NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 17:55

NRK - 12 sep 23 kl. 18:40

Frp mener de har forhandlingsplan for borgerlig skifte i Tromsø

Tromsø Frp har startet sonderingene med flere av partiene som tidligere har vært knyttet til sittende ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) – for å se om det finnes grunnlag for et skifte i byen. Det melder Nordlys. Tirsdag morgen, rett etter valgnatta, reiste ordfører i Tromsø til sitt strandhus på den franske rivieraen. Samtidig varsler Frps ordførerkandidat, Bjørn-Gunnar Jørgensen, at de vil åpne forhandlinger med de borgerlige partiene, og Senterpartiet, for å se om det finnes et alternativt flertall i Tromsø. Dette til tross for at Aps ordfører Gunnar Wilhelmsen erklærte valgseier valgnatta.
Les mer på NRK


Les mer om:
Frp, Gunnar Wilhelmsen, Nordlys, Tromsø, Frps, Gunnar Jørgensen, Senterpartiet, Aps, Ap, Frps Kristoffer Kanestrøm, Bjørn-Gunnar Jørgensen, Troms, Tromsø Kathrine Strandli

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp, menerde har , forhandlingsplan, for, borgerlig, skiftei , Tromsø
Klartale - 27 jun 23 kl. 16:00

Isen du bør smake i sommer

– Jeg skjønner ingenting. Denne var jo god! sier Anders Stensland Olsen.

Klartale - 06 sep 23 kl. 15:09

Hva forteller skolevalget oss?

Elever ved nesten 400 norske skoler stemte tirsdag. Og resultatet fra skolevalget er klart: De unge vil ha Høyre og Fremskrittspartiet (Frp).Partiet Høyre ble skolevalgets vinner.

NRK - 24 nov 23 kl. 09:48

Frp vil kutte 36 milliarder i skatter og avgifter

Frp vil kutte kraftig i skatter og avgifter, men samtidig beholdes alle stønadssatsene regjeringen har foreslått. Pengene skal hentes fra bistand, flyktninger og Statkraft. Frp legger fram sitt alternative statsbudsjett nå klokken 10.

NRK - 11 nov 23 kl. 09:11

Amerikanerne splittet i synet på Gaza-krigen

Et flertall av demokrater i USA mener Israel går for langt i sine angrep mot Gaza, mens hver tredje republikaner mener angrepene bør trappes opp. 40 prosent av de spurte mener Israel har gått for langt i sine angrep mot Gazastripen, mens 38 prosent mener den militære maktbruken har vært passe kraftig. 18 prosent mener Israel bør trappe opp angrepene, viser en måling foretatt for AP.

NRK - 19 maj 23 kl. 09:43

Frp fikk varsel mot Solås i februar

Frp fikk allerede i februar et varsel om Lars Petter Solås, partiets førstekandidat i Oslo, skriver VG. Solås ble ekskludert fra partiet tidligere i vår, etter å ha trakassert og trua journalister på et nachspiel. Varselet var anonymt og gjaldt en hendelse på en bar i Oslo 1.

NRK - 23 maj 23 kl. 13:26

Ekskludert Frp-er blir vara for ekskludert Frp-er

I sykefraværet til Frp-politikeren Lars Petter Solås møter førstevara Tone Ims Larssen i hans sted i onsdagens bystyremøte. Også hun ble ekskludert fra partiet. Onsdagens bystyremøte er det første etter at tidligere Frp-topp Lars Petter Solås fikk sitt medlemskap trukket tilbake av partiet, blant annet som følge av en hendelse på et nachspiel under partiets årsmøte tidligere i vår.

NRK - 08 nov 23 kl. 11:09

Frp sier nei til folkeavstemning

Frp har bestemt seg for at de vil de gå imot lovforslaget som vil gjøre det mulig for staten å utføre en folkeavstemning om splitting av Kristiansand, Søgne og Songdalen. – Det finnes svært mye Frp heller vil bruke 400 millioner på enn å lage nye kommuner og reversere mer. Nå sier Frp nei til mer reversering og pengebruk på dette, sier Helge André Njåstad kommunalpolitisk talsmann for Frp.

NRK - 08 sep 23 kl. 21:18

Listhaug til Bergstø: – Dere må aldri få makt i denne politikken igjen

Etter en runde debatt om avgifter var det klart for den tredje duellen for kvelden. Det er Sylvi Listhaug (Frp) og Kirsti Bergstø (SV) som møtes i duell, temaet er innvandring. – Forskjellen på oss er at vi sørger for opplæring og skolegang som gjør at folk kan få språk til å delta i arbeidslivet.

Klartale - 30 aug 23 kl. 13:10

Dette snakket de om under debatten

11. september er det kommune- og fylkestingsvalg. Før den tid skal flere politikere møtes for å snakke om hvilke saker de kjemper for.

NRK - 02 jul 23 kl. 09:26

Regjeringen dropper å kjøpe ekstra stridsvogner på «billigsalg»

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram bekrefter at regjeringen ikke kommer til å kjøpe 18 ekstra stridsvogner til en billig penge. Frp er skuffet. I februar ble det kjent at regjeringen kjøper 54 stridsvogner av typen Leopard 2 fra Tyskland.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 45 minutter siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 1 time siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 1 time siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 1 time siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 1 time siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 1 time siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 1 time siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.

NRK - 1 time siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com