NRK > Nyheter

Fredag, 30 Juli, 00:56

NRK - 30 april 21 kl. 12:45

Frigir navn på omkommet

Politiet har nå frigitt navnet på den omkomne i Mostadmarka i Malvik torsdag. Det var den 70 år gamle Svein Olav Østeraas fra Hommelvik som ble funnet omkommet i Håsetdammen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mostadmarka, Malvik, Svein Olav, Hommelvik, Håsetdammen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frigir, navn, omkommet
NRK - 05 mai 21 kl. 17:09

Frigir navn på 3-åring

Det var Tørres Helgevold (3) som mistet livet i en tragisk ulykke på Knapphus i Rogaland torsdag. Politiet frigir navn og bilde i samråd med de pårørende. Gutten ble påkjørt av en tankbil på en parkeringsplass.

NRK - 18 mai 21 kl. 13:51

Frigir navn på død sjåfør

Det var 50 år gamle Oddleif Mathias Tapio som døde i en trafikkulykke på Lørenskog fredag. Politiet frigir navnet etter samtykke fra de pårørende. Tapio kjørte en lastebil som fredag kjørte inn i autovernet og kræsjet i en bro.

NRK - 06 juli 21 kl. 15:19

Frigir navn etter dødsulykke

Det var 70 år gamle Tørris Hegdal fra Ulsteinvik som omkom i trafikkulykken på Strandabøen i Ulstein mandag ettermiddag, melder Møre og Romsdal politidistrikt. De frigir navnet til den omkomne i samråd med pårørerende. Det var tre kjøretøy involvert i ulykka.

NRK - 14 juli 21 kl. 11:44

Frigir navn på branndød

Politiet frigir navnet på mannen som døde i brannen på Riisby behandlingssenter på Dokka 12. juli. Det var Marius Larsen (27) bosatt i Sarpsborg som omkom.

NRK - 06 juli 21 kl. 15:08

Frigir bilder av søstrene

Politiet frigir nå bilder av søstrene Benedicte Myrset (18) og Victoria Myrset (12). De omkom etter å ha blitt truffet av et lynnedslag på en fjelltopp i Hareid søndag. Jentene er fra Oslo, men var på ferie i Hareid da ulykken inntraff.

Dagbladet - 06 juli 21 kl. 15:09

Frigir bilder av de avdøde

De pårørende frigir bilder av søstrene Victoria og Benedicte Myrset, som døde etter lynnedslaget på søndag..

Klartale - 18 mars 21 kl. 16:18

Skifter navn til «Laks» for å få gratis sushi

Myndighetene i Taiwan ber folk slutte med bytte av navn. Flere i landet har skiftet navn til «Laks» i det siste..

NRK - 07 mai 21 kl. 15:48

Frigir navn på avdøde i Lyngdal

Kvinnen som ble funnet død i en bolig i Lyngdal torsdag, er 88 år gamle Aud Opsahl fra Lyngdal. Navnet er frigitt i samråd med de pårørende. Kvinnens sønn er siktet for drap..

NRK - 28 mai 21 kl. 05:25

Frigir navn på avdøde i Mandal

Mannen som søndag morgen ble funnet død i Mandalselva er Terje Johan Martin Røyland, skriver Lindesnes avis. Navnet er frigitt i samråd med de pårørende. Politiet undersøker fremdeles omstendighetene rundt dødsfallet, ingenting tyder per nå på at avdøde er utsatt for noe straffbart sier etterforskningsleder..

NRK - 31 mai 21 kl. 12:50

Frigir navn på savnede

De to mennene som er savnet etter en hendelse med en båt i Lindesnes, er 44 år gamle Karl Jørgen Reme som er bosatt i Lyngdal og 51 år gamle Dag Størksen som er bosatt i Lindesnes. Politiet går ut med navnene etter samtykke fra de pårørende..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Snapchat har tekniske vansker

Snapchat er nede og brukerne kommer ikke inn på meldingstjenesten. Over 100.000 brukere har meldt fra om feil, ifølge Downdetector.

NRK - 10 minutter siden

Snapchat er nede

Snapchat er nede. En rekke brukere har meldt om at de ikke kommer inn på meldingstjenesten..

NRK - 4 timer siden

Kvinne omkom i brann i Halden

En eldre kvinne i 90-årene er død etter en boligbrann i Halden onsdag. Det bekrefter politiet til Halden Arbeiderblad. – Livet sto dessverre ikke til å redde, sier innsatsleder Geir Austli.

NRK - 30 minutter siden

404 nye smittetilfeller i Norge

Torsdag ble det registert 404 nye smittetilfeller i Norge. Det er 51 flere enn onsdag, og 138 flere enn forrige torsdag. Smittetallet er høyeste tallet siden mai.

NRK - 3 timer siden

Savnet 10-åring er funnet

Den 10 år gamle gutten som ble meldt savnet av politiet torsdag kveld, ble funnet etter kort tid. – En observant mann observerte gutten og varslet politiet. Vi er i kontakt med gutten nå og kjører han hjem til familien, skriver Oslo-politiet..

NRK - 3 timer siden

Spania stanser Polisario-sak

En spansk domstol har avsluttet en sak som omhandlet anklager om folkemord rettet mot Brahim Ghali (71), lederen for uavhengighetsbevegelsen Polisario i Vest-Sahara, melder NTB. Bakgrunnen for rettssaken i Spania var anklager om at Ghali var ansvarlig for folkeord, terrorisme og tortur mellom 1975 og 1990..

NRK - 2 timer siden

Mer penger til Kongress-sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten i Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke skader etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 2 timer siden

Amazons overskudd opp 50 prosent

Overskuddet til netthandelsgiganten Amazon steg nesten 50 prosent i andre kvartal sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet ble på 7,8 milliarder dollar, tilsvarende over 61 milliarder kroner..

NRK - 2 timer siden

Påbyr munnbind for uvaksinerte

Alle føderalt ansatte som ikke er fullvaksinert mot korona, må bruke munnbind og underlegges regelmessig testing, ifølge Det hvite hus. De nye kravene gjelder for 4 millioner ansatte og innleide arbeidere i føderal sektor i USA..

NRK - 2 timer siden

Verneavtale i Barentshavet

Russiske fiskeriselskaper oppretter verneområde i norsk sone i Barentshavet, melder Fiskeribladet. Det har blitt inngått en avtale mellom fire av de største fiskeriselskapene i Nordvest-Russland om å beskytte 3,4 prosent av Barentshavet for bunntråling..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt