NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:51

NRK - 30 aug 23 kl. 15:48

Frigir namn etter leiteaksjon

Det var Paul Schmidt Skylstad (72) frå Langevåg i Sula kommune som vart funnen omkomen søndag 27.08.23 etter ein fjelltur i Norangsdalen i Ørsta kommune, det skriv politiet i ei pressemelding. – Det vart sett i verk søk søndag morgon. Hovudredningssentralen vart kontakta, og politi, brannvesenet, mannskap frå Røde Kors, Norske alpine redningsgrupper og Norske Redningshunder deltok i søket, skriv politiet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Paul Schmidt Skylstad, Langevåg, Sula, Norangsdalen, Røde Kors, Norske Redningshunder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frigir, namn, etter, leiteaksjon
NRK - 24 maj 23 kl. 10:39

Gruppevaldtektsaka: Har hengt opp plakatar med namn på dei tiltalte

Fleire plakatar med namn på dei tiltalte i den mykje omtala gruppevaldteksaka i Bergen har dukka opp på Askøy og Laksevåg. Det fortel forsvarar til ein av dei tiltalte, Maria Hessen Jacobsen, under rettsakens sjuande dag i Hordaland tingrett. – Det er ein pågåande rettssak her inne i rettssalen, men også der ute.

NRK - 10 nov 23 kl. 10:55

Frigir namn etter ulykke i Ørsta

Det var 55 år gamle Brynhild Sande frå Molde, opphavleg frå Sola, som omkom i fallulykka ved Svinetinden i Ørsta onsdag. Familien er informert om at politiet går ut med namn. Det skriv Møre og Romsdal politidistrikt i ei pressemelding.

NRK - 27 apr 23 kl. 14:41

Frigir namn etter ulukke

Det var Jostein Petter Tårn (56) frå Liabygda i Stranda kommune som omkom i ulukka på Digerneset i Ålesund kommune i går. Ulukka skjedde i samband med sprengingsarbeid. Møre og Romsdal politidistrikt frigir namnet i samråd med dei pårørande..

NRK - 11 jul 23 kl. 06:15

Har sett i gang leiteaksjon

I løpet av natta er det sett i gang ein leiteaksjon etter ein tysk mann i slutten av 20-åra som skal ha delteke på ein festival på Frotveit i Bergen. Politiet har ikkje mistanke om at det har skjedd noko kriminelt. Drone, ein hundepatrulje frå politiet og frivillige frå Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder er sett inn i leitinga..

NRK - 23 aug 23 kl. 06:50

Leiteaksjon i Sunndal

Politiet har sett i gang ein leiteaksjon etter ei sakna jente på 15 år i Sunndal. Jenta er 1.70 høg og har mørkt halvlangt hår.

NRK - 31 aug 23 kl. 20:33

Leiteaksjon i Sunndal

Det er sett i gong ein leiteaksjon etter ein person som gjekk på fjellet Litjkalken ved Sunndalsøra, opplyser politiet. Leitemannskap frå Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder er på veg til staden. Også redningshelikopter er på veg.

NRK - 02 okt 23 kl. 12:02

Frigir namn etter ulukke

Det var Trond Hugo Stenseth (46) frå Ålesund som omkom i ei trafikkulukke i Nederland laurdag. Ulykka skjedde i byen Dalfsen Aust i Nederland, og nederlandsk politi etterforskar ulukka..

NRK - 11 jul 23 kl. 12:42

Frigir namn i drukningsulukke i Lund

Det var Einar Gjesdal (71) frå Ålgård som døydde i ei drukningsulukke ved Ualand i Lund kommune laurdag, melder Sør-Vest politidistrikt i ei pressemelding. Namnet er frigjeve i samråd med dei pårørande..

NRK - 23 aug 23 kl. 20:13

Åtte døde etter flystyrt i Russland

Det skal ha blitt funne åtte døde etter at eit privatfly styrta på veg frå Moskva til St. Petersburg onsdag kveld, melder det russiske nyheitsbyrået Ria. Det er ikkje offentleggjort namn på dei døde, men Wagner-grunnleggar Jevgenij Prigozjin skal ha stått på passasjerlista, ifølge russiske luftfartsstyresmakter..

NRK - 12 maj 23 kl. 09:15

Endrar stadnamn på Svalbard

Polarinstituttet endrar tre stadnamn på Svalbard etter påstandar om rasisme, melder Utrop. Tidlegare denne veka gjekk Antirasistisk Front ut med kritikk av stadnamna Negerpyntet, Negerfjellet og Negerdalen. Namna kjem frå den svarte fargen på fjella og er omsett frå engelske negro.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Funn av vrakrester i Bunnefjorden – avslutter redningsaksjon

Det ble lørdag kveld satt i gang søk etter funn av vrakrester i Bunnefjorden i Oslo. Hovedredningssentralen melder at en båteier har tatt kontakt med politiet og meldt at båten hans har gått ned. – Politiet jobber med å avhøre en person som har meldt seg for politiet om at han har vært ute i båt og at båten hans har sunket i det aktuelle området som vi leter i, sier redningsleder, Andreas Bull, ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NRK.

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjon i boligområde i Uppsala

En person er sendt til sykehus etter en eksplosjon i et villaområde i Uppsala i Sverige, melder Aftonbladet..

NRK - 30 minutter siden

Funn av vrakrester i Bunnefjorden – starter søk

Det er satt i gang søk etter funn av vrakrester i Bunnefjorden i Oslo. – I forbindelse med observasjon av nødsignaler fra området har vår politibåt funnet vrakrester som gir grunn til å tro at en båt/fartøy har gått på grunn eller gått ned, opplyser operasjonsleder, Sven Christian Lie, i Oslo politidistrikt. Det søkes blant annet med helikopter og redningsskøyte..

NRK - 1 time siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 1 time siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 2 timer siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com