NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 18:45

NRK - 23 jul 21 kl. 11:31

Frogner-siktet er tilregnelig

Mannen som er siktet for å ha skutt en 50 år gammel kvinne på åpen gate på Frogner i Oslo i april, er strafferettslig tilregnelig, mener sakkyndige. Det kommer fram i en fengslingskjennelse fra Oslo tingrett torsdag, der mannen ble varetektsfengslet i nye fire uker. I kjennelsen vises det til en rettspsykiatrisk erklæring fra 6. juli. Den nå 40 år gamle mannen har erkjent straffskyld for drapet på Fevziye Kaya Sørebø..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frogner, Oslo, Fevziye Kaya Sørebø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frogner-sikteter , tilregnelig
NRK - 31 maj 21 kl. 15:46

Siktet for Frogner-drapet avhøres

Den 39-årige mannen som er siktet for Frogner-drapet i Oslo, skal onsdag denne uka i de første avhørene med politiet. Mannen er siktet for drapet på Fevziye Kaya Sørebø Tostrups gate på Frogner i Oslo 28. april..

NRK - 15 jul 21 kl. 23:10

Funnet tilregnelig for drap

En mann som har erkjent straffskyld for å ha drept fem personer i en Maryland-avis, ble funnet strafferettslig tilregnelig av en amerikansk domstol torsdag. Juryen i Maryland konstaterte torsdag at Jarrod Ramos (41) kan holdes strafferettslig tilregnelig for drapet på fem personer som jobbet i avisen Capital Gazette i Annapolis i 2018..

NRK - 16 maj 22 kl. 13:52

Tengs-siktet er tilregnelig, ifølge rapport

Mannen i 50-årene som er siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995, er tilregnelig, ifølge rapporten fra den judisielle observasjonen. Rapporten på 54 sider gjennomgår alt fra tidligere domfellelser til nåværende observasjoner, skriver Dagbladet. – Konklusjon er at det er ingen tegn til utilregnelighet hos vår klient, sier mannens forsvarer, advokat Stian Kristensen, til avisa.

NRK - 11 maj 21 kl. 15:29

Frogner-siktet overført til fengsel

Mannen som er siktet for å ha drept Fevziye Kaya Sørebø på Frogner i Oslo er overført til Oslo fengsel. Det melder TV 2..

NRK - 14 maj 21 kl. 21:02

Blir ikke avhør av Frogner-siktet

Den 39 år gamle mannen som er siktet for drapet på Fevziye Kaya Sørebø på Frogner i Oslo for to uker siden, vil ikke bli avhørt i helgen. Det skriver NTB..

VG - 02 jun 21 kl. 16:51

Frogner-siktet erkjenner straffskyld

Mannen som er siktet for drapet på Fevziye Kaya Sørebø (50) på Frogner erkjenner straffskyld..

NRK - 11 jun 21 kl. 14:20

Mener drapssiktet er tilregnelig

Politiet mener mannen som har erkjent drapet på Hellerud denne uka, er tilregnelig. Han er også siktet for et drapsforsøk på E6, men det nekter han straffskyld for, og forklarer at han forsøkte å ta sitt eget liv da han krasjet inn i en motgående personbil. Politiadvokat Børge Enoksen sier til NRK at de fortsatt venter på den psykiatriske undersøkelsen av mannen, men at de mener han kan straffes..

VG - 28 apr 21 kl. 08:50

Mann i 30-årene siktet for drap på kvinne på Frogner: – Ingenting som tyder på at dette er tilfeldig

En kvinne ble skutt og drept på åpen gate på Frogner i Oslo onsdag morgen. En mann ble kort tid senere pågrepet på E18 på vei ut av byen..

VG - 29 apr 21 kl. 11:18

Politiet om Frogner-drapet: – Vi undersøker alt rundt historikken

Mannen i 30-årene som er siktet for å ha skutt og drept en kvinne i 50-årene på Frogner i Oslo er fremdeles ikke avhørt. Han blir fremstilt for varetektsfengsling torsdag..

VG - 29 apr 21 kl. 11:18

Frogner-drapet: Bekymret for siktedes helsetilstand

Mannen i 30-årene som er siktet for drapet på Frogner i Oslo vil vente med å gå i avhør på grunn av sin helsetilstand..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 15 minutter siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 1 time siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 1 time siden

Norsk andreplass i VM i puslespill

Kristin Thuv fra Bodø stakk i helgen av med andreplass i verdensmesterskapet i puslespillbygging i Valladolid i Spania. I finalen bygges det et puslespill på 500 brikker. Deltakerne har maksimalt 90 minutter på seg, og den raskeste til å fullføre puslespillet vinner.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon avvist i Qatar-fly - reiser i morgen i stedet

Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar. – Det er helt sikkert en glipp, sier Klaveness til NRK. Årsaken var manglende dokumentasjon på negativ koronatest.

NRK - 1 time siden

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert.

NRK - 2 timer siden

Person ble truet med kniv i Oslo

Politiet er i Møllergata i Oslo etter at en person ble truet med kniv. Ingen er skadet, skriver politiet på Twitter. Politiet har kontroll på en mistenkt og en fornærmet, og det jobbes nå med å innhente forklaring fra disse..

NRK - 2 timer siden

Flere skadd i trafikkulykke i Bardu

E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune er stengt på grunn av en trafikkulykke, opplyser Statens vegvesen. Nødetatene er på vei til stedet. Tre biler skal være involvert.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar

Fotballpresident Lise Klaveness og en rekke andre reisende ble søndag nektet ombordstigning på et fly til Qatar på grunn av manglende koronatest-dokumentasjon. Dermed har fotballpresidenten stadig ikke kommet seg av gårde på sin reise til Qatar sammen med en Uefa-delegasjon. Flere medlemmer av den norske pressen, blant andre to NTB-medarbeidere, ble også nektet å sette seg på flyet på Gardermoen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com