NRK > Nyheter

Saturday, 13 August, 07:44

NRK - 30 jun 22 kl. 09:14

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande. Andersfjellet ligg mellom Malmangernuten og Melderski..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aleksander Matland, Bergen, Andersfjellet, Rosendal, Malmangernuten, Melderski

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frigir, namn, omkomen
NRK - 09 aug 22 kl. 14:17

Går ut med namn på omkomen frå dødsulykke i Telemark

Det var 66 år gamle Åse Bente Søfteland frå Oppegård som blei funnen død i ei hytte i Tinn kommune i går. Politiet etterforskar omstenda rundt dødsfallet, men mistenker ikkje at det ligg noko kriminelt bak hendinga, skriv politiet i ei pressemelding. Politiet skreiv i går at dei mistenker at dødsfallet skuldast ein gasslekkasje..

NRK - 17 maj 22 kl. 09:32

Forsikringsselskap: Skriv telefonnummer på borna 17. mai

Tryg Forsikring oppmodar foreldre til å skriva namn og telefonnummer med tusj på borna sine før 17. mai-feiringa i tilfelle dei blir borte i folkemengda. – Ta ein vassfast tusj og merk borna med namn og mobilnummer, seier Torbjørn Brandeggen, kommunikasjonsrådgivar i Tryg Forsikring i ei pressemelding.

NRK - 30 jun 22 kl. 09:14

Aleksander Matland (35) omkom i fallulykka i Kvinnherad

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 04 mar 22 kl. 13:09

Frigir namn på avdøde i Grue

Det var Lisa Iren Karlsen (40) som blei drepen i Grue 1. mars, skriv politiet i ei pressemelding. Namnet blir frigitt i samråd med pårørande.

NRK - 13 jul 22 kl. 14:08

Politiet frigir namn etter trafikkulukka i Lærdalstunnelen

Det var den 73 år gamle Odd Lagesen som omkom i trafikkulukka i Lærdalstunnelen igår. Han var busett i Luster kommune, Politiet frigjev namnet på den omkomne i samråd med pårørande..

Klartale - 24 mar 22 kl. 12:54

Politiet frigir bilde fra flyulykke

Norsk politi frigir et bilde. Det viser flyulykken i Beiarn i Nordland. De har fått lov av det amerikanske forsvaret.

Dagbladet - 11 apr 22 kl. 14:05

Snøscooterulykke: Frigir navn på omkommet

Politiet frigir mandag navnet på kvinnen som omkom i en snøscooterulykke i Longyearbyen søndag..

NRK - 11 apr 22 kl. 14:20

Frigir navn på den omkomne i skuterulykke

Det var Kristin Sommervold, bosatt i Trondheim, som omkom i snøskuterulykken på Svalbard søndag. Hun var på en privat tur sammen med voksne og barn da ulykka skjedde. Politiet frigir navnet i samråd med de pårørende..

Dagbladet - 11 apr 22 kl. 14:05

Frigir navn etter dødsulykke

Politiet frigir mandag navnet på kvinnen som omkom i en snøscooterulykke i Longyearbyen søndag..

NRK - 02 jun 22 kl. 10:28

Frigir bilder av Millehaugen

Politiet frigir nye overvåkningsbilder av etterlyste Stig Millehaugen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann med stort sår i halsen

Politiet har fått melding om ein mann med eit stort sår i halsen i Trondheim, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Naudetatane er på veg. Mannen skal vera bevisst..

NRK - 1 time siden

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt.

NRK - 1 time siden

Ingen har mistet livet på firefelts motorvei i år

En oversikt fra Aftenposten viser at ingen har mistet livet på veiene som har de høyeste fartsgrense i Norge. Per 12. august i år har 82 personer mistet livet i ulykker langs norske veier.

NRK - 1 time siden

Nord-Korea fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 2 timer siden

Bankenes innskuddsmarginer har økt

Mens lånerenten går til værs, står kundenes innskuddsrente nærmest på stedet hvil, skriver Dagens Næringsliv. Siden i fjor høst har innskuddsrentene økt med 0,2 prosentpoeng, mens boliglånsrentene har økt med rundt 0,5 prosentpoeng, ifølge Statistisk sentralbyrå. (NTB).

NRK - 4 timer siden

Russlands økonomi falt 4 prosent

Russlands bruttonasjonalprodukt (BNP) falt 4 prosent i årets andre kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, ifølge offisielle tall. Tallene fra landets statistiske sentralbyrå Rosstat omfatter det første fulle kvartalet etter at Russland gikk inn i Ukraina med soldater. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd.

NRK - 6 timer siden

Salman Rushdie ligger på respirator

Forfatteren Salman Rushdie som ble knivstukket i New York fredag ligger på respirator og vil trolig miste et øye. Det opplyser agenten hans, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Nyhetene er ikke gode.

NRK - 7 timer siden

Mekling på overtid i prosessindustri-oppgjøret

Meklingen mellom Norsk Industri og Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid. Det opplyste riksmekler Mats Ruland til NRK, kort tid etter at meklingsfristen gikk ut ved midnatt natt til lørdag. Dersom brudd blir det streik fra mandag morgen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com