NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 20:09

NRK - 05 mars 15 kl. 11:58

Frp-er ber regjeringen gripe inn

Streiken i Norwegian har nå fått så omfattende samfunnsmessige konsekvenser at regjeringen bør gå inn med tvungen lønnsnemnd, mener Frps Erlend Wiborg. Han kaller streiken «håpløs» og mener den setter mange arbeidsplasser i fare, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norwegian, Frps Erlend Wiborg, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp-er, ber, regjeringen, gripe, inn
P4 - 22 mai 16 kl. 07:09

Jurister ber Solberg ta grep

Over hundre jurister ber nå statsminister Erna Solberg gripe inn i barnevernsaken i Naustdal i Sogn og Fjordane, der et norsk-rumensk par ble fratatt sine fem barn. Paret er pinsevenner, og juristene fra fire land mener omsorgovertakelsen er religiøst motivert, skriver avisen Dagen. I et brev til statsministeren ber de henne om å gripe inn i barnevernsaken og la det minste barnet få bli hos foreldrene, og at de fire andre straks returneres..

NRK - 23 april 19 kl. 17:46

Trønderenergi ber staten gripe inn

Trønderenergi ber staten gripe inn etter at Frøya kommune i forrige uke stanset arbeidet med det omstridte vindkraftprosjektet, det skriver E24. Formelt sett ber Trønderenergi om at staten gir konsesjonen virkning som statlig plan..

P4 - 04 feb. 16 kl. 06:35

Assange villig til å la seg pågripe

Grunnlegger av nettstedet WikiLeaks, Julian Assange, sier han nå er villig til å la seg pågripe. Årsaken er at et FN-panel nå vurderer saken hans og dersom de kommer fram til at han blir holdt ulovlig tilbake. Assange har bodd på Ecuadors ambassade i London.

P4 - 04 feb. 16 kl. 06:35

Assange villig til å la seg pågripe

Grunnlegger av nettstedet WikiLeaks, Julian Assange, sier han nå er villig til å la seg pågripe. Årsaken er at et FN-panel nå vurderer saken hans og dersom de kommer fram til at han blir holdt ulovlig tilbake. Assange har bodd på Ecuadors ambassade i London.

P4 - 04 juni 20 kl. 20:42

- Vil ikke gripe inn før det blir ekstremt

Politiet vil ikke gripe inn før det eventuelt blir ekstremt, når det i morgen trolig blir en stor demonstrasjon utenfor USAs ambassade i Oslo. ARrangøren har planlagt en mindre markering, men over 17.000 personer har via Facebook varslet at de vil delta i demonstrasjonen i forbindelse med dødsfallet til George Floyd i Minnesota.

E24 - 15 aug. 18 kl. 19:20

NRK: Erna Solbergs tidligere stabssjef ber regjeringen gripe inn i Telenor-bråket

I en kronikk på NRK mener tidligere stabssjef for Erna Solberg, Julie Brodtkorb, at  regjeringen må gripe inn i Telenor etter bråket om fremtiden til Berit Svendsen.

P4 - 04 aug. 17 kl. 06:42

Regjeringen advares mot statlig innblanding i Norske Skog

- Regjeringen bør ikke gripe inn for å hjelpe gjeldstyngede Norske Skog. Det mener jussprofessor Mads Andenæs som sier til Dagens Næringsliv at statsstøtte kan være i strid med EØS-avtalen. Tirsdag sa statsminister Erna Solberg (H) at regjeringen ville gjøre en vurdering om staten kan gripe inn for å hjelpe selskapet.

Hegnar.no - 14 juni 15 kl. 08:58

ICC ber Sør-Afrika pågripe Sudans president

Den internasjonale straffedomstolen (ICC) ber Sør-Afrika pågripe Sudans president Omar al-Bashir, som skal være i landet..

DN - 14 juni 15 kl. 09:15

ICC ber Sør-Afrika pågripe Sudans president

Den internasjonale straffedomstolen (ICC) ber Sør-Afrika pågripe Sudans president Omar al-Bashir, som skal være i landet..

E24 - 15 juni 16 kl. 07:19

KrF ber Konkurransetilsynet gripe inn mot Statoil

Stortingsrepresentant Line Henriette Hjemdal i KrF mener Statoil har fått for stor markedsmakt. Nå ber hun konkurransemyndighetene gripe inn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Kontor på Gaza angripe

Røde Halvmåne skriv i ei Twitter-melding at kontoret deira på Gaza har fått store skadar i eit israelsk angrep. – Å målretta angripa desse bygningane som ikkje blir brukte til militære formål er brot på prinsippa i internasjonal rett, skriv dei..

NRK - 15 minutter siden

FHI: Vil gjøre jobben enklere

Det europeiske legemiddeltilsynet (EMA) har godkjent at Pfizers koronavaksine kan lagres i kjøleskap i inntil en måned. Det gleder norske helsemyndigheter. – Det er veldig godt nytt, det skaper en større fleksibilitet rundt kommunenes vaksinasjon hvis de kan ha vaksinedosene hos seg i lengre tid, sier overlege Are Stuwitz Berg i Folkehelseinstituttet (FHI) til NTB..

NRK - 15 minutter siden

Biden skal snakka med Netanyahu

USA sin president Joe Biden sa at han måndag skal snakka med Israel sin statsminister Benjamin Netanyahu om konflikten i Midtausten. Det skriv nyheitsbyrået AFP..

NRK - 15 minutter siden

WHO: Smittenedgang andre uke på rad

Verdens helseorganisasjon (WHO) opplyser at det forrige uke var global smittenedgang for andre uke på rad. WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus advarer mot å være for optimistisk til tross for gladnyheten. – Det er en forskjell som vokser fram.

NRK - 15 minutter siden

Studie: Effektiv mot indisk variant

En foreløpig laboratoriestudie antyder at vaksinene fra Moderna og Pfizer er svært effektive også mot den indiske virusvarianten. Forskere har sett på to indiske virusvarianter, og slår fast at det ser ut som om mRna-vaksinene er effektive også mot disse variantene..

NRK - 30 minutter siden

Spesiell feiring på Jan Mayen

For dei 18 som er stasjonerte på Jan Mayen blir 17. mai-feiringa i år ekstra viktig. Stasjonssjefen fortel om eit annleis år.

NRK - 30 minutter siden

Må hjelpast ned frå Galdhøpiggen

Politiet har fått melding frå to personar som hadde vore på Galdhøpiggen og gått feil ned mot Spiterstulen. Dei kjem seg ikkje vidare. Redningsressursar er varsla for å lokalisera dei, og hjelpa dei ned..

NRK - 45 minutter siden

Ungdom sprang fra politiet

Politiet er på Jessheim hvor det er mange mindreårige tenåringer som drikker alkohol eller inntar andre rusmidler. Flere av ungdommene sprang da politiet ankom, men noen var ikke i stand til å løpe vekk, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Steinblokk raste ut på vei

En steinblokk har rast ut på vegin mellom Rognes og Budal i Midtre Gauldal kommune. Adressa.no melder at veien blir stengt fram til geotekniker har vært på stedet for å vurdere rasfaren..

NRK - 1 time siden

Store samlingar av unge på Oslo S

Politiet skriv på Twitter at det for tida er store samlingar ungdom på Oslo S. Politiet skriv at ungdommane er ned i 12 års alder, og kjem i gjengar på opptil 20 personar. Smittevernreglar blir ikkje haldne.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt