NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 17:29

NRK - 16 mai 21 kl. 02:17

Fritidsbåt på grunn

En fritidsbåt har gått på grunn ved Nesoddtangen. Det skal være en person om bord som har fått bistand fra redningssentralen og Brannvesenet Øst, melder HRS Sør-Norge på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nesoddtangen, Brannvesenet, HRS Sør-Norge, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fritidsbåt, grunn
NRK - 26 april 21 kl. 05:16

Fritidsbåt på grunn ved Bergen

Hovedredningssentralen har fått melding om en fritidsbåt som har gått på grunn like ved Fiskaneset, Steinestø ved Bergen. To personer som var om bod i båten, har blitt hentet av redningsbåt og er uskadde, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 01 april 21 kl. 09:02

Leter etter fritidsbåt ved Kinn

Hovedredningssentralen jobber med å lokalisere en fritidsbåt som har problemer i området vest av Kinn, opplyser sentralen på Twitter..

NRK - 10 april 21 kl. 13:40

Brann i fritidsbåt i Steigen

HRS Nord-Norge melder om brann i fritidsbåt i Nordfolda i Steigen. En person er plukket opp av redningshelikopter fra Bodø og brakt til sykehus. Redningsskøyta og brannvesenet ivaretar båten..

NRK - 15 mai 21 kl. 07:01

Fritidsbåt kjørte på stake i Mandal

Rette etter midnatt ble fire personer fraktet inn til Mandal med redningsskøyta og siden til kontroll på legevakt, etter at fritidsbåten de var om bord på kjørte på en stake ved Nakkøya i Mandal. Det er ikke mistanke om føring av båt av påvirket tilstand, melder politiet i Agder. Det var Hovedredningssentralen som koordinerte oppdraget..

NRK - 27 feb. 21 kl. 16:13

Person hentet opp av sjøen i Mandal

En person er hentet opp av vannet etter å ha falt ut av en båt i Bankefjorden utenfor Mandal, melder politiet. En fritidsbåt skal først ha kommet fram til personen, som får tilsyn av helsepersonell. Båten kjørte videre, men er nå under kontroll..

NRK - 29 mars 21 kl. 20:26

To personer på badedyr reddet

To personer på et flamingo-badedyr måtte reddes av en fritidsbåt i innsjøen Bandak i Telemark mandag kveld. Politiet var i kontakt med hovedredningssentralen, men personene ble hentet av en mann i nærheten. Bandak er en innsjø i kommunene Tokke og Kviteseid i Vestfold og Telemark fylke..

VG - 10 april 21 kl. 16:14

Mann fløyet til sykehus etter båtbrann

Mannen er fløyet med redningshelikopter til sykehus etter en brann i en fritidsbåt i Steigen kommune i Nordland..

NRK - 25 april 21 kl. 17:29

Har sendt ressursar til fritidsbåt

Hovudredningssentralen har sendt fleire ressursar til havområdet sør av Stavern etter melding om ein mindre båt som tar inn vatn. Det melder HRS Sør-Noreg på Twitter..

NRK - 05 mai 21 kl. 08:08

Sju personer druknet i april

Sju menn døde i drukningsulykker i april, viser Redningsselskapets statistikk. Fire av ulykkene skjedde i forbindelse med bruk av fritidsbåt, inkludert vannscooter. For en person er ikke forløpet kjent..

NRK - 27 mai 21 kl. 00:58

Tre reddet fra kantret småbåt

Tre unge menn fikk onsdag kveld hjelp av redningshelikopter etter å ha havnet i sjøen utenfor Bodø. Hovedredningssentralen i Nord-Norge fikk melding om hendelsen like før kl. 21.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Høyre støtter mistillit

Høyre har bestemt seg for å støtte mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det bekrefter partiet i en pressemelding. De mener hun har brutt informasjonsplikten.

NRK - 3 minutter siden

Nato skjerper kritikken av Kina

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg uttrykker etter Natos toppmøte i Brussel stor bekymring over Kinas utvikling. – Kinas voksende påvirkning presenterer utfordinger, sier Stoltenberg. I slutterklæringen fastslås det at Kinas ambisjoner og selvhevdende oppførsel utgjør «systemiske utfordringer for den regelbaserte internasjonale ordenen».

NRK - 15 minutter siden

Bekrefter at trener slutter

Styret i IK Start bekrefter at de har valgt å avslutte samarbeidet med hovedtrener Joey Hardarson og assistenttrener Mattias Andersson. På klubbens nettside takker styret begge for innsatsen og ønsker dem lykke til videre..

NRK - 45 minutter siden

Kanadisk mann tiltales for terror

En 20 år gammel kanadisk mann som er siktet for å ha kjørt på en muslimsk familie med vilje for en uke siden, blir tiltalt for terror i tillegg til drap, opplyser påtalemyndigheten i Canada, ifølge Reuters. Fire av fem familiemedlemmer ble drept da mannen meide dem ned. Canadas statsminister Justin Trudeau omtalte det også som et terrorangrep da han talte i nasjonalforsamlingen få dager etter.

NRK - 30 minutter siden

WHO informerer om koronasituasjonen

NRK - 1 time siden

Casper Ruud dropper Tokyo-OL

Casper Ruud dropper Tokyo-OL, melder NTB. NRK kommer tilbake med mer. Ruud kommenterer avgjørelsen slik på Twitter: – Etter French Open har det vært noen dager i tenkeboksen, og etter nøye vurdering med mitt team har vi kommet fram til at det ikke blir OL i Tokyo på meg, skriver han i meldingen.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom i en arbeidsulykke i Sandnes i ettermiddag. – Mannen ble erklært død på stedet. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Nato: Pressekonferanse nå

Natos Generalsekretær Jens Stoltenberg holdre pressekonferanse nå. Sendingen på NRK starter klokken 1610..

NRK - 1 time siden

Smittetala søkk i Pakistan

Pakistan har registrert dei lågaste tala på koronatilfelle og dødsfall på seks månader. Ein søkkande smittetrend gjer at styresmaktene har letta på smitteverntiltaka. Pakistan har som mål å vaksinere 70 millionar menneske i år.

NRK - 1 time siden

TV 2: Start-treneren sparket

Start-trener Joey Hardarson ferdig i Start, erfarer TV 2. Islendingen har vært hovedtrener siden 2019. Det er ventet at klubben snart kommer med en pressemelding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt