VG > Innenriks

Monday, 11 December, 01:28

VG - 18 sep 23 kl. 09:22

Frp-Limi: Fortell alt

All informasjon om aksjehandelen til Erna Solbergs ektemann, må legges fram nå for å unngå tillitsbrudd mellom politikerne og velgerne. Det krever Frp-leder Hans Andreas Limi..
Les mer på VG


Les mer om:
Erna Solbergs, Frp, Hans Andreas Limi, limi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp-Limi, Fortell, alt
NRK - 24 nov 23 kl. 09:48

Frp vil kutte 36 milliarder i skatter og avgifter

Frp vil kutte kraftig i skatter og avgifter, men samtidig beholdes alle stønadssatsene regjeringen har foreslått. Pengene skal hentes fra bistand, flyktninger og Statkraft. Frp legger fram sitt alternative statsbudsjett nå klokken 10.

NRK - 04 sep 23 kl. 17:22

Frp: Ber Huitfeldt vurdere sin stilling

Frp-nestleder Hans Andreas Limi ber nå utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) vurdere sin stilling og gå av, etter det han mener er endrede forklaringer og ubesvarte spørsmål rundt ektemannens aksjer og hennes egen habilitet. Allerede to uker før Anniken Huitfeldt fortalte om ektemannens aksjekjøp, ble hun spurt om dette av E24. Da opplyste hun blant annet ikke om at UD en hel uke tidligere hadde gitt mannen beskjed om å fryse alle handler.

NRK - 18 sep 23 kl. 16:34

Frp: Må vurdere å koble Riksrevisjonen på aksjesakene

Frp-nestleder Hans Andreas Limi mener et eksternt organ må granske alle statsråders aksjekjøp siden 2013. Han peker på Riksrevisjonen. Limi viser til at Stortinget i fjor ba Riksrevisjonen om å gå gjennom de økonomiske ordningene til stortingsrepresentantene etter pendlerbolig-avsløringene.

Klartale - 21 sep 23 kl. 13:30

Snart blir lånet ditt dyrere

Styringsrenta ble satt opp til 4,25 prosent torsdag. Det er 0,25 prosentpoeng mer enn i går. Renteøkningen var ventet på forhånd.

NRK - 21 jul 23 kl. 19:01

Nestleder i Frp Hans Andreas Limi forventer lederansvar fra Støre

Nestleder i Fremskrittspartiet Hans Andreas Limi forventer at statsminister Støre nå tar sitt lederansvar på alvor. – Det var en riktig beslutning av Borten Moe å gå av. En beslutning som burde vært tatt på et tidligere tidspunkt.

NRK - 20 sep 23 kl. 08:13

Frp-topp om støtte til Solberg i 2025: – Får ta stilling til det når det kommer

Nestleder Hans Andreas Limi vil ikke svare på om Fremskrittspartiet vil støtte Høyre-leder Erna Solberg som statsministerkandidat i 2025. – Vi får ta stilling til det når den tid kommer, sier Limi på NRKs Politisk kvarter. Han legger til at det er Høyre og Erna Solberg selv som må ta stilling til om hun kan fortsette som leder etter aksjesakene rundt hennes ektemann Sindre Finnes.

NRK - 03 dec 23 kl. 11:46

Frp: – Vanlige folk får smule

Frps nestleder Hans Andreas Limi reagerer sterkt på budsjettavtalen mellom Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV. – SV og regjeringen bruker hele 10 av 18 milliarder på klimatiltak, mens vanlige folk får smuler. Dette budsjettet vil ikke løse den økonomiske krisen i folks privatøkonomi, sier Limi.

NRK - 30 aug 23 kl. 14:28

Frp og Raudt reagerer på habilitetssaka til Huitfeldt

Fleire av partia på Stortinget har reagert på habilitetssaka til utanriksminister Anniken Huitfeldt. Ho har sjølv innrømma habilitetsbrot etter at ektemannen investerte aksjer i våpenprodusenten Kongsberg Gruppen medan Huitfeldt var utanriksminister. Dette blir fjerde sak knytt til habilitet i regjeringa i løpet av sommaren.

NRK - 31 aug 23 kl. 12:54

Frp vil at Økokrim skal etterforske Huitfeldt

Anniken Huitfeldts mann Ola Petter Flem har handlet en rekke aksjer i hennes tid som utenriksminister. Hun mener hun burde undersøkt hva slags aksjer det var snakk om, men fastholder at hun ikke har gitt ham informasjon fra regjeringen. Økokrim har sagt det ikke er grunnlag for dem å etterforske saken.

NRK - 20 okt 23 kl. 13:07

Frp om Vestre-saka: – Ukultur i regjeringa

Nestleiar i Framstegspartiet (Frp) Hans Andreas Limi reagerer kraftig på avsløringa til E24 om at ein ven av næringsminister Jan Christian Vestre har fått mellombelse leiarstillingar i departementet, utan at Vestre har erklært seg inhabil. – Nå er begge nestleiarane i Arbeidarpartiet involvert i habilitetssaker, noko som viser dårleg dømmekraft og manglande respekt for habilitetsregelverket. Det begynn meir og meir å teikna seg eit bilde av ein ukultur som går heilt opp i partileiinga i regjeringspartia og vitnar om ein statsminister som ikkje har kontroll på mannskapet sitt, seier Limi..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Har vært på avveie i seks måneder: Nå har svenskene funnet rakettmotoren

Motoren har vært savnet siden april, men nå er den endelig funnet..

VG - 4 timer siden

Se elgen, se elgen!

Henning Olsen får jevnlig besøk av den sjeldne elgen - aldri sett i Norge før, sier ekspert..

VG - 3 timer siden

Mener Justisdepartementet burde grepet inn: – Leieavtalen inkluderte et lån

Jusprofessor Mads Andenæs anklager Justisdepartementet for å tilbakeholde informasjon. Han mener de burde ha grepet inn allerede da de fikk se utkastet til leieavtalen i mai i fjor..

VG - Igår: 00:32

80 menn pågrepet for overgrep i Frankrike

Rundt 80 menn, blant dem to lærere, er pågrepet i Frankrikes mest omfattende etterforskning av anklager om overgrep mot barn, ifølge politikilder..

VG - Igår: 21:19

Trafikk-kaos i snøen: – Ekstremt vanskelige kjøreforhold

Lørdag har flere biler mistet grepet på de snøbelagte veiene. Bilister oppfordres til å kjøre defensivt..

VG - Igår: 20:38

Kjærligheten blomstrer i nord: Sigrid (SV) og Benjamin (H) er varaordførere - og kjærester!

Verken ulikt syn på formuesskatt eller lakseskatt kan legge en demper på kjærligheten mellom turtelduene Benjamin og Sigrid..

VG - Igår: 18:23

Mehl vil gå ti år tilbake i tid i NSM-granskning

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) varsler en bred gjennomgang av NSM-skandalen. Fem departementer kan bli berørt..

VG - Igår: 14:42

Foreslår svensk grep mot skolevold: – Dette kan ikke fortsette

Sylvi Listhaug (Frp) etterlyser tøffere tak mot voldelige elever i skolen. På tide å opprette egne akuttklasser for disse elevene, mener Frp-lederen..

VG - Igår: 13:52

Mistenkelig dødsfall i Oslo

En person er funnet død på en adresse i Oslo. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig..

VG - I førrgår: 21:54

Avgått NSM-sjef hevder de la frem avtale for Justisdepartementet: – Vi mottok ikke merknader

Den avgåtte NSM-sjefen Sofie Nystrøm hevder at Justisdepartementet allerede i mai 2022 visste at de ville inngå en avtale med såkalt «innebygd finansiering». Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) sier de ikke oppfattet det som et privat lån..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com