ble i første rettsinstans dømt til fengsel i tre år, men etter en ankebehandling blir straffen skjerpet. Retten mener kvinnen ikke skal få fradrag i straffen for den tiden hun var i den beryktede al-Roj-leiren i Syria.

NRK - 17 jul 23 kl. 10:54

Vurderer nye søk etter savnet kvinne i Øverbygd i Troms

Politiet vurderer i løpet av mandag å starte nye søk etter kvinnen som er savnet i Øverbygd i Troms. Kvinnen ble meldt savnet sist tirsdag. Onsdag var over 100 personer involvert i søket etter kvinnen.

NRK - 19 dec 22 kl. 17:37

To menn dømt for voldtekt på danskebåten

To menn i 30-årene er i en dansk domstol dømt til fengsel for voldtekt av en kvinne på danskebåten mellom København og Oslo. Voldtekten skjedde i april i år, og mandag ble de to dømt til ett år og seks måneders fengsel for overgrepet, skriver avisen Ekstra Bladet. De er også dømt til å betale 50.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Valgstyret anbefaler omvalg i Østfold

Fylkesvalgstyret i Viken har i dag anbefalt at det bør gjennomføres omvalg i Østfold etter en valgtabbe. Stemmesedlene til Industri- og næringspartiet (INP) manglet i et valglokale i Moss i syv timer på valgdagen. Etter stemmene i fylket var talt opp, manglet INP kun syv stemmer for å sikre seg et ekstra mandat i fylkestinget i Østfold ved årets valg.

NRK - 30 minutter siden

Solberg ukjent med SMKs oversikt 

Tirsdag ble det kjent at Erna Solberg kunne slått opp i Aksjonærregisteret flere selskaper som ektemannen investerte i, men som Statsministerens kontor ikke hadde fått beskjed om. NRK har spurt Solberg hvorfor hun ikke fanget opp disse aksjene ved å slå opp i Aksjonærregisteret. Hun svarer skriftlig: – Sindre Finnes har opplyst at han orienterte Statsministerens kontor om hvilke aksjer han eide før tiltredelse og hvilke han valgte å beholde etter at han solgte seg ned etterkant av sitt møte med embetsverket.

NRK - 30 minutter siden

EU og USA med toppmøte i Washington i slutten av oktober

USAs president Joe Biden tar imot EU-sjefene Charles Michel og Ursula von der Leyen til toppmøte i Washington 20. oktober, sier en amerikansk tjenestemann. Det siste toppmøtet mellom EU og USA var i Brussel i juni 2021, selv om Biden var gjest under Det europeiske råds møte i mars i fjor.

NRK - 1 time siden

Mann siktet for drap i Porsgrunn i fjor er varetektsfengslet i fire uker

Mannen som denne uken ble pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne døde av brannskader i Porsgrunn i fjor, er varetektsfengslet i fire uker. Mannen i 30-årene undergis brev- og besøksforbud og medieforbud i hele fengslingsperioden, samt fullstendig isolasjon de to første ukene. (NTB).

NRK - 1 time siden

Politiet i Agder: Varsler pressekonferanse i ettermiddag

I forbindelse med de mistenkelige dødsfallene i Vågsbygd i Kristiansand, holder Agder politidistrikt pressekonferanse klokka 18.00..

NRK - 1 time siden

Mann utsett for vald under skeiv konferanse på Island

Den skeive organisasjonen Samtökin`78 arrangerte denne veka ein nordisk konferanse for skeive rettar i Reykjavík. Mellom anna deltok alle dei nordiske likestillingsministrane på konferansen. I går kveld blei det meldt om ei valdshending i sentrum av Reykjavík.

NRK - 2 timer siden

Sjekket ikke for kvikkleire før utbygging

Jordgrunnen der det store kvikkleirskredet på E6 i Sverige gikk natt til lørdag, ble aldri undersøkt for kvikkleire før veiutbyggingen ble satt i gang. Det viser dokumenter som den svenske avisen Dagens Nyheter har sett. Ifølge Statens geotekniska institut er det viktig å undersøke om det finner kvikkleire i områder der forutsetningene for det er til stede, før utbygginger settes i gang.

NRK - 2 timer siden

AP: Soldaten Travis King skal være i amerikanske hender

To amerikanske myndighetskilder opplyser til nyhetsbyrået AP at soldaten Travis King, som krysset grensen til Nord-Korea i juli, nå er i amerikansk varetekt. King skal ha blitt overlevert til amerikanske myndigheter i Kina. Tidligere onsdag meldte det statlige nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA at King skulle utvises fra landet.

NRK - 2 timer siden

To personer funnet døde i Kristiansand

- To personer er bekreftet døde og saken behandles som mistenkelige dødsfall. Politiet har startet etterforskning, sier politiinspektør Cecilie Pedersen i Agder politidistrikt i en pressemelding. Det er ambulanse og flere patruljer på stedet, i tillegg til politiets kriminalteknikere.

NRK - 2 timer siden

Irland med rekordstort kokainbeslag

En aksjon rettet mot et Panama-registert lasteskip førte til at irske myndigheter har gjort sitt største kokainbeslag noensinne. Beslaget var på 2253 kilo kokain med en anslått verdi på 157 millioner euro, omtrent 1,7 milliarder kroner. Irske soldater gikk ombord på skipet ved å fire seg ned fra helikopter etter at det nektet å følge instrukser fra myndighetene, ifølge irsk politi.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com