NRK > Nyheter

Saturday, 25 September, 10:36

NRK - 07 maj 21 kl. 15:48

Frigir navn på avdøde i Lyngdal

Kvinnen som ble funnet død i en bolig i Lyngdal torsdag, er 88 år gamle Aud Opsahl fra Lyngdal. Navnet er frigitt i samråd med de pårørende. Kvinnens sønn er siktet for drap..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lyngdal, Aud Opsahl

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frigir, navn, avdødei , Lyngdal
NRK - 12 mar 21 kl. 06:29

Over 1000 i karantene i Lyngdal

Over 1000 personer er satt i karantene i Lyngdal etter at fem elever på KVS Lyngdal har testet positivt på korona i en hurtigtest. De fem har alle symptomer på korona. I går kveld ble rundt 400 mennesker I Lyngdal massetestet..

NRK - 05 maj 21 kl. 17:09

Frigir navn på 3-åring

Det var Tørres Helgevold (3) som mistet livet i en tragisk ulykke på Knapphus i Rogaland torsdag. Politiet frigir navn og bilde i samråd med de pårørende. Gutten ble påkjørt av en tankbil på en parkeringsplass.

NRK - 28 maj 21 kl. 05:25

Frigir navn på avdøde i Mandal

Mannen som søndag morgen ble funnet død i Mandalselva er Terje Johan Martin Røyland, skriver Lindesnes avis. Navnet er frigitt i samråd med de pårørende. Politiet undersøker fremdeles omstendighetene rundt dødsfallet, ingenting tyder per nå på at avdøde er utsatt for noe straffbart sier etterforskningsleder..

Dagbladet - 06 jul 21 kl. 15:09

Frigir bilder av de avdøde

De pårørende frigir bilder av søstrene Victoria og Benedicte Myrset, som døde etter lynnedslaget på søndag..

NRK - 18 maj 21 kl. 13:51

Frigir navn på død sjåfør

Det var 50 år gamle Oddleif Mathias Tapio som døde i en trafikkulykke på Lørenskog fredag. Politiet frigir navnet etter samtykke fra de pårørende. Tapio kjørte en lastebil som fredag kjørte inn i autovernet og kræsjet i en bro.

NRK - 06 jul 21 kl. 15:19

Frigir navn etter dødsulykke

Det var 70 år gamle Tørris Hegdal fra Ulsteinvik som omkom i trafikkulykken på Strandabøen i Ulstein mandag ettermiddag, melder Møre og Romsdal politidistrikt. De frigir navnet til den omkomne i samråd med pårørerende. Det var tre kjøretøy involvert i ulykka.

NRK - 14 jul 21 kl. 11:44

Frigir navn på branndød

Politiet frigir navnet på mannen som døde i brannen på Riisby behandlingssenter på Dokka 12. juli. Det var Marius Larsen (27) bosatt i Sarpsborg som omkom.

Dagbladet - 27 aug 21 kl. 10:51

Frigir navn på den omkomne

Politiet frigir navnet på mannen som omkom i en trafikkulykke på E134 onsdag..

Dagbladet - 27 aug 21 kl. 10:51

Frigir navn på den omkomne

Politiet frigir navnet på mannen som omkom i en trafikkulykke på E134 onsdag..

NRK - 31 maj 21 kl. 12:50

Frigir navn på savnede

De to mennene som er savnet etter en hendelse med en båt i Lindesnes, er 44 år gamle Karl Jørgen Reme som er bosatt i Lyngdal og 51 år gamle Dag Størksen som er bosatt i Lindesnes. Politiet går ut med navnene etter samtykke fra de pårørende..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Lysbakken talte til landsstyret

Partileder Audun Lysbakken innledet på SVs landsstyremøte lørdag formiddag klokken 10.00..

NRK - 15 minutter siden

Lysbakken: – Vi har nådd målet

I sin tale til SVs landsstyremøte sier Audun Lysbakken at partiet har nådd det målet som er viktigst, nemlig et flertall som er avhengig av SV. – Vi kommer til å være en maktfaktor. Vårt løfte til folk, til alle som stemte for forandring, vi skal bruke den makten til å levere forandring som Norge trenger.

NRK - 15 minutter siden

80 kinesiske asylsøkere i Norge

I løpet av de siste ukene har det kommet 80 kinesiske asylsøkere til det nasjonale mottakssenteret i Råde. De oppgir at de er uigurer, som ifølge menneskerettighetsgrupper forfølges i Kina. Asylsøkerne har reist til Norge fra Tyrkia, der de sier de ikke føler seg trygge..

NRK - 45 minutter siden

Bolsonaros sønn koronasmittet

Sønnen til Brasils president Jair Bolsonaro er smittet av koronaviruset. 37 år gamle Eduardo Bolsonaro, som er medlem av nasjonalforsamlingen, mener det er et argument mot vaksinepass, siden han har fått første dose. President Bolsonaro, som selv har hatt covid-19, var sterkt kritisk til smittevernreglene som gjaldt i FN i New York.

NRK - 30 minutter siden

Lysbakken taler til landsstyret

Partileder Audun Lysbakken innleder på SVs landsstyremøte. Talen kan du se direkte her fra klokken 10.00..

NRK - 1 time siden

Avhører siktet etter knivstikking

Den siktede personen etter knivstikken på kjøpesenteret Amfi Elverum i går kveld vil avhøres i formiddag. Politiet mener at den siktede utførte handlingen alene. Tilstanden til den skadde personen er stabil..

NRK - 1 time siden

Texas-migrantleir tom

Migrantleiren under broen i Del Rio i Texas er nå tom, ifølge lokale myndigheter. 15.000 mennesker, de fleste fra kriserammede Haiti, hadde samlet seg for å for å komme inn i USA.

NRK - 1 time siden

Ingen tatt etter knivstikking

Ingen er så langt pågrepet etter knivstikkingen i Åros i Asker fredag ettermiddag, skriver NTB. En ung mann døde, etter det som skal ha startet som en slåsskamp. Det var flere vitner som så en ung mann løpe fra stedet.

NRK - 1 time siden

Politikere forlanger ny opptelling

I USA viste en omstridt gjennomgang av stemmene i millionbyen Phoenix i Arizona at president Joe Biden vant fylket med litt større margin enn ved første telling. Til tross for resultatet har republikanske politikere i blant annet Texas, Pennsylvania, Michigan og Wisconsin tatt til orde for en ny opptelling, snart ett år etter valget i fjor. Et flertall av republikanske velgere i USA mener Donald Trump tapte valget på grunn av fusk, men dette er ikke bevist..

NRK - 2 timer siden

Advokater med støtte til Ropstad

Kjell Ingolf Ropstad trakk seg som KrF-leder og statsråd etter sakene om pendlerbolig og skattesnusk. Flere erfarne skatteadvokater sår nå tvil om at Ropstad må betale skatt for gratis pendlerbolig. De mener Skatteetaten feiltolker loven..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt