NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 15:04

NRK - 04 mar 22 kl. 13:09

Frigir namn på avdøde i Grue

Det var Lisa Iren Karlsen (40) som blei drepen i Grue 1. mars, skriv politiet i ei pressemelding. Namnet blir frigitt i samråd med pårørande. Ein mann er sikta for drapet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lisa Iren Karlsen, Grue

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frigir, namn, avdødei , Grue
NRK - 15 sep 22 kl. 13:23

Siktet etter Grue-drap kan straffes

Mannen som er siktet for å ha drept ei kvinne i Grue 1. mars i år er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten som de rettspsykiatrisk sakkyndige overleverte politiet mandag.

NRK - 10 sep 21 kl. 09:43

Frigir namn på omkomen

Det var Rune Hadland som omkom i ei arbeidsulykke i Sandnes torsdag. Hadland var 42 år gammal og busett på Nærbø. Politiet frigir namnet i samråd med pårørte..

NRK - 30 jun 22 kl. 09:14

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 20 okt 21 kl. 06:59

Facebook byter namn

Facebook har planar om å endre namn på selskapet neste veke, skriv The Verge. Grunnen til at dei endrar namnet er at selskapet ønsker å bli kjent for meir enn sosiale medium, skriv nettstaden. Det er venta at det nye namnet skal atterspegle selskapets fokus på å bygge ein slags verkelegheits-versjon av internett.

NRK - 28 okt 21 kl. 20:21

Facebook skiftar namn til Meta

Firmaet Facebook skiftar namn til Meta, melder nyheitsbyrået AFP..

NRK - 17 maj 22 kl. 09:32

Forsikringsselskap: Skriv telefonnummer på borna 17. mai

Tryg Forsikring oppmodar foreldre til å skriva namn og telefonnummer med tusj på borna sine før 17. mai-feiringa i tilfelle dei blir borte i folkemengda. – Ta ein vassfast tusj og merk borna med namn og mobilnummer, seier Torbjørn Brandeggen, kommunikasjonsrådgivar i Tryg Forsikring i ei pressemelding.

NRK - 08 okt 21 kl. 13:05

UPS felt i diskrimineringsnemda

Verdens største selskap innen frakt av pakker, UPS, diskriminerer kundene sine, mener Diskrimineringsnemnda. Nå må selskapet sørge for at rullestolbrukere slipper inn for å hente pakkene sine, skriver Handikapnytt. Det var den kjente forfatteren og forskeren Jan Grue som klagde UPS inn for Diskrimineringsnemnda etter at han ikke slapp inn i en kiosk som UPS bruker som hentested.

VG - 01 mar 22 kl. 10:03

Person død etter voldshendelse i Grue: Straffedømt mann pågrepet

KONGSVINGER (VG) Innlandet politidistrikt har pågrepet en mann i 20-årene etter at en person døde etter en voldshendelse på Namnå i Grue. Mannen er tidligere voldsdømt, får VG opplyst..

VG - 01 mar 22 kl. 10:03

Person død etter voldshendelse i Grue: Straffedømt mann siktet for drap

KONGSVINGER (VG) Innlandet politidistrikt har pågrepet og siktet en mann i 20-årene for drap etter at en person døde etter en voldshendelse i Grue. Mannen er tidligere voldsdømt, får VG opplyst..

Aftenposten - 01 mar 22 kl. 10:08

Mann i 20-årene siktet for drap på kvinne i Grue

En mann i slutten av 20-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne i 40-årene ble funnet død i Grue natt….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Yara hevar ikkje beredskapen nå

Yara følgjer situasjonen tett og vil følgje alle råd frå styresmaktene, men har ikkje heva beredskapen generelt no. Det opplyser Yara i ei pressemelding til NRK. I forbindelse med gasslekkasjen i Østersjøen hevar Equinor beredskapen på alle sine anlegg i Noreg.

