VG > Sport

Friday, 17 September, 18:48

VG - 29 jul 21 kl. 21:24

Frp-Sylvi avviser særlig ansvar for ekstremist-oppgjør

Sylvi Listhaug sier at det finnes ekstreme islamister som ønsker å overta Europa, men blir trist når Erna Solberg sier at hun nører opp under forestillinger om at ting skjer i det skjulte..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Listhaug, Europa, Erna Solberg, sylvi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp-Sylvi, avviser, særlig, ansvar, for, ekstremist-oppgjør
VG - 31 jul 21 kl. 09:12

Hva vi snakker om når vi snakker om ansvar

Det er skuffende at statsminister Erna Solberg avviser at høyresiden har et særlig ansvar for å nedkjempe høyreekstremt tankegods i samfunnsdebatten. Det viser at vi fortsatt trenger en diskusjon om hva ansvar betyr..

VG - 25 jun 21 kl. 22:20

Motorhavari for Sylvi og Frp: Spinndoktor måtte ty til fysisk arbeid

Sylvi Listhaug applauderer «store, statute, sterke karer», etter at Frp-mannfolkene trøkket til da en Frp-bil fikk motorstopp i Porsgrunn..

NRK - 19 jul 21 kl. 08:22

DN: Ap har Listhaug-strategi

Arbeiderpartiet går inn i valgkampen med en Listhaug-strategi. Planen er å ikke bite på provokasjoner i innvandringspolitikken, skriver Dagens Næringsliv. – Vi har ingen planer om å gi Frp nødhjelp i valgkampen, sier en kilde til avisa.

VG - 14 maj 21 kl. 20:43

Torbjørn Røe Isaksen: – Sylvi er en flørt

THON HOTEL OPERA (VG) Høyres arbeidsminister, Torbjørn Røe Isaksen, avviser Sylvi Listhaugs drøm om en regjering med Høyre, Frp og Sp. Men avvisningen gjelder ikke nødvendigvis til evig tid..

NRK - 14 sep 21 kl. 01:34

Frp vil kjempe for oljenæringen

Frp-leder Sylvi Listhaug sier de skal gjøre det de kan for å sørge for at de og Høyre igjen ender opp med regjeringsmakt etter stortingsvalget om fire år. – Er det noe Frp kan, er det å drive opposisjon. Nå får vi et sosialistisk styre, og vi kommer til å utfordre dem hver bidige dag de neste fire årene for å skifte dem ut ved neste korsvei, sa Listhaug i partilederrunden i Stortinget.

Dagbladet - 08 maj 21 kl. 15:53

Kvinneopprør i Frp

Sylvi Listhaug var foreslått som eneste kvinne i Frp's sentralstyre. Da reiste Frp-folket seg. Nå blir det kampvoteringer og ytterligere tre kvinner kjemper en plass i Frp-ledelsen..

Aftenposten - 24 jun 21 kl. 16:11

Hun vil ha en ny Høyre/Frp-regjering – men Frp har ikke tro på valgseier nå

Frp-leder Sylvi Listhaug gjør det klart at hun går til valg på en ny Høyre/Frp-regjering..

VG - 08 maj 21 kl. 07:11

Trygve står i veien for Sylvi

Sylvi Listhaug prøver å gjenopplive Frp som protestparti. Trygve Slagsvold Vedum står i veien. Han tar både velgere og saker fra Frp..

VG - 09 jul 21 kl. 18:14

Drivstoffpris: Frp-Sylvi frykter 23–25 kroner literen om få år

Over 18 kroner literen er bare det første av flere prishopp på drivstoff de nærmeste årene, advarer Frp-leder Sylvi Listhaug..

VG - 11 jul 21 kl. 18:47

Frp-Sylvi: Ingen topper Sp-Toppes forbudsliste

Frp-leder Sylvi Listhaug advarer mot at Sp-topp Kjersti Toppe kan bli ny helseminister. Hun mener Toppe er på norsktoppen i formynderi..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Verstappens sjef: Ny regel årsak til krasjen

Max Verstappens Red Bull-sjef mener en helt ny pit-stop-regel er årsak til den dramatiske krasjen mellom Verstappen og hans erkerival Lewis Hamilton - som Verstappen ble hardt straffet for..

VG - 5 timer siden

KrF-gruppeleder har ikke lenger tillit til Ropstad

Gruppeleder for Kristelig Folkeparti Skien, Erik Næs, sier fredag at han ikke lenger har tillit til partileder og statsråd Kjell Ingolf Ropstad. Fylkesleder i Troms og Finnmark mener tilliten er svekket..

VG - 1 time siden

Høie svarer kulturlivet: – Forstår veldig godt deres utålmodighet

Helse- og omsorgsminister Bent Høie kom ikke kulturlivet i møte under fredagens pressekonferanse, men sier han forstår et utålmodig kulturfelt godt..

VG - 2 timer siden

21 år gammel mann dømt for drapet på sin mor

21-åringen er dømt til 13 års fengsel for å ha drept sin mor på Sotra i mai 2020..

VG - 2 timer siden

Gleder coronaisolerte barn som superhelt

Mange barn er isolerte nå som Indonesia kjemper mot toppen på sin andre coronabølge. Det fikk Agus Widanarko til å tenke som en superhelt..

VG - 3 timer siden

Økokrim i kontakt med Skatteetaten om Ropstad

Økokrim har kontaktet Skatteetaten etter at det fredag ble kjent at KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad gjorde et skattegrep som sparte ham 175.000 kroner i 2020..

VG - 5 timer siden

Nye anbefalinger: Her er fagfolkene uenige

Helsedirektoratet og Folkehelseinstittuet (FHI) har kommet med nye anbefalinger for en «normal hverdag». Her er de uenige..

VG - 5 timer siden

Slik blir neste steg i gjenåpningen

Dette er regjeringens plan for videre gjenåpning..

VG - 5 timer siden

Shearer om Newcastle: – En hul og tom fotballklubb

De ble rundspilt av Manchester United og har ikke vunnet én kamp denne sesongen. Nå møter Newcastle tøff kritikk fra sin egen legende, Alan Shearer..

VG - 5 timer siden

KrF-fylkesleder: – Rokker ved tilliten til Ropstad som leder

Fylkesleder Truls Olufsen-Mehus i KrF Troms og Finnmark sier økonomisakene KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad nå har måttet beklage, svekker tilliten til ham..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt