VG > Økonomi

Monday, 25 October, 11:50

VG - 18 sep 21 kl. 04:02

Frifunnet etter 15 år og dødsstraff – døde av corona

Etter 15 år i fengsel ble dødsdømte Damon Thibodeaux frikjent på grunn av nye DNA-bevis. Nå er han død etter å ha blitt smittet av corona..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Damon Thibodeaux, DNA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frifunnet, etter15 år og , dødsstraff, dødeav , corona
NRK - 08 okt 21 kl. 15:05

Dødsstraff avskaffa i Sierra Leone

Dødsstraff er no formelt avskaffa i det afrikanske landet Sierra Leone. Det skriv AFP. I juli stemte fleirtalet i nasjonalforsamlinga for å endre lova slik at fengsel i 30 år eller livstid erstattar dødsstraff.

NRK - 30 sep 21 kl. 20:47

Frifunnet for å ha bortført datter

En norsk mann som i seks år har vært etterlyst av Interpol for å ha bortført sin egen datter fra Kypros er frifunnet på alle punkter. Forrige uke startet straffesaken mot ham i Halden tingrett. Han sto tiltalt for å «ulovlig ha tatt en mindreårig ut av landet».

Dagbladet - 21 okt 21 kl. 10:33

Massedrapsmann (23) risikerer dødsstraff

Nikolas Cruz (23) risikerer dødsstraff etter å ha erklært seg skyldig i drapet på 17 mennesker under en skoleskyting i Parkland, Florida..

NRK - 17 jul 21 kl. 07:40

Seriemorder får dødsstraff

Michael Thomas Gargiulo, også kjent som «The Boy Next Door Killer», ble dømt til dødsstraff for å ha drept to kvinner. I tillegg til et mordforsøk på en tredje kvinne, skriver AP. I 2001 drepte Gargiulo Ashley Ellerin, en 22 år gammel student.

NRK - 24 jul 21 kl. 04:16

Sierra Leone avskaffer dødsstraff

Sierra Leones folkevalgte har vedtatt å avskaffe dødsstraffen i landet. Nå sendes lovendringen til presidenten for endelig godkjenning. Et flertall i nasjonalforsamlingen gikk inn for å endre loven slik at fengsel i 30 år eller livstid erstatter dødsstraff..

NRK - 25 aug 21 kl. 20:42

Dødsstraff for rasistisk massemord

Den føderale ankedomstolen i USA har avslått ankesaken til 27 år gamle Dylann Roof, som ble idømt dødsstraff i 2017 for å ha drept ni medlemmer av en afroamerikansk kirke i delstaten Sør-Carolina i 2015. Det skriver Reuters..

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 11:21

Gull-helten vil ha forbud mot OL-deltakelse for land som har dødsstraff for homofili

Gullvinneren fra Tokyo Tom Daley (27) mener at utøvere fra land som har dødsstraff for homofili, ikke bør få delta i de….

VG - 13 okt 21 kl. 11:21

Gull-helten vil ha forbud mot OL-deltakelse for land som har dødsstraff for homofili

Gullvinneren fra Tokyo Tom Daley (27) mener at utøvere fra land som har dødsstraff for homofili, ikke bør få delta i de olympiske leker..

NRK - 03 jun 21 kl. 01:09

Varsler mulig erstatningskrav

Det vil ikke være unaturlig om Viggo Kristiansen får mellom 20 og 30 millioner kroner i erstatning om han blir frifunnet, sier hans forsvarer til Dagbladet. Kristiansen, som tirsdag ble løslatt etter nesten 21 år i fengsel, fikk straffesaken gjenåpnet i februar. 42-åringen er dømt for å ha vært hovedmannen bak voldtektene av og drapene på Stine Sofie Sørstrønen (8) og Lena Sløgedal Paulsen (10) i Baneheia i Kristiansand i 2000.

NRK - 20 jun 21 kl. 22:46

Frifunnet for menneskehandel

En 70 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett frifunnet for menneskehandel i Lime-saken. Det er den første dommen etter lagmannsrettens behandling. 12 personer tilknyttet lavpriskjeden ble i Oslo tingrett dømt for menneskehandel i 2015, blant dem 70-åringen.

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Rettsdokumenter: Alec Baldwin øvde på å sikte mot kamera

Alec Baldwin (63) øvde på en nærbilde-scene da våpenet ved en feiltagelse ble avfyrt og traff filmfotograf Halyna Hutchins (42) i brystet..

VG - 15 minutter siden

Tyskland: Lot slavejente dø av tørst, dømt til ti års fengsel

Den tyske IS-kvinnen Jennifer W. er dømt til ti års fengsel, etter å ha latt en fem år gammel jente som ble holdt som slave, dø av tørst i Mosul i Irak..

VG - 1 time siden

Nådeløs spillerbørs: «Vandrende katastrofe»

Spillerbørsene er heller ikke nådig mot Ole Gunnar Solskjær og hans mannskap etter 0–5 for Liverpool på hjemmebanen Old Trafford – i lykkeligere stunder gjerne omtalt som «Drømmenes teater»..

VG - 1 time siden

Glimt-leiren rammet av skade og sykdom før skjebnekampen mot Molde

DRAMMEN (VG) Flere spillere i Bodø/Glimt-leiren har problemer foran den potensielle seriefinalen mot Molde onsdag kveld..

VG - 2 timer siden

Sudan rammet av militærkupp

De fleste av Sudans regjeringsmedlemmer, deriblant statsminister Abdalla Hamdok, skal være tatt til fange i et militærkupp. Folk oppfordres til protester..

VG - 4 timer siden

Det tyrkiske problemet

Det er alvorlig at Erdogan truer med å kaste ut Norges ambassadør fra Tyrkia..

VG - 7 timer siden

Politiet rykket ut etter nødtelefon – 4-åring ville vise frem kule leker

Kort tid senere kunne politiet bekreftet at 4-åringens leker faktisk er kule..

VG - 7 timer siden

Amanda Knox holdt fødselen skjult fra omverdenen

Amanda Knox, som nylig ble mor for første gang, skal ha holdt fødselen skjult i flere måneder for å beskytte datteren..

VG - 12 timer siden

Ut mot Solskjær: – Fullstendig stryk i kampforberedelser

(Manchester United – Liverpool 0–5) Kritikken hagler mot Manchester United og Ole Gunnar Solskjær etter stortapet mot Liverpool..

VG - 12 timer siden

Sørloth scoret sitt første mål for Real Sociedad: Tabelltopp etter uavgjort i toppkamp

(Atlético Madrid – Real Sociedad 2–2) For første gang på et halvt år scoret Alexander Sørloth et mål på klubbnivå, men nordmannen måtte se at det «kun» holdt til uavgjort borte mot Atlético Madrid..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt