NRK > Nyheter

Wednesday, 27 September, 17:28

NRK - 20 mar 23 kl. 14:00

Frp: Hoksrud trekker seg som nestlederkandidat

Stortingspolitiker Bård Hoksrud fra Telemark varsler nå at han trekker sitt kandidatur til å bli nestleder i Frp. Dermed ser det ut til å bli stortingsrepresentant Hans Andreas Limi som tar over som første nestleder i partiet til våren når Ketil Solvik-Olsen gir seg. Hoksrud understreker i et innlegg på Facebook i ettermiddag at han synes det er bra at Limi stiller som kandidat til å gå inn i Frp-ledelsen sammen med partileder Sylvi Listhaug og nestleder Terje Søviknes. – Jeg er derfor ikke lenger kandidat til å bli nestleder, men gir min fulle støtte til Hans Andreas og Terje, som sammen med Sylvi vil bli et knall team, sier Hoksrud. – I stedet skal jeg fortsette å gønne på og jobbe for fullt for å løfte opp og frem Frps gode forslag og løsninger.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bård Hoksrud, Telemark, Frp, Hans Andreas Limi, Ketil Solvik-Olsen, Facebook, Limi, Sylvi Listhaug, Terje Søviknes, Hans Andreas, Terje, Sylvi, Hoksrud, Frps, NRK, Viken, Vestland, Fremskrittspartiets Ungdom

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp, Hoksrud, trekker, segsom , nestlederkandidat
NRK - 03 mar 23 kl. 10:04

Nestlederkamp i Frp: Wiborg utfordrer Hoksrud

Det er duket for nok en nestlederkamp i norsk politikk. Stortingsrepresentant Erlend Wiborg bekrefter nå overfor NRK at han stiller. – I politikken er det alt for mye prat, men for lite handling.

Klartale - 15 maj 23 kl. 08:34

Frps listetopp i Oslo blir tvangsutmeldt av Frp

Politiker Lars Petter Solås var nummer 1 for Fremskrittspartiets (Frp) i Oslo. Han sto på toppen av partiets valgliste. Men nå får han ikke lenger være medlem av Frp.

NRK - 23 maj 23 kl. 15:18

Stortinget enige om forbud mot markedsføring av usunn mat og drikke rettet mot alle under 18 år

Det er flertall på Stortinget om et forbud mot markedsføring av usunn mat og drikke rettet mot barn og unge under 18 år. I helse- og sosialkomiteens innstilling til ny folkehelsemelding er det et flertall bestående av Ap, Sp, SV og Rødt som stiller seg bak forslaget om denne aldersgrensen. Innstillingen ble lagt fram tirsdag, bekrefter Frp overfor NTB.

NRK - 31 jan 23 kl. 05:53

Hoksrud provosert over at tilbud legges ned

Nestleder Bård Hoksrud (Frp) i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget er provosert over at Stiftelsen Amathea må legge ned seks av ti kontorer. Stiftelsen, som tilbyr veiledning før og etter abort, stenger i Tønsberg og Skien etter at de får 6,2 millioner kroner mindre i statsstøtte. Statssekretær Karl Kristian Bekeng (Ap) i Helse- og omsorgsdepartementet sier Amathea gjør en god jobb med å tilby veiledning til de som blir gravide uplanlagt, men at politikerne måtte gjøre tøffe prioriteringer i et stramt budsjett..

NRK - 02 mar 23 kl. 13:19

Hoksrud vil bli nestleder i Frp

Bård Hoksrud stiller som nestleder i Fremskrittspartiet, sier stortingsrepresentant Morten Stordalen til NRK..

Aftenposten - 02 mar 23 kl. 13:38

Bård Hoksrud vil bli nestleder i Frp

Fremskrittspartiets Bård Hoksrud ønsker å bli nestleder i partiet. – En veldig spennende oppgave, sier han..

NRK - 23 maj 23 kl. 16:26

TV 2: Stortinget enige om forbud mot salg av energidrikk til barn under 16 år

Det er flertall på Stortinget for å innføre et forbud mot salg av energidrikk til barn under 16 år, skriver TV 2. Bård Hoksrud, som er helsepolitisk talsperson i Frp, er uenig i forbudet. – De fleste butikkene har satt sine egne aldersgrenser.

NRK - 24 feb 23 kl. 23:11

Marsjerte ut av OSSE-møtet under Russlands tale

Under møtene i Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) i Wien torsdag reiste store deler av salen seg og forlot møtet da den russiske utsendingen fikk ordet. Han sa seg glad for at «nynazistene» forlot møtet. En av dem som forlot salen, var stortingsrepresentant Bård Hoksrud, som er med i den norske delegasjonen.

Klartale - 14 jul 23 kl. 13:02

– Får prøve å begrense meg

Lettbrus har stoffet aspartam i seg. Organisasjonen WHO advarer. Aspartam kan føre til kreft.

NRK - 16 mar 23 kl. 19:32

Frps nestlederkamp: Limi-støtte fra en rekke fylkeslag

Hans Andreas Limi seiler opp som klar favoritt til å bli ny første nestleder i Frp etter Ketil Solvik-Olsen til våren. Nå i kveld ble det klart at Viken Frp enstemmig støtter Limi. – Hans Andreas Limi er en politiker med de rette kvalifikasjonene som nestleder.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Valgstyret anbefaler omvalg i Østfold

Fylkesvalgstyret i Viken har i dag anbefalt at det bør gjennomføres omvalg i Østfold etter en valgtabbe. Stemmesedlene til Industri- og næringspartiet (INP) manglet i et valglokale i Moss i syv timer på valgdagen. Etter stemmene i fylket var talt opp, manglet INP kun syv stemmer for å sikre seg et ekstra mandat i fylkestinget i Østfold ved årets valg.

NRK - 15 minutter siden

Solberg ukjent med SMKs oversikt 

Tirsdag ble det kjent at Erna Solberg kunne slått opp i Aksjonærregisteret flere selskaper som ektemannen investerte i, men som Statsministerens kontor ikke hadde fått beskjed om. NRK har spurt Solberg hvorfor hun ikke fanget opp disse aksjene ved å slå opp i Aksjonærregisteret. Hun svarer skriftlig: – Sindre Finnes har opplyst at han orienterte Statsministerens kontor om hvilke aksjer han eide før tiltredelse og hvilke han valgte å beholde etter at han solgte seg ned etterkant av sitt møte med embetsverket.

NRK - 30 minutter siden

EU og USA med toppmøte i Washington i slutten av oktober

USAs president Joe Biden tar imot EU-sjefene Charles Michel og Ursula von der Leyen til toppmøte i Washington 20. oktober, sier en amerikansk tjenestemann. Det siste toppmøtet mellom EU og USA var i Brussel i juni 2021, selv om Biden var gjest under Det europeiske råds møte i mars i fjor.

NRK - 1 time siden

Mann siktet for drap i Porsgrunn i fjor er varetektsfengslet i fire uker

Mannen som denne uken ble pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne døde av brannskader i Porsgrunn i fjor, er varetektsfengslet i fire uker. Mannen i 30-årene undergis brev- og besøksforbud og medieforbud i hele fengslingsperioden, samt fullstendig isolasjon de to første ukene. (NTB).

NRK - 1 time siden

Politiet i Agder: Varsler pressekonferanse i ettermiddag

I forbindelse med de mistenkelige dødsfallene i Vågsbygd i Kristiansand, holder Agder politidistrikt pressekonferanse klokka 18.00..

NRK - 45 minutter siden

Mann utsett for vald under skeiv konferanse på Island

Den skeive organisasjonen Samtökin`78 arrangerte denne veka ein nordisk konferanse for skeive rettar i Reykjavík. Mellom anna deltok alle dei nordiske likestillingsministrane på konferansen. I går kveld blei det meldt om ei valdshending i sentrum av Reykjavík.

NRK - 2 timer siden

Sjekket ikke for kvikkleire før utbygging

Jordgrunnen der det store kvikkleirskredet på E6 i Sverige gikk natt til lørdag, ble aldri undersøkt for kvikkleire før veiutbyggingen ble satt i gang. Det viser dokumenter som den svenske avisen Dagens Nyheter har sett. Ifølge Statens geotekniska institut er det viktig å undersøke om det finner kvikkleire i områder der forutsetningene for det er til stede, før utbygginger settes i gang.

NRK - 2 timer siden

AP: Soldaten Travis King skal være i amerikanske hender

To amerikanske myndighetskilder opplyser til nyhetsbyrået AP at soldaten Travis King, som krysset grensen til Nord-Korea i juli, nå er i amerikansk varetekt. King skal ha blitt overlevert til amerikanske myndigheter i Kina. Tidligere onsdag meldte det statlige nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA at King skulle utvises fra landet.

NRK - 2 timer siden

To personer funnet døde i Kristiansand

- To personer er bekreftet døde og saken behandles som mistenkelige dødsfall. Politiet har startet etterforskning, sier politiinspektør Cecilie Pedersen i Agder politidistrikt i en pressemelding. Det er ambulanse og flere patruljer på stedet, i tillegg til politiets kriminalteknikere.

NRK - 2 timer siden

Irland med rekordstort kokainbeslag

En aksjon rettet mot et Panama-registert lasteskip førte til at irske myndigheter har gjort sitt største kokainbeslag noensinne. Beslaget var på 2253 kilo kokain med en anslått verdi på 157 millioner euro, omtrent 1,7 milliarder kroner. Irske soldater gikk ombord på skipet ved å fire seg ned fra helikopter etter at det nektet å følge instrukser fra myndighetene, ifølge irsk politi.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com