NRK - 5 minutter siden

Forsvaret klare til å bistå med sikkerhet på sokkelen

Politiet og bransjen har satt i verk flere tiltak for å øke beredskapen rundt norske olje- og gassinstallasjoner. Forsvaret bistår foreløpig ikke, men sier de står klar. – Forsvaret følger situasjonen nøye og er i tett dialog med politiet for å få en felles forståelse av situasjonen.

NRK - 15 minutter siden

LNG-rederier hever sikkerhetsnivået

Flere norske rederier som transporterer flytende gass (LNG), hever sikkerhetsnivået i kjølvannet av den spente sikkerhetssituasjonen etter Nord Stream-lekkasjene. – Vi høyner sikkerhetsnivået på terminalene, som vi antar har størst risiko. Det blir skjerpet adgangskontroll og ikke minst cybersikkerhet.

NRK - 30 minutter siden

Sju drept i iransk droneangrep

Iran har startet en ny bombekampanje mot den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak. Sju mennesker ble onsdag drept i droneangrep. Iranske myndigheter bekrefter at en «separatistgruppe i Nord-Irak» ble angrepet med «presisjonsmissiler» og såkalte selvmordsdroner.

NRK - 30 minutter siden

Lakseselskapa rasar på børsen

Regjeringa sitt varsel om innføring av grunnrenteskatt på havbruk, har skapt sjokkbølger på Oslo Børs i dag. Sjømatindeksen er i skrivande stund ned 18 prosent sidan børsopning. Slik er situasjonen for dei største lakseaksjane akkurat no: • Salmar er ned 26,72 prosent • Grieg Seafood har falt 24,59 prosent • Mowi har falt 15,7 prosent • Lerøy Seafood har falt 21,92 prosent • Austevoll Seafood er ned 18,90 prosent.

NRK - 30 minutter siden

Endringer i titler i det danske kongehuset

Danmarks Dronning Margrethe har besluttet at de tre barna til hennes yngste sønn, prins Joachim, ikke skal tituleres prinser og prinsesse. Fra 1. januar 2023 skal de benytte sine titler som grever og komtesse av Monpezat.

NRK - 30 minutter siden

Både kraftproduksjonen og strømprisene økte i forrige uke

Både strømforbruk, kraftproduksjon og strømpris økte i forrige uke, men vindkraftproduksjonen gikk ned. Sør-Norge fortsetter å importere strøm, melder NVE. Kraftproduksjonen i Norge gikk opp med 9 prosent i forrige uke sammenlignet med uka før.

NRK - 45 minutter siden

Fant stjålet ordførerkjede

Ordførerkjedet til Alta kommune som ble stjålet etter et innbrudd på Alta rådhus i 2016 har nå dukket opp igjen. Det skriver Kronstadposten. Odd Arne Nilsen fikk tips om at kjede lå nedgravd i Eiby ei lita bygd utenfor Alta sentrum.

NRK - 1 time siden

Tysk avis: Sikkerhetsmyndighetene tror Nord-Stream kan være ubrukelig for alltid

Ifølge avisa Tagesspiegel antar tyske sikkerhetsmyndigheter at ødelagte North Stream-rørledninger vil være ubrukelige etter de påståtte sabotasjehandlingene. De tre rørene i North Stream 1 og 2 som sprang lekk mandag, vil fort bli ubrukelige dersom de ikke repareres raskt, erfarer Tagesspiegel onsdag ettermiddag, som oppgir kilder i regjeringsapparatet som opphav til opplysningene. Saltvann som renner inn vil tære på rørledningene, påpeker de..

NRK - 1 time siden

Bransdal er død

KrF-politiker, tidligere stortingsrepresentant og mangeårig ordfører i Vennesla Torhild Bransdal døde i dag etter lengre tids kreftsykdom. Det skriver familien i en pressemelding. Bransdal døde fredelig med sine nærmeste rundt seg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com