NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 07:32

NRK - 22 juli 21 kl. 10:54

Frigir navnet etter dødsulykke

En 18 år gammel kvinne døde etter en kollisjon mellom en scooter og en bil i Kvinnherad mandag kveld. Nå frigis navnet i samsvar med pårørende, ifølge BT. Det var Emma Weberg Kaldestad fra Kvinnherad som omkom..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kvinnherad, BT, Emma Weberg Kaldestad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frigir, navnet, etter, dødsulykke
NRK - 06 juli 21 kl. 15:19

Frigir navn etter dødsulykke

Det var 70 år gamle Tørris Hegdal fra Ulsteinvik som omkom i trafikkulykken på Strandabøen i Ulstein mandag ettermiddag, melder Møre og Romsdal politidistrikt. De frigir navnet til den omkomne i samråd med pårørerende. Det var tre kjøretøy involvert i ulykka.

NRK - 14 juli 21 kl. 11:44

Frigir navn på branndød

Politiet frigir navnet på mannen som døde i brannen på Riisby behandlingssenter på Dokka 12. juli. Det var Marius Larsen (27) bosatt i Sarpsborg som omkom.

NRK - 29 juli 21 kl. 12:01

Frigir navnet etter dødsulykke

Andreas Søpstad Reiten fra Melhus døde i motorsykkelulykken med en elg natt til onsdag. Navnet frigis torsdag formiddag, i samråd med familien..

NRK - 18 mai 21 kl. 13:51

Frigir navn på død sjåfør

Det var 50 år gamle Oddleif Mathias Tapio som døde i en trafikkulykke på Lørenskog fredag. Politiet frigir navnet etter samtykke fra de pårørende. Tapio kjørte en lastebil som fredag kjørte inn i autovernet og kræsjet i en bro.

NRK - 01 juni 21 kl. 00:08

Nye navn for varianter av korona

Verdens helseorganisasjon (WHO) har kunngjort et nytt navnesystem for varianter av koronaviruset. Ifølge WHO er dette for å forenkle diskusjoner, men også for å bidra til å fjerne stigma fra navnene. Regjeringen i India kritiserte tidligere navngivningen av korona-varianten B.

NRK - 13 juli 21 kl. 17:46

Frigir navn på død basehopper

Politiet har frigitt navnet navnet på den omkomne etter basehoppulykken i Loen lørdag 10. juli. Den var 47 år gamle Amy Griffin Kjørsvik som døde.

NRK - 01 juni 21 kl. 09:52

Frigir navnet på omkommet

Det var Gjert Kristoffersen (71) som omkom i trafikkulykken i Åmli i Agder lørdag. Navnet frigis i samråd med de pårørende. Den omkomne er sendt til obduksjon for å påvise dødsårsak, skriver Agder politidistrikt i en pressemelding..

NRK - 06 juli 21 kl. 15:08

Frigir bilder av søstrene

Politiet frigir nå bilder av søstrene Benedicte Myrset (18) og Victoria Myrset (12). De omkom etter å ha blitt truffet av et lynnedslag på en fjelltopp i Hareid søndag. Jentene er fra Oslo, men var på ferie i Hareid da ulykken inntraff.

Dagbladet - 06 juli 21 kl. 15:09

Frigir bilder av de avdøde

De pårørende frigir bilder av søstrene Victoria og Benedicte Myrset, som døde etter lynnedslaget på søndag..

NRK - 05 mai 21 kl. 17:09

Frigir navn på 3-åring

Det var Tørres Helgevold (3) som mistet livet i en tragisk ulykke på Knapphus i Rogaland torsdag. Politiet frigir navn og bilde i samråd med de pårørende. Gutten ble påkjørt av en tankbil på en parkeringsplass.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Mindre enn 1 prosent smittes

Ifølge en analyse av offisielle tall fra Kaiser Family Foundation i USA er det under 1 prosent av de som er fullvaksinert som smittes av koronaviruset. Det skriver CNN. Ifølge TV-kanalen rapporterer amerikanske myndigheter kun om smitte blant fullvaksinerte dersom det resulterer i sykehusinnleggelse eller død.

NRK - 1 time siden

Erna Solberg gratulerer Warholm

Du er helt fantastisk Warholm. Gratulerer med OL-gull og ny fantastisk verdensrekord. For et løp, skriver statsminister Erna Solberg på Twitter tirsdag morgen.

NRK - 1 time siden

To av tre nordmenn har fått 1.dose

66,8 prosent av Norges befolkning – 3.602.592 personer – har nå fått første dose av koronavaksine, viser FHIs statistikk natt til tirsdag.

NRK - 1 time siden

Alle i Wuhan skal koronatestes

I den kinesiske byen Wuhan må alle innbyggerne testes for koronaviruset etter at det er registrert ny smitte i byen for første gang på mer enn ett år. Byen, som har 11 millioner innbyggere, setter i gang med testing av «alle innbyggere», sa embetsmannen Li Tao på en pressekonferanse tirsdag, dagen etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller. Det var i Wuhan at koronaviruset først ble oppdaget mot slutten av 2019..

NRK - 2 timer siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 2 timer siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 2 timer siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt