NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 01:34

NRK - 01 dec 22 kl. 11:08

Frode Bergs advokat seier han er etterlys i Russland

Frode Bergs advokat er etterlyst i Russland. Det skriv Ilja Novikov i eit innlegg på Facebook torsdag. Novikov bur for tida i Kyiv i Ukraina. Det er ikkje kjent kvifor han skal vere etterlyst i Russland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergs, Russland, Ilja Novikov, Facebook, Kyiv, Ukraina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frode, Bergs, advokat, seierhan er , etterlysi , Russland
Klartale - 20 dec 22 kl. 07:00

De deler ut mat og klær året rundt

– Dere kan begynne. Nå! roper Frode Inderøy i Gateteam Oslo.

Klartale - 03 okt 22 kl. 11:43

Politiet tok bildene til Hazhir etter demonstrasjonen mot Iran

Folk er rasende på Iran. Også i Norge. Torsdag dro demonstranter til Irans ambassade i Oslo.

NRK - 19 okt 22 kl. 08:23

LO ber regjeringa presisera kor lenge ekstraskatten for topplønningar skal vare

Då neste års statsbudsjett blei lagt fram, sa regjeringa at dei ville auka arbeidsgivaravgifta for lønningar over 750.000 kroner. Nå vil LO ha ei presisering på at denne avgifta ikkje skal vara lenger enn ut 2023.

NRK - 03 nov 22 kl. 11:44

Frp, Høgre, MDG og SV sakner konkrete tiltak for å nå det nye klimamålet

Regjeringa auka i dag Noregs klimamål til 55 prosent utsleppskutt innan 2030, frå tidlegare 50 til 55 prosent. Frp meiner regjeringa si oppjustering av dei norske klimamåla vitner om manglande verkelegheitsforståing, seier klimapolitisk talsperson Marius Arion Nilsen. Han meiner Noreg må stilla strengare krav til dei mest folkerike landa i verda.

NRK - 25 nov 22 kl. 15:04

Anklager iranske sikkerhetsstyrker for å skyte mot demonstranter

14.24 Stoltenberg om Tyrkia-offensiv: – Har rett til selvforsvar 14.19 Svenske ungdommer demonstrerte for å markere klimasøksmål 13.

NRK - 17 jul 22 kl. 16:25

Voldssiktet mann i Skien i avhør

Én av de tre mennene som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge i Skien, satt søndag i avhør. En mann i 20-årene døde av knivstikk lørdag. Mannen ble funnet i nærheten av Ibsenhuset i Skien sentrum og fraktet til sykehus, hvor han senere døde av skadene.

Klartale - 24 aug 22 kl. 14:40

Naboer krangler om hekker og trær

Hvert år er naboer misfornøyde med hverandre. Enten det handler om et gjerde, hekken eller trær.Når noen krangler er det også mange som spør om hjelp fra advokat.

NRK - 17 nov 22 kl. 19:54

Antonsens advokat: – Lei seg for at mennesker som han har såret blir hetset

Den rasismeanmeldte komikeren Atle Antonsen synes hetsing av personer han har såret er forkastelig, sier hans talsperson, advokat Marianne Klausen. Antonsen er opptatt av at ingen skal synes synd på ham, sier hans talsperson, advokat Marianne Klausen. – Han har erkjent at det er en viktig oppgave å forstå hvordan han framstår for andre, og forandre sin væremåte, sier Klausen til NTB.

NRK - 16 jan 23 kl. 15:05

VG: Politiet har avhørt én av de to skadde etter skyting i Oslo

Politiet har avhørt én av de to mennene som ble skutt i Oslo natt til søndag, bekrefter hans advokat. Mannen er fortsatt innlagt på sykehus. – Jeg kjører ut fra sykehuset nå og har vært i avhør med ham.

NRK - 30 jan 23 kl. 09:36

Representerer ikke lenger Andrej Medvedev

Advokat Brynjulf Risnes sier til NRK at han har avsluttet sitt oppdrag for Andrej Medvedev. Den tidligere russiske Wagner-soldaten flyktet fredag 13. januar til Norge.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Rekordomsetning for matbutikkene på svenskegrensa

Både Nordby Supermarket og Maximat hadde historisk høy omsetning den siste uka etter at de norske matvarebutikkene satte opp prisene. – Vi omsatte for 20–30 prosent mer enn samme uke i 2019. Det er snakk om mange, mange millioner kroner i økt omsetning, sier butikkansvarlig Patrik Zäll på Nordby Supermarket til Sarpsborg Arbeiderblad.

NRK - 15 minutter siden

Erkjenner skyld etter skyting i matbutikk

3 personer ble skutt og drept på en Walmart-butikk i El Paso i 2019. En 24 år gammel mann erkjenner straffskyld og at det var et rasistisk motivert angrep. Byen El Paso ligger i den amerikanske delstaten Texas og grenser til Mexico.

NRK - 30 minutter siden

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag.

NRK - 1 time siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 1 time siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 2 timer siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 2 timer siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 2 timer siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 3 timer siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com