VG > Sport

Thursday, 09 February, 00:29

VG - 01 dec 22 kl. 13:02

Frigir navn etter dødsulykke på E6 i Sverige

Det var 41 år gamle Anette Michelle Schrøder som omkom i den tragiske fallulykken på E6 rett nord for Strömstad tirsdag denne uken..
Les mer på VG


Les mer om:
Anette Michelle Schrøder, E6, Strömstad, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frigir, navn, etter, dødsulykkepå E6 i , Sverige
NRK - 28 jul 22 kl. 11:31

Byttet navn til «laks» for å få gratis sushi

Et kampanjestunt fra en japansk sushikjede har ført til at over 300 mennesker i Taiwan endret navnet sitt til noe med «laks» for å få et gratis sushimåltid. Navnebyttet skjedde i forbindelse med et reklamestunt fra en japansk sushikjede, skriver Norsk Sjømatråd i en pressemelding. – Kjeden lokket med at alle som het noe med «laks», kunne ta med seg venner og familie og få et gratis sushimåltid, sier sjømatutsending i Sørøst-Asia, Asbjørn Warvik Rørtveit, i en pressemelding.

Klartale - 14 okt 22 kl. 16:10

Hvem skjuler seg bak «Maskorama»-maskene?

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum er klar for en ny sesong. Det heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

Klartale - 17 jan 23 kl. 15:45

Disse hundenavnene er de mest populære

Hunden er menneskets beste venn. Hvert år blir det født mange nye hunder. Og alle er nødt til å få navn.

NRK - 16 nov 22 kl. 21:08

Frigir navn på fisker

Det var Jo Aron Kvinge Rogne 26 år fra Longva som er antatt omkommet i Barentshavet. Det opplyser politet, som frigir navnet i samråd med familien..

Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

NRK - 03 aug 22 kl. 12:22

Frigir navn etter dødsulykke på E39

Det var Svein Helge Skjørshammer (53) som omkom i trafikkulykken på E39 utenfor Mandal søndag. Navnet hans er frigitt i samråd med pårørende. 53-åringen, som kjørte motorsykkel, kolliderte med en bil.

NRK - 22 sep 22 kl. 13:04

Frigir navn etter dødsulykke i Klepp

Det var Nikita Helena Wieczorek (6) som mistet livet i trafikkulykken mellom en traktor og en sparkesykkel på Pollestad i Klepp kommune onsdag. – Hun ble fraktet med luftambulanse til Stavanger Universitetssykehus, men livet sto dessverre ikke til å redde, sier politiadvokat Helene Bergesen. Politiet er i gang med å etterforske ulykken, og ønsker av den grunn ikke å gå ut med mer informasjon på nåværende tidspunkt.

VG - 23 nov 22 kl. 13:18

Frigir navn etter dødsulykke på Fosen

Det var 25 år gamle Torstein Selemani Valen som omkom i en bilulykke på Fosen i Trøndelag søndag 20. november..

NRK - 25 nov 22 kl. 15:11

Frigir navn etter dødsulykke

Det var den 60 år gamle Ole Yngvar Kjær som omkom i trafikkulykken på Bjuneveien i Tønsberg mandag morgen. Kjær kjørte en ATV som kolliderte med et tre som hadde veltet over veien i løpet av natten. Pårørende er orientert om at navnet frigis av politiet..

NRK - 02 jan 23 kl. 13:53

Frigir navn etter dødsulykke på Jæren

Arne Berge (87) omkom i trafikkulykken ved Lende på Jæren på nyttårsaften, skriver politiet i en pressemelding. Berge fikk hjerte- og lungeredning på stedet, men livet sto ikke til å redde, ifølge politiet. Navnet hans frigis i samråd med pårørende..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Maanum involvert i vinnermålet da Arsenal gikk til ligacupfinale

Frida Maanum spilte hele kampen og gjorde forarbeid til vinnermålet da Arsenal slo Manchester City 1-0 etter ekstraomganger i ligacupens semifinale..

VG - 1 time siden

Victor Dyreng (20) døde etter kreftsykdom

Onsdag døde Victor Dyreng (20) etter å ha vært kreftsyk i halvannet år. «Jeg er ubeskrivelig stolt og like mye knust – helt samtidig,» skriver broren på Instagram..

VG - 1 time siden

Jadon Sancho reddet poeng: Scoringen som rører Old Trafford

(Manchester United-Leeds 2–2) Han var ikke med på Manchester Uniteds treningsleir under VM-pausen på grunn av «fysiske og mentale» problemer. Onsdag reddet Jadon Sancho poeng på Old Trafford..

VG - 2 timer siden

Vil lage nytt «Hotel i særklasse»

John Cleese planlegger å gjenopplive den legendariske komiserien «Hotel i særklasse» sammen med sin datter Camilla Cleese..

VG - 2 timer siden

Vegvesenet vurderer erstatningskrav etter krasj med gangbro

SKUI (VG) Lastebileieren risikerer å måtte betale erstatning etter nedrivningen av gangbroen over E16 i Bærum..

VG - 3 timer siden

Her får hun Norges første medalje på 30 år – den tøffe veien for Kajsa (24)

MÉRIBEL (VG) Kajsa Vickhoff Lies kamp for sin første mesterskapsmedaljen har på ingen måte vært enkel. 1993 var sist en norsk fartskvinne greide det samme..

VG - 3 timer siden

Endelig i mammas armer igjen

ANTAKYA/OSLO (VG) Onsdag ble åtte år gamle Yigit Cakmak reddet. Da hadde han kjempet for livet i 52 timer i ruinene fra en bygning som hadde kollapset etter det kraftige jordskjelvet i Tyrkia mandag morgen..

VG - 3 timer siden

Tidligere alpinstjerne Elena Fanchini er død

Tidligere alpinstjerne Elena Fanchini er død 37 år gammel, etter flere års sykdom. Hun vant i sin karriere to verdenscuprenn og tok VM-sølv i utfor i 2005..

VG - 4 timer siden

Larvik slo Sola - kjemper om medaljer

Larvik slo Sola hele 32–23 på bortebane i håndballens eliteserie. Den gamle storklubben kjemper om sin første seriemedalje siden det siste gullet for seks år siden..

VG - 4 timer siden

Melodi Grand Prix-vinner Alessandras produsent slår tilbake mot kopi-kritikken

«Queen Of Kings» sammenlignes både med en svensk låt fra i fjor og en Oskar Westerlin-sang fra en annen TV-konkurranse. – Kreativ inspirasjon, mener en av MGP-vinnerlåtens produsenter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com