Aftenposten > Utenriks

Tirsdag, 18 Mai, 23:03

Aftenposten - 02 okt. 19 kl. 05:44

Frp åpner for å støtte Viken-oppløsning

Frp-topp Jon Helgheim åpner for at partiet kan støtte oppløsningen av Viken-regionen, slik de rødgrønne partiene i det nye fylket vil..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jon Helgheim, Viken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp, åpner, forå , støtte, Viken-oppløsning
P4 - 19 feb. 20 kl. 18:17

Frp større enn Sp

Fremskrittspartiet er større enn Senterpartiet i Nettavisens ferske februarmåling. Frp får 14,6 prosent oppslutning, fram 3,8 prosentpoeng fra januar. Senterpartiet går tilbake med 2,7 prosentpoeng, og blir akkurat litt mindre enn Frp med 14,1 prosent oppslutning.

NRK - 09 nov. 20 kl. 12:42

Frp-nei til Norwegian-støtte

Fremskrittspartiet støtter ikke Senterpartiets forslag om krisepakke til Norwegian, melder NTB. Sp oppfordret mandag Ap og Frp om å være med å tvinge fram støtte til Norwegian etter at regjeringen sa nei til selskapets forespørsel om ekstra støtte..

P4 - 09 juli 20 kl. 09:38

Finland åpner opp

Finland åpner grensene for flere land. Den finske regjeringen sier ja til reiser til og fra ytterligere tolv europeiske land. Blant landene er Nederland, Belgia, Italia, Østerrike og Hellas.

P4 - 06 juli 19 kl. 09:49

Ny dårlig måling for Frp

Frp sliter kraftig på junimålingen fra Klassekampen og Nationen. Frp faller 1,4 prosentpoeng til bare 8,8 prosent på målingen. Om dette hadde vært valgresultatet ville partiet fått sitt dårligste stortingsvalg siden 1993.

P4 - 27 juli 19 kl. 13:08

Sandberg garanterer comeback

Tidligere Frp-nestleder Per Sandberg garanterer at han skal gjøre politisk comeback. Men ikke nødvendigvis i Frp. Sandberg sier til Dagbladet at hjerte alltid har banket for Frp, men han kan ikke møte opp med en revolver og true seg til å bli brukt.

P4 - 24 jan. 20 kl. 05:43

Frp-topper ville bli i regjering

Flere Frp-topper ville i utgangspunktet ikke at partiet skulle gå ut av regjeringen. Mandag annonserte partiet at de ikke lenger ser seg tjent med å være i posisjon når de ikke får gjennomslag for mer Frp-politikk. men Stortingsrepresentant Helge André Njåstad sier til VG at de hadde mye ugjort.

P4 - 25 jan. 20 kl. 08:34

- Provokasjon mot Frp

Nestleder i Frp, Sylvi Listhaug, mener det en provokasjon mot partiet at Venstres Abid Raja har blitt utnevnt til statsråd. Raja, som nå har blitt kultur- og likestillingsminister, har tidligere anklaget Frp for å drive med "brun propaganda". Listhaug sier til VG at mange i Frp har lagt bånd på seg i løpet av årene i regjering og lover at ingen kommer til å spare på kruttet nå hvis han fortsetter med sine usakligheter.

Aftenposten - 29 juni 20 kl. 19:34

Fullt Frp-opprør: En rekke fylkeslag ber sentralstyret vurdere å legge ned Oslo Frp

Rogaland og flere andre fylkeslag i Frp ber sentralstyret vurdere å oppløse Oslo Frp. – Ingen kommentar, sier en av initiativtagerne. Fylkeslederen i Oslo Frp klarer nesten ikke å ta det seriøst..

NRK - 08 feb. 21 kl. 14:04

Solvik-Olsen vil leie Oslo Frp

Den tidlegare Frp-nestleiaren Ketil Solvik-Olsen bekreftar til NRK at han stiller som leiarkandidat for fylkeslaget til Frp i Oslo. Solvik-Olsen har vore blant Frp-toppane som dei siste månadane har leia Oslo Frp sitt mellombelse interimsstyre..

E24 - 10 aug. 19 kl. 20:01

Naboland bygger mer i Nordsjøen: Åpner Danmarks største havvindpark

Mens Norge diskuterer havvind, fortsetter nabolandene våre rundt Nordsjøen med utbyggingene. Danmarks største havvindprosjekt åpner om to uker, og i høst åpner verdens største havvindpark i Storbritannia..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:46

Ødegaards storspill blir anerkjent – inkludert i UEFA-kåring

Martin Ødegaard var med da UEFA.com presenterte sin La Liga-ellever bestående av spillere som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:47

Høy tillit til innbyggerne. Det kan være en av årsakene til at koronaviruset slo så hardt ned i Sverige.

Sverige har hatt en tøff vår med tusenvis av døde. Til høsten kan det være Norge som får svi, mener Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 12:10

Rapport: Storbritannia anerkjente trusselen fra russisk innblanding for sent

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen, men at landet anerkjente trusselen for sent..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 11:46

Gresk cupfinale utsatt etter funn av brannbomber

Fotballforbundet i Hellas har utsatt cupfinalen mellom AEK og Olympiakos i frykt for fan-vold. Politiet fant eksplosiver og balltrær nær stadion..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 10:43

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 05:42

Målet var å redde Europas økonomi. Flere dager på overtid ble de til slutt enige.

Koronaviruset har ikke bare rammet Europas helsevesen hardt, men også EU-landenes økonomi. «Vanskelig», «viktig» og «fornøyd» er ordene som brukes etter at det ble enighet flere dager på overtid..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 08:16

Politiet har tatt av på Tiktok: – Ekstremt effektivt

De legger ut dansevideoer på Tiktok og chatter med ungdom på Instagram. Nå når politiet hundretusenvis av barn og unge, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:16

I dag bisettes Finn Christian Jagge

Den tidligere alpinisten bisettes fra Nordstrand kirke tirsdag, opplyser begravelsesbyrået Jølstad..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:13

Kina truer Storbritannia med konsekvenser etter stans av utleveringsavtale

Kina sier det vil få konsekvenser at Storbritannia mandag trakk seg fra utleveringsavtalen med Hongkong i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven i byen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 06:52

Kjørte ut av veien på Frogner – mistet lappen på stedet

Føreren av Mercedesen kom fra det hele uten fysiske skader, men er mistenkt for å ha kjørt mens han snakket i håndholdt mobiltelefon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt