NRK > Nyheter

Sunday, 04 December, 22:21

NRK - 30 jun 22 kl. 09:14

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande. Andersfjellet ligg mellom Malmangernuten og Melderski..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aleksander Matland, Bergen, Andersfjellet, Rosendal, Malmangernuten, Melderski

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frigir, namn, omkomen
NRK - 09 aug 22 kl. 14:17

Går ut med namn på omkomen frå dødsulykke i Telemark

Det var 66 år gamle Åse Bente Søfteland frå Oppegård som blei funnen død i ei hytte i Tinn kommune i går. Politiet etterforskar omstenda rundt dødsfallet, men mistenker ikkje at det ligg noko kriminelt bak hendinga, skriv politiet i ei pressemelding. Politiet skreiv i går at dei mistenker at dødsfallet skuldast ein gasslekkasje..

NRK - 17 maj 22 kl. 09:32

Forsikringsselskap: Skriv telefonnummer på borna 17. mai

Tryg Forsikring oppmodar foreldre til å skriva namn og telefonnummer med tusj på borna sine før 17. mai-feiringa i tilfelle dei blir borte i folkemengda. – Ta ein vassfast tusj og merk borna med namn og mobilnummer, seier Torbjørn Brandeggen, kommunikasjonsrådgivar i Tryg Forsikring i ei pressemelding.

NRK - 30 jun 22 kl. 09:14

Aleksander Matland (35) omkom i fallulykka i Kvinnherad

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 04 mar 22 kl. 13:09

Frigir namn på avdøde i Grue

Det var Lisa Iren Karlsen (40) som blei drepen i Grue 1. mars, skriv politiet i ei pressemelding. Namnet blir frigitt i samråd med pårørande.

NRK - 13 jul 22 kl. 14:08

Politiet frigir namn etter trafikkulukka i Lærdalstunnelen

Det var den 73 år gamle Odd Lagesen som omkom i trafikkulukka i Lærdalstunnelen igår. Han var busett i Luster kommune, Politiet frigjev namnet på den omkomne i samråd med pårørande..

NRK - 12 okt 22 kl. 14:23

Frigir namn på kvinne som omkom i forlis

Det var 30 år gamle Silje Grøneng frå Gloppen kommune som omkom under småbåtforliset ved Sandøy på Bulandet i Askvoll kommune sist fredag. Det opplyser Vest politidistrikt i ei pressemelding..

Klartale - 24 mar 22 kl. 12:54

Politiet frigir bilde fra flyulykke

Norsk politi frigir et bilde. Det viser flyulykken i Beiarn i Nordland. De har fått lov av det amerikanske forsvaret.

Dagbladet - 11 apr 22 kl. 14:05

Snøscooterulykke: Frigir navn på omkommet

Politiet frigir mandag navnet på kvinnen som omkom i en snøscooterulykke i Longyearbyen søndag..

NRK - 11 apr 22 kl. 14:20

Frigir navn på den omkomne i skuterulykke

Det var Kristin Sommervold, bosatt i Trondheim, som omkom i snøskuterulykken på Svalbard søndag. Hun var på en privat tur sammen med voksne og barn da ulykka skjedde. Politiet frigir navnet i samråd med de pårørende..

Dagbladet - 11 apr 22 kl. 14:05

Frigir navn etter dødsulykke

Politiet frigir mandag navnet på kvinnen som omkom i en snøscooterulykke i Longyearbyen søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kontroll på mann med mulig våpen på Lambertseter

Politiet er på Lambertseter i Oslo etter at en mann skal ha gått inn i et bygg og vist frem et våpen. I forkant skal mannen ha kollidert med en bil på utsiden. Politiet har kontroll på mannen, og ingen er fysisk skadet, opplyser politiet på Twitter.

NRK - 45 minutter siden

USA: Krigen i Ukraina går for halv maskin

USAs etterretningssjef sier at krigen i Ukraina går for halv maskin for tiden, og antyder at det kan gå mot bedre tider for de ukrainske styrkene utover vinteren. I et foredrag på Reagan-senteret i California sa Avril Haines at de ser et redusert tempo i krigen, og at begge sider i tiden framover vil fokusere på å bygge seg opp og forberede seg på en ny ukrainsk offensiv til våren. – Men vi har betydelig tvil om russerne er forberedt på det, og vi er optimistiske på vegne av ukrainerne framover, sa hun.

NRK - 1 time siden

Kontroll på mann med våpen på Lambertseter

Politiet er på Lambertseter i Oslo etter at en mann gikk inn i et bygg og viste frem et våpen. I forkant skal mannen ha kollidert med en bil på utsiden. Politiet har kontroll på mannen, og ingen er fysisk skadet, opplyser politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Brann i hus i Bergen

Det brenner i et hus i Fana bydel i Bergen. Huset skal være under oppføring. Nødetatene er i gang med å slukke brannen.

NRK - 1 time siden

Jordskjelv utenfor Samoa

Et jordskjelv med en styrke 6,9 har blitt registrert rundt 220 kilometer nord-nordøst for hovedstaden Apia i øystaten Samoa. Det melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGC, ifølge Reuters. Skjelvet hadde en dybde på rundt 33 kilometer..

NRK - 3 timer siden

Brann i enebolig på Prestøya – naboer ble evakuert

Det brant i en enebolig på Prestøya i Finnmark. Samtlige i huset er gjort rede for, opplyser politiet i Finnamark. Nærliggende naboer ble evakuert på grunn av røyk.

NRK - 2 timer siden

Overtent hus i Hof

Nødetatene er på vei etter melding om brann i et bygg i Hof i Holmestrand kommune. Bygget skal være overtent, skriver politiet på Twitter. Det skal ikke være personer som bor i bygget nå..

NRK - 2 timer siden

Overtent hus i Holmestrand

Nødetatene er på vei etter melding om brann i et bygg i Holmestrand. Bygget skal være overtent, skriver politiet på Twitter. Det skal ikke være personer som bor i bygget nå..

NRK - 2 timer siden

Havforskningsinstituttet varsler kutt

Torsdag ble det klart at forskningsskipet Kristine Bonnevie tas ut av drift om et drøyt år, og at det dermed må nedbemannes med 28 stillinger. I tillegg har ledelsen ved instituttet varslet at det også kommer kutt i andre deler av organisasjonen, skriver Khrono. – Vi har ikke vært gode nok til å sørge for inntjening for de økte utgiftene, sier instituttets direktør Nils Gunnar Kvamstø.

NRK - 2 timer siden

Brann i enebolig på Oppdal

Det brenner i en enebolig og garasje på Oppdal, skriver politiet i Trøndelag på Twitter. Det skal ikke være personer inne. Ifølge politiet er det ikke flammer der nå, men mye røyk.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com