NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 09:12

NRK - 03 apr 24 kl. 07:55

Frontkollosjon i Lofoten

To biler har frontkollodert like utenfor Svolvær ved Osanmyra i Vågan. Vegen er stengt, melder NRK Trafikk..
Les mer på NRK


Les mer om:
Svolvær, Osanmyra, Vågan, NRK Trafikk, Lofoten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frontkollosjoni , Lofoten
NRK - 30 nov 23 kl. 19:30

Fakkeltog i Vesterålen: – I solidaritet med Lofoten

Folk fra hele Vesterålen er samlet på Stokmarknes for å protestere mot Helse Nords kuttforslag. Det er foreslått å gå fra to til ett akuttsykehus på Helgeland, degradere Lofoten sykehus til distriktsmedisinsk senter og fjerne akuttilbudet på Narvik sykehus. Dersom det blir distriktsmedisinsk senter i Lofoten, skal pasientene kunne sendes til sykehuset i Stokmarknes.

NRK - 03 apr 24 kl. 07:55

Frontkollosjon i Lofoten – en person satt fastklemt

To biler med to involverte personert har frontkollidert på E10 like utenfor Svolvær ved Osanmyra i Vågan. Vegen er stengt, melder NRK Trafikk. En person har vært fastklemt, men er nå løs og tas hånd om av helse på stedet, skriver politiet på X.

NRK - 23 nov 23 kl. 12:27

Vedum kommer til Sykehuset ti Lofoten

Finansminister og Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum reiser mandag til Lofoten, hvor sykehusdebatten raser for fullt etter kuttplaner. Vedum skal få ei omvisning på Nordlandssykehuset Lofoten på Gravdal, skriver TV 2. Ei arbeidsgruppe i Helse Nord foreslo nylig å legge ned akuttberedskapen ved sykehuset i Lofoten og fjerne akuttilbudet i Narvik.

NRK - 28 dec 23 kl. 11:09

Helse Nord-sjefen har sagt sitt - her vil hun kutte

9. januar møtes Helse Nord til ekstraordinært styremøte for å diskutere den mye omtalte omorganisering av sykehusene i landsdelen. Styrepapirene viser: Helse Nord-ledelsen foreslår å fjerne akuttkirurgien ved sykehusene i Lofoten og Narvik.

NRK - 20 nov 23 kl. 13:17

Ingen endring etter Kjerkol-møte: Vurderer fortsatt å melde seg ut av Ap

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) gjennomførte i dag et møte med alle Aps lokallag i Nord-Norge om de foreslåtte kuttene i Helse Nord. I møtet var også Elisabeth Holand, leder i Vestvågøy Ap. Hun og hele hennes lokallag truet forrige uke med å melde seg ut av Ap om ikke regjeringen stopper prosessen.

Klartale - 16 jan 24 kl. 14:48

Får beholde helsetjenester i Lofoten og Narvik

Helse Nord driver sykehusene i Nord-Norge. Vi kan ikke drive tjenesten på samme måte som før, skriver de på egne nettsider.Derfor startet de en stor prosess.

NRK - 06 dec 23 kl. 08:27

Farevarsel for snø i Lofoten

Det er sendt ut et gult farevarsel for snømengder i Lofoten fra Meteorologisk institutt. Faren øker ifølge Varsom.no fra onsdag klokken 16, og faren er minkende igjen torsdag klokken 17.

NRK - 01 feb 24 kl. 16:19

Fjerner sperringer i Bodø og Lofoten

Politiet i Nordland jobber nå med å fjerne sperringer etter ekstremværet «Ingunn», men ber folk fortsatt være varsomme hvis de må ferdes ute. Ekstremværet «Ingunn» har passert Helgeland og Salten i løpet av torsdag, og beveget seg nordover. – Anbefalinger fra vær- og veimyndigheter gjør at vi nå starter arbeidet med å ta ned sperringer i både Bodø og Lofoten, sier stabssjef Bent-Are Eilertsen i Nordland politidistrikt i en pressemelding.

NRK - 28 mar 24 kl. 20:11

Sarqueen rykker ut til turist i Lofoten

Et turfølge med fem kinesere har fått vansker på glatt vinterføre i Lofoten. Det opplyser Ivar Bo Nilsen ved politiets operasjonssentral i Nordland til NRK. – Det er et følge på fem kinesere på Reinebringen.

NRK - 28 mar 24 kl. 20:11

Redningshelikopter rykker ut til turist i Lofoten

Et turfølge med fem kinesere har fått vansker på glatt vinterføre i Lofoten. Det opplyser Ivar Bo Nilsen ved politiets operasjonssentral i Nordland til NRK. – Det er et følge på fem kinesere på Reinebringen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 30 minutter siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 30 minutter siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 30 minutter siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 1 time siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..

NRK - 1 time siden

Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine

Både Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine etter den iranske angrepsbølgen. I Israel har farevarselet for angrep blitt opphevet. Israels luftrom har vært åpent igjen siden klokken 6.

NRK - 1 time siden

EU-topp fordømmer angrepet

Ursula Von der Leyen, president for EU-kommisjonen, sier hun fordømmer Irans angrep på Israel, skriver Reuters. Den israelske hæren sier Iran sendte ut over 300 droner og raketter mot mål i Israel. 99 prosent av dem skal ha blitt avskåret, ifølge Israel..

NRK - 1 time siden

VG: Mann funnet omkommet etter brann i båt

Én person var savnet etter båtbrann utenfor Hvaler. Nå er en mann funnet omkommet, skriver VG. De pårørende er varslet.

NRK - 2 timer siden

Forsvarsministeren skal besøke USA

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) besøker USA fra 15.-18. april.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – Sammen skal vi vinne

Søndag morgen skriver Israels statsminister Benjamin Netanyahu på X at de avverget de fleste av Irans drone og rakettangrep. – Sammen skal vi vinne, skriver Netanyahu ved 06-tiden søndag morgen. Det melder nyhetsbyrået Reuters Den israelske hæren melder at 99 prosent av Irans droner og raketter ble avverget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com