NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 23:34

NRK - 12 feb. 18 kl. 15:35

Frigir namn på omkomne

Det var 79 år gamle Leif Jarle Stamnes frå Tromsø og 63 år gamle Einar Halvorsen frå Langhus som omkom i flystyrten ved Svolvær på søndag. Det melder politiet. Politiet ønsker tips frå folk som kan ha sett nokoav det som skjedde då flyet styrta..
Les mer på NRK


Les mer om:
Leif Jarle Stamnes, Tromsø, Einar Halvorsen, Langhus, Svolvær

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frigir, namn, omkomne
NRK - 22 jan. 20 kl. 19:30

Frigir navn etter dødsulykke

Politiet frigir navnet på den omkomne mannen etter småflyulykken ved Gjølstad flyplass i Kongsvinger i går. 71 år gamle Åge Flatner fra Romerike omkom i ulykken. Innlandet politidistrikt frigir navnet i samråd med familien..

NRK - 01 sep. 19 kl. 20:47

Frigir navn på fire døde

Politiet frigir søndag kveld navn på fire av de døde i helikopterulykken i Alta. Markus Vonheim, Kine Johnsen, Robin Karlsen og Kevin Berg var en vennegjeng fra Alta. Politiet frigir ikke navnet på de to siste døde av hensyn til pårørende..

NRK - 19 nov. 18 kl. 17:09

Syster måtte byte namn

Etter Orderud-drapet måtte systera til Veronica Orderud og Kristin Kirkemo endre namn for å få jobb. Ho fekk ikkje jobb som Synnøve Kirkemo, fortel ho i NRK-podkasten «Kraft»..

NRK - 12 des. 18 kl. 21:13

Namn og bilete på mistenkt

Fransk politi har gått ut med namn og bilete på mannen som er mistenkt for skytinga ved ein julemarknad i Strasbourg tysdag kveld. To personar blei drepne, ein er erklært hjernedød og minst tretten andre er såra..

NRK - 20 feb. 20 kl. 22:12

Nei til folkerøysting om nytt namn

Kommunestyret i Øygarden seier nei til folkerøysting om nytt namn. Sotralista meiner at namnevalet for dei tre samanslåtte kommunane Fjell, Sund og Øygarden var udemokratisk. Etter ein lang debatt stemte berre 15 av 45 representantar for forslaget..

NRK - 26 juni 20 kl. 05:56

Dixie Chicks skiftar namn

Den amerikanske country-trioen Dixie Chicks skiftar namn til The Chicks. Ved å fjerne ordet Dixie som er eit synonym for dei gamle sørstatane, ønsker bandet å vise støtte til protestane mot diskriminering av svarte i USA..

NRK - 19 okt. 20 kl. 08:25

Ny app skal heite «Smittestopp»

Den nye smittesporingsappen frå regjeringa skal ha samme namn som den førre. Appen «Smittestopp» måtte deaktiverast i sommar på grunn av dårleg nytteverdi og personvern. FHI presiserer at appen skal vere annleis enn den førre, men ha same namn..

NRK - 20 juli 18 kl. 11:15

Frigir navn fra motorsykkelulykke

Etter samråd med de pårørende, frigir politiet navnene på de omkomne i motorsykkelulykken på E16 i Dale. Det var Knut Skjervheim Vedaa (19) og Nickolay Rørgård Faugstad (22), begge fra Stamnes, som omkom natt til torsdag 19. juli..

NRK - 28 aug. 19 kl. 14:38

Frigir navn på omkomne i Svolvær

Politiet frigir navnene på de to som omkom da en bil havnet i sjøen i Svolvær 24. august. Det var 19 år gamle Sadio Hussein Jeyladi og Ahmed Sheikh Osman Mohamed (39) som omkom, opplyser Nordland politidistrikt i en pressemelding..

NRK - 20 juli 18 kl. 11:12

Frigjev namn på dei omkomne

Det var Knut Skjervheim Vedaa (19) og Nickolay Rørgård Faugstad (22) som mista livet på E16 ved Dale natt til torsdag. Namna vert frigjevne i samråd med familiane til dei omkomne. På ulukkesstaden har vener og kjende lagt ned blomster..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Intet vedtak på nok et Gaza-møte

FNs sikkerhetsråd møttes tirsdag for fjerde gang om Gaza-krigen. Men heller ikke nå ble det vedtatt noen resolusjon om våpenhvile. – Vi mener ikke at en offentlig uttalelse nå vil bidra til å de-eskalere, sa USAs FN-ambassadør Linda Thomas-Greenfield på det lukkede møtet, opplyser en diplomat til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Tix videre til Eurovision-finalen

Andreas Haukeland, alias Tix, gikk videre til lørdagens finale i Eurovision Song Contest. Det ble klart etter den første semifinalen tirsdag kveld. Til sammen 16 nasjoner kjempet om ti finaleplasser.

NRK - 1 time siden

Smitteutbrudd på internatskole

Alle elevene ved Kongshaug Musikkgymnas på Lepsøy sør for Bergen er satt i karantene etter tre bekreftede smittetilfeller. I alt er det 129 elever ved skolen, som eies av Misjonssambandet og har elever fra hele landet..

NRK - 1 time siden

Vil evakuere afghanske allierte

Amerikanske lovgivere ber om evakuerinng av tusenvis av deres Afghanske allierte tirsdag. De frykter at Taliban vil gå etter deres allierte når USA trekker ut sine siste soldater av landet i september, og er redd det vil bli et blodbad, skriver AFP..

NRK - 1 time siden

Klimaendringene gir varmere Spania

Gjennomsnittstemperaturen i Spania har steget med 1,3 grader i løpet av de siste 60 årene, skriver El Pais. Ifølge værtjenesten Aemet var 2017 og 2020 de to varmeste årene som er målt siden målingene begynte på 1960-tallet..

NRK - 1 time siden

Frankrike foreslår resolusjon

Frankrike har lagt frem et forslag til en felles resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen på møtet i sikkerhetsrådet tirsdag, ifølge Reuters. Frankrike, Egypt og Jordan har også kommet til enighet om å lansere et humanitært initiativ i Gaza..

NRK - 1 time siden

19 nye smittetilfeller i Porsgrunn

Det er påvist 19 nye smittetilfeller i Porsgrunn siste døgn. Kommunen mener det må tas høyde for en ny runde med stigende smittetall. Kommunen skriver at de ikke er overrasket over smitteøkningen..

NRK - 1 time siden

Opphever lokal forskrift

Den lokale forskriften i Lindesnes kommune oppheves fra i morgen. Fra da av er det de nasjonale anbefalingene og reglene som gjelder. Det har vært synkende smittetall i kommunen siden den lokale forskriften ble iverksatt..

NRK - 1 time siden

Ingrid Moe Wold legger opp

Landslagsspiller Ingrid Moe Wold skriver på Instagram at hun legger opp etter denne sesongen. I innlegget takker hun alle som har hjulpet henne igjennom hennes karriere..

NRK - 2 timer siden

Foreslår våpenhvile fra torsdag

Egypt har foreslått en våpenhvile mellom Hamas og Israel som skal tre i kraft torsdag, melder den israelske kringkasteren N12. Ifølge kringkasterens palestinske kilder har Hamas gått med på forslaget om en våpenhvile fra torsdag klokka 6. Israel har ikke svart, melder Times of Israel tirsdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt