NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 12:26

NRK - 04 mai 21 kl. 13:55

Fristen går ut for Netanyahu

Israels korrupsjonstiltalte statsminister Benjamin Netanyahu har nå bare timer på seg til å danne ny regjering. Netanyahus høyreparti Likud fikk flest stemmer i valget 23. mars, men den hardt pressede statsministeren har ikke lykkes med å samle nok støtte fra andre partier til å kunne danne en ny koalisjonsregjering. Ved midnatt natt til onsdag, klokka 23 norsk tid, utløper fristen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Benjamin Netanyahu, Likud, Netanyahu

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fristen, gårut , for, Netanyahu
NRK - 08 feb. 21 kl. 23:16

Sier Netanyahu fikk 2 mill. i gaver

Israels statsminister Benjamin Netanyahu skal ha mottatt gaver for 2 millioner kroner, men han nektet straffskyld da korrupsjonssaken startet. En australsk milliardær og en filmprodusent skal ha gitt Netanyahu-familien sigarer, sjampanje og smykker..

NRK - 01 mars 21 kl. 09:36

Netanyahu anklager Iran for angrep

Israels statsminister Benjamin Netanyahu anklager Iran for å ha angrepet et israelsk lasteskip i Omanbukta. – Iran er Israels største fiende, men jeg skal få en slutt på det. Vi angriper dem i hele regionen, sier Netanyahu.

NRK - 24 mars 21 kl. 05:59

Netanyahu erklærer seier i Israel

Statsminister Benjamin Netanyahu har erklært seg som vinner etter Israels fjerde valg på mindre enn to år, men valgdagsmålingene viser ingen klar vinner. Netanyahu håper at tirsdagens valg vil samle høyresiden bak ham..

NRK - 30 april 21 kl. 10:43

Netanyahu har ankommet åstedet

Statsminister Benjamin Netanyahu ankom fredag formiddag åstedet etter ulykken under den religiøse festivalen ved Meron-fjellet. Minst 44 mennesker er døde og 150 skadd. Netanyahu kaller hendelsen for «en stor tragedie» og sier at alle ber for ofrene..

NRK - 10 feb. 21 kl. 21:32

Biden har ikke ringt Netanyahu

USAs president Joe Biden har ennå ikke ringt Israels statsminister Benjamin Netanyahu, tre uker etter at han tiltrådte. Dette tolkes i retning av at USA ikke vil gi Israel frie tøyler i Midtøsten, melder AFP. USA regnes som Israels nærmeste allierte..

NRK - 12 feb. 21 kl. 05:25

Biden har ikkje ringt Netanyahu

USAs president Joe Biden har enno ikkje ringt Israels statsminister Benjamin Netanyahu, tre veker etter at Biden tiltrådte. Biden ser ut til å ha god tid. Israel er rekna som USA sin næraste allierte i Midtausten..

NRK - 17 feb. 21 kl. 22:24

Samtale mellom Netanyahu og Biden

Israels statsminister Benjamin Netanyahu og USAs president Joe Biden snakket sammen onsdag. Samtalen skal ha vært varm og vennlig og begge vil samarbeide videre for å styrke alliansen mellom landene, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 10 mars 21 kl. 16:25

Netanyahu skal besøk Emiratene

Israels statsminister Benjamin Netanyahu skal besøke De forente arabiske emirater på torsdag, melder DPA. Han er den første israelske lederen som noensinne gjør dette. Det er seks måneder siden landene etablerte de første diplomatiske båndene..

VG - 22 mars 21 kl. 21:17

Fjerde valg i Israel på to år: – Holder seg for nesen og stemmer på Netanyahu uansett

Midtøsten-forsker Hilde Henriksen Waage mener mange israelere er lei av offentlig skittentøyvask og stemmer på den korrupsjonstiltalte statsministeren Benjamin Netanyahu i mangel på reelle alternativer..

VG - 23 mars 21 kl. 22:25

Netanyahu etter jevnt valg: – Vil ta kontakt med alle folkevalgte som deler våre prinsipper

Statsminister Benjamin Netanyahu talte til en jublende tilhengerskare i Jerusalem natt til onsdag. Statsministeren virket sikker på at han skal klare å samle sammen nok støtte til å kunne fortsette å styre landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Palmesus avlyses

Festivalen Palmesus avlyses. Beslutningen er tatt etter at kulturministeren i dag la fram tiltak for kulturlivet i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett..

NRK - 15 minutter siden

Malakoff 2021 avlyst

Malakoff-festivalen på Nordfjordeid vert avlyst i år. Arrangøren har planar om å erstatte festivalen med ein nedskalert versjon. Dei som har kjøpt billett til årets festival får billetten overført til Malakoff 2022..

NRK - 10 minutter siden

Éin ny milliard til kultur

I det reviderte nasjonalbudsjettet foreslår regjeringa å forlenge dei mellombelse koronaordningane ut oktober. For kultursektoren betyr dette 950 millionar kroner i kompensasjon- og stimuleringsordningar..

NRK - 10 minutter siden

Var utestengt fra skolen

Den 19 år gamle gjerningsmannen var elev ved skolen i Kazan, men møtte ikke til avsluttende eksamener i våres og ble derfor utestengt fra skolen i april. Han karakteriseres som en stille og rolig elev, skriver avisa RBK..

NRK - 10 minutter siden

Israel kaller inn reservister

Israels forsvarsminister kaller inn reservister etter det siste døgnets kraftige opptrapping av konflikten mellom Israel og Gazastripen. Forsvarsminister Benny Gantz beordret tirsdag mobilisering av 5.000 reservister som skal bidra til å styrke Israels forsvar sør i landet, het det i en uttalelse fra den israelske hæren..

NRK - 15 minutter siden

Smittesporingsnummer misbrukt

I går ble en innbygger i Moss kommune oppringt av falske smittesporere. Telefonnummeret som var synlig for mottakeren, er det samme som kommunens smittesporingsteam bruker. Innbyggeren ble bedt om å oppgi fødsels- og personnummer.

NRK - 15 minutter siden

45 nye koronasmittede i Bergen

Det siste døgnet er det registrert 45 nye koronasmittede i Bergen. 36 av de smittede er nærkontakter av tidligere kjente smittede. To er importsmitte, fire personer har ukjent smittevei og tre har usikker smittevei.

NRK - 30 minutter siden

Vil innføre avgift på e-sigaretter

Regjeringen foreslår å innføre en avgift på nye nikotinvarer. Avgiften på e-sigaretter vil ligge på rundt 30 prosent av avgiften for vanlige sigaretter, tilsvarende 4,50 kroner per mililiter. E-sigaretter er i dag forbudt i Norge i påvente av regelendringer i EU.

NRK - 30 minutter siden

Tilstanden er kritisk

Tilstanden er kritisk for seks av de sårede barna i Kazan etter skoleskytingen, melder russiske medier..

NRK - 45 minutter siden

Økt støtte til ROS

Regjeringen foreslår å øke bevilgningen til organisasjonen Rådgivning om spiseforstyrrelser (ROS) med sju millioner kroner i år. Helseminister Bent Høie (H) sier at bevilgningen skal sikre økt kapasitet og et lavterskeltilbudet i hele landet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt